Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2482189 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı Deniz

@Tolga gitmemezlik yapar miyim Besiktasima :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

@Tolga gitmemezlik yapar miyim Besiktasima :bandit:
Sahaya atlayan sen miydin  :evillol: :evillol: :evillol: @Deniz

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

@ALI RIZA quaresmaydi gormedin mi :lol:

Q7 olacaktı bu takımda süper olacaktı @Deniz

Çevrimdışı Deniz

Q7 olacaktı bu takımda süper olacaktı @Deniz
onu yönetecek t.direktör yok şu an bizde.onu mourinho van gaal tarzı adamlar yönetir..

Çevrimdışı ONUR KOLCU

onu yönetecek t.direktör yok şu an bizde.onu mourinho van gaal tarzı adamlar yönetir..

Q7 yi bence kendini yönetecek beyni olması lazım gerisi teferruat.

Çevrimdışı Altuğ

Günaydın BeşiktaşArena

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı ALI RIZA

@Deniz @Abdullah @ALI RIZA @Serkan7738 @FARUK
:kop: :kop:
gülmek kolay bunlara o zaman yılların vitamini idi efsane idiler gökhan semiz hele :)
bunların telefonu çektim direkten dinle... 2014 hala dinleniyor olması üzerinden 15-20 yıl geçmesine rağmen işte siz genç kuşaklar olarak geçmişin tadını bilemezsiniz  :kop:
bizden eskiler de var misal topkapı sarayıyla aynı yaşta @Necmi  abi yada toprakla aynı yaşta olan @ahmet türker abi var bilgileri alınız kullanınız  :evillol:
@Deniz @Tolga @FARUK @Abdullah

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ALI RIZA

2 gündür bağımlılık yaptı  :lol:

http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/241272/minyatur-kavga
sokak kavgasının tadı başka allahki vuruyor tekme tokat ne varsa kural yok istediğini kullan   :ishock:

Çevrimdışı Serkan7738

Olm buraya gelin bu gece kara kartal olmadan uyumak yok öbür tarafta coşamıyorum alirıza nın korkusuna  :evillol: @Abdullah @Tolga @Deniz

Çevrimdışı Deniz

Olm buraya gelin bu gece kara kartal olmadan uyumak yok öbür tarafta coşamıyorum alirıza nın korkusuna  :evillol: @Abdullah @Tolga @Deniz
50 mesajını siler yine olamazsın @Serkan7738

Çevrimdışı Serkan7738

50 mesajını siler yine olamazsın @Serkan7738

silmesin diye buraya geldim @Deniz  :evillol:

Çevrimdışı Abdullah

:photo:
Yeni gördüm mesajını koptum geldim @Serkan7738

Çevrimdışı Serkan7738

:photo:Yeni gördüm mesajını koptum geldim @Serkan7738

olm 10 msj kaldı bu gece bu işin bitmesi lazım @Abdullah

Çevrimdışı Abdullah

olm 10 msj kaldı bu gece bu işin bitmesi lazım @Abdullah
last eight message @Serkan7738  :super:

Çevrimdışı Serkan7738

last eight message @Serkan7738  :super:

ben silinmeye karşı bi 20 tane atayımda garantiye alayım stad başlığında çok boş konuştum  :D @Abdullah

Çevrimdışı Abdullah

ben silinmeye karşı bi 20 tane atayımda garantiye alayım stad başlığında çok boş konuştum  :D @Abdullah
Bir şey olmaz korkma yeni başlığa geçilecek zaten silmeye gerek yok da sen de çok gerilerde kalmisin bee  :D

Çevrimdışı Serkan7738

Bir şey olmaz korkma yeni başlığa geçilecek zaten silmeye gerek yok da sen de çok gerilerde kalmisin bee  :D

abi çok yoğun çalışıyorum ya forumun ilk 10 üyesi arasındayım ama niyeyse böle oldu

Çevrimdışı Abdullah

abi çok yoğun çalışıyorum ya forumun ilk 10 üyesi arasındayım ama niyeyse böle oldu
Neyse ha gayret az kaldı @Deniz @Tolga nerede ya :alala:

Çevrimdışı Serkan7738

bilmiyomki online görünüyolar ama konuşmuyolar

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe