Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2478277 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı sallapati

takmiyorum @sallapati
yeminle guldum
Bu arada arkadaslar hepinize iyigeceler saat 2:00 :uyucam: :uyucam: :uyucam:

İyi geceler abicim

Çevrimdışı ALI RIZA

siz li bizli mi konusacagiz :akuma: en cok kızdıgım budur.. @ALI RIZA ya sorabilirsin
Evet Lütfen rica ediyorum @ZEKI hocama siz demeyin  :evillol:

Çevrimdışı TØLGA

Her hararetli tartışmanın her konu dışı mesajın atışmanın arasına stadta yapılan işleri anlatarak giren kartal gözlü @Efe de pırıl pırıldır son testereleri canlı yayından değil ondan takip ediyorum :D
aynen bende çok nadir açıyorum kamerayı ilginç bir olay olursa efe abinin direktfilerine göre hareket ediyorum  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi murat

@anilt , @MURAT  .. kim kaldı sizin gibi eski çiçeklercilerden  :D
sallapati yakında kimse kalmayacak :D

Çevrimdışı nannan

Vaay burası tam da alkollü gelinecek başlıkmış yaa.

Çevrimdışı sallapati

işte geldi .. nannan da pırıl pırıl mıdır?

Çevrimdışı Serkan7738

tam o muhabbete döndü dimi masadakiler kalkıp birbirine sarılır ... abi varya sen bitanesinn gel öpücem..  :evillol:

Çevrimiçi murat

Ben tanırım, pırıl pırıldır :bandit:
insanlar ayna gibidir. :D

Çevrimdışı sallapati

yalanla dolanla manipülasyonla bizi sindirdiler abi... ağzımızı açamaz olduk korkularından :D

Çevrimiçi murat

işte geldi .. nannan da pırıl pırıl mıdır?
on numaradır :ok:

Çevrimdışı nannan

tam o muhabbete döndü dimi masadakiler kalkıp birbirine sarılır ... abi varya sen bitanesinn gel öpücem..  :evillol:
Yanlış anlaşılmasın alkollü değilim şu an ama şu an planlarımın arasında yer aldı. :) burda iyi dertleşilir. :)

Çevrimdışı Melekcik

Ben varım ben  :kop:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimiçi murat

yalanla dolanla manipülasyonla bizi sindirdiler abi... ağzımızı açamaz olduk korkularından :D
ondan değil sallapati işi bitirip gidiyorlar :D yoksa çiçekler 1 numaradır :D

Çevrimdışı nannan

on numaradır :ok:

Eyvallah abi :) bu arada sen olmasan bu siteden haberim olmayacaktı. Geç kaldığımı farkettim şu ana ama onun için de ayrı teşekkür edeyim :D

Çevrimdışı Melekcik

Hiç yakıştıramadım @Serkan7738 evlilik arifesinde içmeyi  :olmaz :olmaz :kop: :kop:
[ Son Düzenleme: 07 Şubat 2015, 02:04:58 dişi kartal melek ]
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Serkan7738

Yanlış anlaşılmasın alkollü değilim şu an ama şu an planlarımın arasında yer aldı. :) burda iyi dertleşilir. :)

gel sen burda biz nelere çözüm bulduk herşeye çare buluruz dün az daha beni evlendiriyolardı

Çevrimdışı Anıl

Eyvallah abi :) bu arada sen olmasan bu siteden haberim olmayacaktı. Geç kaldığımı farkettim şu ana ama onun için de ayrı teşekkür edeyim :D
Herkes eteğindekileri döküyor bu gece :evillol: :evillol:

Çevrimdışı sallapati

liseliler bilmez

Çevrimdışı ALI RIZA

Aynen öyle  :serefe: süper olurdu kafa güzelken  :bandit:

Çevrimdışı nannan

gel sen burda biz nelere çözüm bulduk herşeye çare buluruz dün az daha beni evlendiriyolardı
Maça gittiğinde maçları kaybettiren arkadaş sendin sanırım @Serkan7738 . Sen evlen de yenge izin vermesin gideme maçlara. :)

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Serkan7738

Maça gittiğinde maçları kaybettiren arkadaş sendin sanırım @Serkan7738 . Sen evlen de yenge izin vermesin gideme maçlara. :)

ozaman el birliğiyle beni evlendirin Oktay abi 30 000 tl başlık parasına bile razı oldu  :D

Çevrimdışı ALI RIZA

Hiç yakıştıramadım @Serkan7738 evlilik arifesinde içmeyi  :olmaz :olmaz :kop: :kop:
@Serkan7738 evlilik öncesi ne yaparsan makbuldur :) sonrası malum  :kop: :kop:

Çevrimdışı Serkan7738

4 saat sonra uçak kaldırıcam istesemde içirmezler  :D

Çevrimdışı Melekcik

Skora bakması yetiyor sağolsun izlemesine gerek yok :kop: :kop:

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe