Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2481091 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı TØLGA

haftaya bi işim yok işten erken çıkıyom giderim her türlü durduramazsınız  :evillol: olm ben kayseride ibb kupa maçı finalini izlemiştim kazanmıştık kupada sorun yok sonrasında olan 3 temmuz süreciyle bi alakam yok ama  :D
kupada sorun yok bu sefer sıkıntısı rötarlı gelmiş arkadaş her maçımı olaylı olur bir insanın ya  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Serkan7738

yapışık kardeşleri izleyin aynı serkan  :kop: :kop: buluruz canı sağolsun takımı rahat bırakacaksa

yapışık kardeşler ney be  :icool:

Çevrimdışı TØLGA

film film :D sinemaya git izle sen işte
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Melekcik

haftaya bi işim yok işten erken çıkıyom giderim her türlü durduramazsınız  :evillol: olm ben kayseride ibb kupa maçı finalini izlemiştim kazanmıştık kupada sorun yok sonrasında olan 3 temmuz süreciyle bi alakam yok ama  :D
aziz yıldırım seni arıyor haberin olsun  :kop: :kop: :kop:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Abdullah

bakalım daha ne itiraflar çıkacak.  :bandit: dürüstçe itiraf et liverpool maçında ingilterede miydin  :money:

Çevrimdışı Abdullah

kupada sorun yok bu sefer sıkıntısı rötarlı gelmiş arkadaş her maçımı olaylı olur bir insanın ya  :biggrinking:
olur da bu kadar olmaz valla düzgün maçı elin parmak sayısını geçmez herhalde

Çevrimdışı Serkan7738

bakalım daha ne itiraflar çıkacak.  :bandit: dürüstçe itiraf et liverpool maçında ingilterede miydin  :money:

liverpool maçında evdeydim 6 0 ken babam su istedi mutfağa gittim geldiğimde 8 olmuştu tribünde izlediğim ilk maçta fevzi ayağının altından top kaçırdı kafayı direklere vurdu siz küçüktünüz daha gerçi bende küçüktüm  :evillol:

Çevrimdışı Melekcik

sinemalar da var sen işte maç günü saati git. ikisi de tüm köydeki kızları istiyorlar tek tek vermiyorlar evlenemiyorlar konu bu  yani senin sonun esra erol  :kop: :kop: :kop:   
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı ALI RIZA

Maç başlıgında yorum yapmazlar maçla ilgili Muhabbette yaparlar  :kop: allahtan face de abdullağ ile maçı anlık yasıyoruz

Çevrimdışı TØLGA

liverpool maçında evdeydim 6 0 ken babam su istedi mutfağa gittim geldiğimde 8 olmuştu tribünde izlediğim ilk maçta fevzi ayağının altından top kaçırdı kafayı direklere vurdu siz küçüktünüz daha gerçi bende küçüktüm  :evillol:
laaa liverpool maçında 2 0 oldu kapadım yattım ben neyse sabah bir gittim okula millet dalga geçiyo okulda ögrendim şok olduydum  :bawling:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Maç başlıgında yorum yapmazlar maçla ilgili Muhabbette yaparlar  :kop: allahtan face de abdullağ ile maçı anlık yasıyoruz
biz karışık  takılıyoruz ondan herşeyden biraz var  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Melekcik

yanlız bura muhabbet cafe değilmi muhabbetimiz maç :alala: :alala:
ama esas konumuz serkan ın evde kalması :kop: :kop:
[ Son Düzenleme: 05 Şubat 2015, 21:35:53 dişi kartal melek ]

Çevrimdışı TØLGA

bakma sen ona burda herşey serbest silincek mesaj bulamıyor ondan hep  :by2:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

miloseviç kırık şüphesi opare yırtık süphesi diyolar laaaaaaaaaaaaa  :by2: :by2:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Serkan7738

maç başlığında benim herhangi bir maçı izlediğimi öğrenirlerse topa tutarlar aman diyim :D

Çevrimdışı Melekcik

laaa liverpool maçında 2 0 oldu kapadım yattım ben neyse sabah bir gittim okula millet dalga geçiyo okulda ögrendim şok olduydum  :bawling:
sen nediyorsun maçtan sonra abartmıyorum yarım saat ağladım annemde ben  ağlıyorum diye ağladı  :bawling: :bawling:

Çevrimdışı Melekcik

miloseviç kırık şüphesi opare yırtık süphesi diyolar laaaaaaaaaaaaa  :by2: :by2:
sekannnnnnnnnnnnnn    :akuma: :s20: :akuma: :s20: :akuma: :boxin:
kaçma gel buraya  :vur :vur :vur :vur
[ Son Düzenleme: 05 Şubat 2015, 21:37:10 dişi kartal melek ]

Çevrimdışı Serkan7738

deme be yoktur okadar nerde diyolar  :s20:

Çevrimdışı TØLGA

deme be yoktur okadar nerde diyolar  :s20:
badem ile hakan gündoğar  :bandit:
yarn MR dan sonra netleşir
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALI RIZA

ama esas konumuz serkan ın evde kalması :kop: :kop:
ya sen @dişi kartal melek senin düğün yaklasıyor  :evillol:

Çevrimdışı Serkan7738

adamlar resmen kendi kendini sakatladı yok böyle bişey bende uefa ya atıncın ismi bildirilmeliydi

Çevrimdışı ALI RIZA

bir tanes daha mac ta basını yaktı :) evlenme teklıfı ederek  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı TØLGA

adamlar resmen kendi kendini sakatladı yok böyle bişey bende uefa ya atıncın ismi bildirilmeliydi
onlarda bildirildi galiba yaa uefada da alt yapıdan oyuncu bulundurma zorunluluğu var  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Melekcik

ya sen @dişi kartal melek senin düğün yaklasıyor  :evillol:
ah ah @ALI RIZA neler oldu neler diyim olmayacağını sen anla :bandit: :bandit:

Çevrimdışı Serkan7738

onlarda bildirildi galiba yaa uefada da alt yapıdan oyuncu bulundurma zorunluluğu var  :biggrinking:

Atınç vardı milosevici eklemek için çıkardılar

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe