Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2481915 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı aşığımsana

Buralar iyice boşlanmış. Stad sayfasında linki kaldırınca insanlar unuttu galiba burayı.o sayfayı öyle boş muhabbetler dolduruyor ki bazen insanın okuyası gelmiyor.
Ömrümsün Beşiktaş!

Çevrimdışı ALI RIZA

Buralar iyice boşlanmış. Stad sayfasında linki kaldırınca insanlar unuttu galiba burayı.o sayfayı öyle boş muhabbetler dolduruyor ki bazen insanın okuyası gelmiyor.
su an transfer alanı dolu stat başlıgı sakim resimler geliyor gün boyu

Çevrimdışı darkeagle66

Hayırlı sabahlar hayırlı haftalar sıcacık çay tadında muhabbetlerimiz olur inşallah

Çevrimdışı çArşı Alanya

Hayırlı sabahlar hayırlı haftalar sıcacık çay tadında muhabbetlerimiz olur inşallah

Hayırlı sabahlar ağabey, ALLAH razı olsun, çay için.

Cümlemize güzel bir hafta,yeni umutlar ve bol bereket dilerim.

Bir gün değil,Her gün BeşiktAşk !

Çevrimdışı Altuğ

Günaydın Beşiktaş Arena ailesi  :) güzel bir hafta olur umarım.

Çevrimdışı Deniz

Finaller canima okudu @Abdullah
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Abdullah

Geçmiş olsun  :D Öldürmez süründürür dedikleri şey finallerin ta kendisi  :steamed:

Çevrimdışı ALI RIZA

çalışmazsan ise olacagı budur  :steamed: :steamed: :steamed:

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

Calisioz  :steamed:
Ne calışması benden çok sitedesin resmen  :money: :money: :money:

Çevrimdışı altan0348

football manager 2015, fifa 15 ve pes'in son çıkan sürümlerini edibebileceğim bir torrent dosyası var mı acaba? yardım edin lütfen :/

Çevrimdışı Burak

Maçta çekmiştim anca atabildim buraya :)

Çevrimdışı Yakup

@SDemirsoy 1 haftadan fazla olmuştur herhalde kısaca özet geçer misin?  :alala: :alala:

transferler , stadyum vs. vs. ne varsa gelişme olarak alabilirim...
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

26  Şubatta  Liverpool  maçına  İzmirden  geliyoruz.Çağlar ile  birlikte.Uçak biletleri  alındı.Forumdan kimler  gelecek  acaba??

Çevrimdışı ALI RIZA

26  Şubatta  Liverpool  maçına  İzmirden  geliyoruz.Çağlar ile  birlikte.Uçak biletleri  alındı.Forumdan kimler  gelecek  acaba??
Sanırım ben  varım tabi duruma göre :halay:

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Ali  Rıza yarın  konuşalım  ozaman.Yol  iz  bilmeyiz.Sana  soracaklarımız  var.  :D

Çevrimdışı Deniz

@ALI RIZA bey yüksek sesle ve kulaklıkla dinle bunu.Geçen gün arabada radyoda çaldı tarzım olmayan bir müzik türü olmamasına rağmen fena gaz verdi  :hiho:

Çevrimdışı ALI RIZA

Ali  Rıza yarın  konuşalım  ozaman.Yol  iz  bilmeyiz.Sana  soracaklarımız  var.  :D
Bende bilmiyorum yol felan :) ışığa dogru ilerliyorum gece nede olsa bir taraf bir taraf beyaz diye  :evillol:

Çevrimdışı Altuğ

Günaydın arkadaşlar.

Çevrimdışı Fatih

O maca herkes geliyor abi... @Coşkun Mevsim

Mac gunu geldigi zaman etkinlik konusu acilir kuvvetle muhtemel...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Fatih

football manager 2015, fifa 15 ve pes'in son çıkan sürümlerini edibebileceğim bir torrent dosyası var mı acaba? yardım edin lütfen :/
@altan0348 Hocam bu tur sorular-cevaplar telif hakkindan dolayi kisileri ve siteyi cok zor durumda birakabilir...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı TØLGA

@ALI RIZA Beşiktaş ayağına kadar gelmiş neden gitmiyon  :biggrinking:
bak @Deniz kardeşim kesin gitmiştir  :steamed:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALI RIZA

@ALI RIZA Beşiktaş ayağına kadar gelmiş neden gitmiyon  :biggrinking:
bak @Deniz kardeşim kesin gitmiştir  :steamed:
@Deniz in ayagına gelmiş  :steamed: benim ayağıma cincon geldi ama maç oldugunu bile hatırlamıyordum  :kop:

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe