Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2484505 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı Abdullah

Ona da bakıyorum  :evillol: @Abdullah  :bandit:

Abi Ali Şen'i Alişan okudum ne alaka fenerle diyorum ya

Kırmızı senin yorrumun....
14 aralıkta senin ilgili ilk mesaj bu...

11 aralık 14:16:30 itibari bütün silinenler yazıları ile kayıt tutuluyor.... hatırlarsan gökhan türkmen resim atmıştın aynısı sil demiştin.... o zamandan itibaren senin mesajından şimdiye kadar olan hersey kayıtta tek senin değil herkesin....
İyi tamam önemli bir şey değilmiş. Ben de ne zaman konu dışı yaptım o tarihte diyorum.  :bandit:

Çevrimdışı ALI RIZA

İyi tamam önemli bir şey değilmiş. Ben de ne zaman konu dışı yaptım o tarihte diyorum.  :bandit:
dikkat et yani aklını alırım  :fkr: :fkr: :fkr: stat başlıgında yazmıssın konu dışı @Abdullah silmiyorum hemen haberin olsun...! boşa yazma

Çevrimdışı Abdullah

dikkat et yani aklını alırım  :fkr: :fkr: :fkr: stat başlıgında yazmıssın konu dışı @Abdullah silmiyorum hemen haberin olsun.... boşa yazma
Mecburen yazdım napıyım insanlar konuyu başlığında konuşmuyorlar. Sen bir uyarı geçsene şimdi.  :bandit:

Çevrimdışı ALI RIZA

Mecburen yazdım napıyım insanlar konuyu başlığında konuşmuyorlar. Sen bir uyarı geçsene şimdi.  :bandit:
Emir geldi Klüpten konu dışı olanlar silinmesin ilerleyen günlerde silinsin 24 saatte bir yeva 2-3 günde bir  :ok:

Çevrimdışı Abdullah

Emir geldi Klüpten konu dışı olanlar silinmesin ilerleyen günlerde silinsin 24 saatte bir yeva 2-3 günde bir  :ok:
:ok:

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı Deniz

Neyse ben ders çalışmaya gidiyorum 12 ye kadar sinirim anca yatışır  :bye:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ZEKI

Neyse ben ders çalışmaya gidiyorum 12 ye kadar sinirim anca yatışır  :bye:
@Deniz ne oldu?

Çevrimdışı Deniz

@Deniz ne oldu?
gs maçını ertelemişler bizimkiyle ilgili hala bir açıklama yok @ZEKI abi..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı ZEKI

Bizimkide 21 ocaga ertelenmis
@Deniz

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı ALI RIZA

Trt müzik izliyordum  :evillol: ertelenmiş güzel oldu

Çevrimdışı TØLGA

@ALI RIZA @Deniz @Abdullah gençler çok manyak film diyolar daha izlemedim bende ama sizde izleyin merak ettim çok
izlicem birazdana fragmanı sarmadı ama bakalım ''Predestination'' beğenceniz mi bakalım  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

@ALI RIZA @Deniz @Abdullah gençler çok manyak film diyolar daha izlemedim bende ama sizde izleyin merak ettim çok
izlicem birazdana fragmanı sarmadı ama bakalım ''Predestination'' beğenceniz mi bakalım  :biggrinking:
La final zamanı ne filmi bizim filmimizi çekecekler sen aklımı çelip film izletecen..

Çevrimdışı ALI RIZA

Güzel birsey torrent düşmüş mü acaba daha çıkmamıştır da :)
hobbit izleyeyimde önce hala gidemedim hafta sonu gideyim ayıp olmasın

Çevrimdışı Abdullah

@Abdullah ozlettin kendini nasil gecti finaller
@ZEKI abi ne finalleri keşke finaller olsaydı, bu daha 2. vize fırtınasıydı.  :by2: Finaller 2 hafta sonra  :icool:

Çevrimdışı Abdullah

Hafta sonu izlerim güzelse. The Brotherhood Of War  bu filmi izledim bugün efsaneydi.  :super: İzledin mi sen daha önc. @Tolga  :bandit:

Çevrimdışı TØLGA

Hafta sonu izlerim güzelse. The Brotherhood Of War  bu filmi izledim bugün efsaneydi.  :super: İzledin mi sen daha önc. @Tolga  :bandit:
genelde pek kore filmleri izlemem izlemedimde  :biggrinking: sen güzel diyorsan izlerim bir ara  :ok: @Abdullah
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

ben filmi izliyim burdan yazcam size  :biggrinking:
nedense İnception gibi bişey izlicem gibi geliyor orası ayrı  :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

La final zamanı ne filmi bizim filmimizi çekecekler sen aklımı çelip film izletecen..
haha :D  bir kenarda dursun finaller bitince izlersin ben beğenmezsem izleme zaten  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Güzel birsey torrent düşmüş mü acaba daha çıkmamıştır da :)
hobbit izleyeyimde önce hala gidemedim hafta sonu gideyim ayıp olmasın
sen bilin gidiceksen gitde ben çıkartılmış sahneler ile birlikte gelsin o zaman tekrar izlicem inş bilgisayarda tabi  :sevinc
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Abdullah

genelde pek kore filmleri izlemem izlemedimde  :biggrinking: sen güzel diyorsan izlerim bir ara  :ok: @Abdullah
Ben de izlemem ön yargıyla seçtim zaten filmi. Ama film çok çok güzeldi. Biraz beklentiyi yükseltiyorum ama izlediğine pişman olmazsın.  :bandit:

Çevrimdışı TØLGA

gençler filmi izledim çok değişikti bir ara tekrar izlemeyi düşünüyorum  :biggrinking:
dediğim gibi inception tadında  :super:
tavsiye ederim 
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Abdullah

gençler filmi izledim çok değişikti bir ara tekrar izlemeyi düşünüyorum  :biggrinking:
dediğim gibi inception tadında  :super:
tavsiye ederim 
Yazdık izlenecekler listesine  :)

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe