Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2481396 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı ALI RIZA

@ALI RIZA aman silersen sil abi sen silersin ben yazarım  :bandit:
aynen tertemiz ne güzel işte anlşıyoruz  :evillol:

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ALI RIZA

bunu nasıl yapıyorlar ya. ben oturduğum yerde çömelerek izledim

http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/216081/yukseklik-korkusuna-tehlikeli-bir-cozum
Ne korkuyorsun :) yerden yukarı bakarken korkuyor musun ki yukardan aşagı bakarken korkacaksın farz et yukardan bakarken bile aşağıdasın

Çevrimdışı Altuğ

Duyuru
Periyodik sunucu bakım iyileştirme çalışması yapılacaktır ara ara kesintiler yaşanabilir.

Çevrimdışı Serkan7738

bu mesaj @Oktay abi ile ilgilidir

Abi sabaha kadar saçma sapan rüya gördüm kısaca sana özetliyim anlatmazsam içimde kalır senle beraber kız istemeye gidiyoruz ama kızın babası 30 000 tl başlık parası istiyo bende para yok sen bankadan kredi çekip babasına ödeme yapıyorsun ama kızın babası ve ailesi parayı aldıktan sonra kaçıyo bende senden dayak yiyorum hastalığın etkisi sanırım ateşim var  :D

Çevrimdışı Serkan7738

@Tolga @Deniz @Abdullah son mesajımla istediğiniz kadar dalga geçme özgürlüğüne sahipsiniz anlatmazsam içimde kalırdı uyanır uyanmaz yazdım

Çevrimdışı Oktay

Abi sabaha kadar saçma sapan rüya gördüm kısaca sana özetliyim anlatmazsam içimde kalır senle beraber kız istemeye gidiyoruz ama kızın babası 30 000 tl başlık parası istiyo bende para yok sen bankadan kredi çekip babasına ödeme yapıyorsun ama kızın babası ve ailesi parayı aldıktan sonra kaçıyo bende senden dayak yiyorum hastalığın etkisi sanırım ateşim var  :D
@Serkan7738  on numara rüya görmüşssün herşey mantıklı yani en azından kız parayı alıp kaçınca zaten mecburi dayak yemek zorundasın :evillol: :evillol:

Çevrimdışı TØLGA

evlenme zamanın gelmiş senin, geçiyor hatta   :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Serkan7738

@Serkan7738  on numara rüya görmüşssün herşey mantıklı yani en azından kız parayı alıp kaçınca zaten mecburi dayak yemek zorundasın :evillol: :evillol:

olan senin 30 000 tl ye oldu @Oktay valla @Tolga bulun bi dişi kartal da evlenelim

Çevrimdışı TØLGA

olan senin 30 000 tl ye oldu @Oktay valla @Tolga bulun bi dişi kartal da evlenelim
esra erola basvur biz nerden bulacaz  :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

@dişi kartal melek aramıza tekrardan hoşgeldin birşey sorucam @TsuFrankWoli bu hesap ile bağlantın varmı senin profil fotoyu kullanıyo
varsa bir sıkıntı @Necmi abiye söyliyelim   :bandit:
[ Son Düzenleme: 05 Şubat 2015, 20:00:23 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALI RIZA

@dişi kartal melek aramıza tekrardan hoşgeldin birşey sorucam @TsuFrankWoli bu hesap ile bağlantın varmı senin profil fotoyu kullanıyo
Aynı foto ama aynı kişi değil  :ok:

Çevrimdışı TØLGA

Aynı foto ama aynı kişi değil  :ok:
Aynı kişi olmadığını biliyorum tanıyormu iştee?
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Abdullah

@Tolga @Deniz @Abdullah son mesajımla istediğiniz kadar dalga geçme özgürlüğüne sahipsiniz anlatmazsam içimde kalırdı uyanır uyanmaz yazdım
niye dalga geçelim yaa birazcık evde kalmanın yan etkileri sadece o kadar  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı TØLGA

niye dalga geçelim yaa birazcık evde kalmanın yan etkileri sadece o kadar  :evillol: :evillol:
yok la evde kalmamış tam evlenilecek yaşlar 27 28 29  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Melekcik

@Tolga  hoş buldum teşekkürler. hayır alakam yok. zaten sitede otomatik seçe biliyorsun sitede var resim  :ok: :ok:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Serkan7738

olm tamamda niye Oktay Abi ne alaka yani  :evillol:

Çevrimdışı Abdullah

yok la evde kalmamış tam evlenilecek yaşlar 27 28 29  :biggrinking:
kaldı kalacak da bu gidişle kesin kaldı bence  :D

Çevrimdışı Abdullah

olm tamamda niye Oktay Abi ne alaka yani  :evillol:
Bilmiyorum orasını onu da @Oktay abiyle çözün  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı TØLGA

@Tolga  hoş buldum teşekkürler. hayır alakam yok. zaten sitede otomatik seçe biliyorsun sitede var resim  :ok: :ok:
tamam oldu arkadaştanda özür dileyelim öylese yanlış anlaşılma için @TsuFrankWoli   :iblush:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

kaldı kalacak da bu gidişle kesin kaldı bence  :D
foruma bekarların tanışıcağı bir bölümmü açsak serkan reisin işi görülsün yeterki  :kop:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Melekcik

foruma bekarların tanışıcağı bir bölümmü açsak serkan reisin işi görülsün yeterki  :kop:
o işi esra erol yapmıyor mu  :alala: :kop: :kop: :kop:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Abdullah

olmaz orada da bulamaz kimseyi ev de kaldı o evde  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Serkan7738

Olm evlenmek istediğimi kim söledi sadece rüyamı anlattım @Tolga  :evillol:

Çevrimdışı TØLGA

Olm evlenmek istediğimi kim söledi sadece rüyamı anlattım @Tolga  :evillol:
ula üstte bul bir dişi kartal evlenelim diyorsun ne hikaye anlatıyon şimdi  :evillol: :evillol: @Serkan7738
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe