Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2481411 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı Melekcik

Olm evlenmek istediğimi kim söledi sadece rüyamı anlattım @Tolga  :evillol:
bak sana bulayım buralardan helal sütü emmiş bir kız  :kop: :kop: :kop:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Serkan7738

ula üstte bul bir dişi kartal evlenelim diyorsun ne hikaye anlatıyon şimdi  :evillol: :evillol: @Serkan7738

Forumun tek dişi kartalı aramıza yeni döndü geldiğine pişman olucak @dişi kartal melek yanlış anlama hea  :D @Tolga

Çevrimdışı TØLGA

Forumun tek dişi kartalı aramıza yeni döndü geldiğine pişman olucak @dişi kartal melek yanlış anlama hea  :D @Tolga
o genelleme bea neden yanlış anlasın o da bizden sıkıntı yok  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Serkan7738

maçı açayım dedim necip ismail uğur arasında paslaşıyodu şevkim kaçtı geri kapattım

Çevrimdışı Melekcik

yok yok niyetinizi biliyorum sorun yok  :ok: :ok:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Melekcik

maçı açayım dedim necip ismail uğur arasında paslaşıyodu şevkim kaçtı geri kapattım
o değilde kaleci günay iyi bence  :super: :super:

Çevrimdışı TØLGA

yav sen izleme maç valla :D gitti adamlar sakatlandı  :boxin:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Serkan7738

o değilde kaleci günay iyi bence  :super: :super:

biraz ürkek ama çizgide oynuyo gibi forvette kimin oynadığını çözemedim daha yorumcudan dolayı sesini kıstım

Çevrimdışı Melekcik

hiç sormada o opare nedir ya yemin ediyorum altyapıdan bir sağ bek kosan ondan iyi olur  :s20: :akuma:

Çevrimdışı Serkan7738

haftaya kayseriye geliyolar nihahaha  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Melekcik

biraz ürkek ama çizgide oynuyo gibi forvette kimin oynadığını çözemedim daha yorumcudan dolayı sesini kıstım
ileri de kerim var ama oda orta alana geliyor. günay da maç oynamıyor oynasa daha iyi olacak

Çevrimdışı TØLGA

hiç sormada o opare nedir ya yemin ediyorum altyapıdan bir sağ bek kosan ondan iyi olur  :s20: :akuma:
yav genel olarak kumaşı iyi adamında 6 aydır top oynamıyor zaten serdar sakatlıgında kullanıcaz
allah serdara zaval keder vermesin birde @Serkan7738 maç izlemesin ya yeniliyoz ya adamlar perte çıkıyo  :steamed:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Abdullah

Allahım sen bizi Serkan abinin uğursuzluğundan koru yarabbi  :bandit: gitme maça falan o gün mesain falan olur umarım  :evillol:

Çevrimdışı TØLGA

gözünü seviyim o maçta as kadrodan adamlar olur yapma eyleme
evercem ben seni gitmezsen  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Abdullah

yav genel olarak kumaşı iyi adamında 6 aydır top oynamıyor zaten serdar sakatlıgında kullanıcaz
allah serdara zaval keder vermesin birde @Serkan7738 maç izlemesin ya yeniliyoz ya adamlar perte çıkıyo  :steamed:
yeminle zarar takıma uzak tutun tvden  :money:

Çevrimdışı Melekcik

allahım sen takımı serkan dan koru (amin) bak o gün sinema da müthiş film vardır sen oraya git  :kop: :kop: :kop: 

Çevrimdışı Abdullah

gözünü seviyim o maçta as kadrodan adamlar olur yapma eyleme
evercem ben seni gitmezsen  :evillol: :evillol:
:kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Abdullah

İlk belirlemelere göre Milosevic ve Opare'nin ciddi bir problemi olmadığı, riske girmemek için tedbir amaçlı oyundan alındığı öğrenildi.
iyi bari bu defa ucuz yırttık.  :bandit:

Çevrimdışı Abdullah

allahım sen takımı serkan dan koru (amin) bak o gün sinema da müthiş film vardır sen oraya git  :kop: :kop: :kop: 
yok böyle olmayacak evlendirmek lazım serkan abiyi. boş kalınca takıma sarıyor melek abla bi kız bul şuna  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı TØLGA

İlk belirlemelere göre Milosevic ve Opare'nin ciddi bir problemi olmadığı, riske girmemek için tedbir amaçlı oyundan alındığı öğrenildi.
kim diyor yaaa biri ayagını burktu oparede yere vurdu o kadar
ben ayak burkmasıyla sıcak sıcak maç sonuna kadar oynuyodum :D
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Melekcik

zaten serkan da necip ismail uğuru görünce kapatmış kapamasa tribündeki demba ba sakatlanacak o derce  :kop: :kop: :kop:
yanlız ba nın bir çekirdek çıtlayışı var sanki altın gününe gitmiş :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Abdullah

zaten serkan da necip ismail uğuru görünce kapatmış kapamasa tribündeki demba ba sakatlanacak o derce  :kop: :kop: :kop:
yanlız ba nın bir çekirdek çıtlayışı var sanki altın gününe gitmiş :kop: :kop: :kop:
:kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Abdullah

kim diyor yaaa biri ayagını burktu oparede yere vurdu o kadar
ben ayak burkmasıyla sıcak sıcak maç sonuna kadar oynuyodum :D
:D

Çevrimdışı Serkan7738

haftaya bi işim yok işten erken çıkıyom giderim her türlü durduramazsınız  :evillol: olm ben kayseride ibb kupa maçı finalini izlemiştim kazanmıştık kupada sorun yok sonrasında olan 3 temmuz süreciyle bi alakam yok ama  :D

Çevrimdışı Melekcik

yok böyle olmayacak evlendirmek lazım serkan abiyi. boş kalınca takıma sarıyor melek abla bi kız bul şuna  :evillol: :evillol:
yapışık kardeşleri izleyin aynı serkan  :kop: :kop: buluruz canı sağolsun takımı rahat bırakacaksa

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe