Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2481667 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı Deniz

@Abdullah buralardayım derin futbol  :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Serkan7738

Derin futbol ney lan  :D

Çevrimdışı Abdullah

@Abdullah buralardayım derin futbol  :evillol:
Ya sen 3 ay önce sinirlenmiyor muydun derine niye izliyorsun şimdi :evillol:

Çevrimdışı Serkan7738

tv le alakam olmadığı nası belli ne beyaz futbol biliyorum ne derin futbol

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Ya sen 3 ay önce sinirlenmiyor muydun derine niye izliyorsun şimdi :evillol:
Söverek sinir atıyorum  :evillol:

Çevrimdışı Melekcik

herkese iyi geceler. wow'dan buraya kadar gelen forum arkadaşlıklarımız işlerim ve öğrenmiş olduğum bazı üzücü haberlerden dolayı zaman ayıramayacağım için ayrılma kararı ayrılmış bulunuyorum. şimdiye kadar kalbini kırdığım üzdüğüm arkadaşlarım oldu ise özür dilerim. hakkınızı helal edin.  :bawling: :bawling: :by2: :by2:     
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Fatih

herkese iyi geceler. wow'dan buraya kadar gelen forum arkadaşlıklarımız işlerim ve öğrenmiş olduğum bazı üzücü haberlerden dolayı zaman ayıramayacağım için ayrılma kararı ayrılmış bulunuyorum. şimdiye kadar kalbini kırdığım üzdüğüm arkadaşlarım oldu ise özür dilerim. hakkınızı helal edin.  :bawling: :bawling: :by2: :by2:     
Umuyorum bizden dolayi uzucu bir haber almamissinizdir? @dişi kartal melek

Tekrardan gelmenizi temenni ediyorum..
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Melekcik

Umuyorum bizden dolayi uzucu bir haber almamissinizdir? @dişi kartal melek

Tekrardan gelmenizi temenni ediyorum..
kesinlikle burada hiçkim senin bir lafı sözü iması dahi olmadı hatta ben olduğum için dikkatli konuşuldu kimsenin hakkını yiyemem. herkese de teşekkür ederim bu konu hakkında ailem le alakalı bazı olayalar nedeni ile yarılmak durumunda kaldım hatta K.maraş tan bile   :bawling: :by2:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı FARUK

yolunuz açık olsun
umarım en kısa zamanda çözülür
sağlıcakla kalın...

Çevrimdışı Melekcik

yolunuz açık olsun
umarım en kısa zamanda çözülür
sağlıcakla kalın...
iyi dilekleriniz için teşekkür ederim

Çevrimdışı Türkay

Abla inşallah bi an önce sorun çözülür de geri dönersin
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ZORBEY

vedaları sevmem, işlerini hallet kafanı dinlen, sonra gel biz yine burda olacaz:)
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimdışı Melekcik

Abla inşallah bi an önce sorun çözülür de geri dönersin
keşke ama zor sizleri tanımak gerçekten güzeldi.
vedaları sevmem, işlerini hallet kafanı dinlen, sonra gel biz yine burda olacaz:)
inşallah o günleri görmeyi sizden çok ben isterim :bawling: 

Çevrimdışı TØLGA

sağlıcakla kalın
sıkıntılarınızı çözersiniz inşallah
bu asla bir veda değil  bekliyoruz tekrar  :)
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Melekcik

sağlıcakla kalın
sıkıntılarınızı çözersiniz inşallah
bu asla bir veda değil  bekliyoruz tekrar  :)
teşekkürler inşallah bir gün dönerim :by2: :by2: :by2:

Çevrimdışı TØLGA

black sailsii izliyodum  görmedim yazınca @Abdullah @Serkan7738
[ Son Düzenleme: 03 Şubat 2015, 03:32:35 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

gececilere gelsin  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Abdullah

İnşallah halledilebilecek boyutta bir sorundur ve cozersiniz kendinize iyi bakın. :)

Çevrimdışı ALI RIZA

Muhabbetnizi bol ola gençler  :evillol:
Serkan 1000 altına düşersin bence  :money: burada +1 yazıyorsun ama konu dışında +30 :)  :kop:
@Abdullah  :-*

Çevrimdışı Abdullah

Muhabbetnizi bol ola gençler  :evillol:
Serkan 1000 altına düşersin bence  :money: burada +1 yazıyorsun ama konu dışında +30 :)  :kop:
@Abdullah  :-*
Elleşme Serkan abime benim konu dışılarımı sil sileceksen  :evillol:

Çevrimdışı ALI RIZA

Elleşme Serkan abime benim konu dışılarımı sil sileceksen  :evillol:
öyle dedin silerim :) sanki silmiyorum ya abdullağ @Abdullah

Çevrimdışı Abdullah

öyle dedin silerim :) sanki silmiyorum ya abdullağ @Abdullah
@ALI RIZA aman silersen sil abi sen silersin ben yazarım  :bandit:

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe