Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2484598 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı ALI RIZA

İstatistikler güncelleyelim  :evillol: @Deniz @Necmi abi @ZEKI hocam
ALI RIZA    137gün 5saat 41dk
ZEKI         73gün 22saat 29dk
Necmi       57gün 8saat 42dk

Çevrimdışı Abdullah

işsiz  :bandit:

Çevrimdışı Deniz

Bitti @Deniz bey bitti  :evillol: ama 2 hafta sonra final var  :by2:
Kolay gelsin @Abdullah bey :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Abdullah

@Deniz bey stat başlığında konu dışına gidiyor olay

Çevrimdışı ALI RIZA

işsiz  :bandit:
:kop: :kop: :kop: :kop: :kop: öğrenci ikende nette bu kadar zaman harcıyordum  :evillol: :evillol: :evillol: arkadaşı sabah 8 de msaj cekiyordum netteyim rahatsız etmeyin yerime imza at sorarsa hoca nerde gene ince işleri var dersin uğrayacak  :kop: ve Okulun labrotuvar bilgisayarı bende idi sınav öncesi ben kuruyordum öğrencilere  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Deniz

Şike yapmissindir  :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

@ALI RIZA beye söyleyin hava yapiyordu toplu silme ozelligim var falan diye..

Çevrimdışı ALI RIZA

abdullağ sen yoktun artık kolay kolay silmiyorum istanbuldan aradılar silme dediler 24 saat te bir sil diyorlar bende 3 gündür silmiyorum  :kop: sen geldin ya abartarak yazarsın ben aynı dk silme yaparım  :evillol:

Çevrimdışı ALI RIZA

yok mu zannediyorsun ? teamviver varsa pc baglan sana göstereyim  :kop: özelden irtibata geç

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Deniz

yok mu zannediyorsun ? teamviver varsa pc baglan sana göstereyim  :kop: özelden irtibata geç
Pcyi kapadim kaldirdim ders calisiyorum :bandit: .gerci simdi de mobilden giriyorum ama orasi ayri :lol:

Çevrimdışı Abdullah

Alırız havasını  :evillol:

Çevrimdışı Abdullah

abdullağ sen yoktun artık kolay kolay silmiyorum istanbuldan aradılar silme dediler 24 saat te bir sil diyorlar bende 3 gündür silmiyorum  :kop: sen geldin ya abartarak yazarsın ben aynı dk silme yaparım  :evillol:
Ya Allah aşkına en son ne zaman konu dışı mesajımı sildin hatırlıyor musun? Adımız çıkmış bir kere konu dışı falan yapmıyorum ben  :bandit:

Çevrimdışı Abdullah

@ALI RIZA ha ama çok istiyorsan konu dışı yap diye alasını yaparız o ayrı mesele  :evillol:

Çevrimdışı Abdullah

Pcyi kapadim kaldirdim ders calisiyorum :bandit: .gerci simdi de mobilden giriyorum ama orasi ayri :lol:
1 hafta ne mobilden ne Pcden girdim. Girmeyince kafa çok rahat oluyor bol bol ders çalışıyorsun.  :D

Çevrimdışı Deniz

@ALI RIZA ha ama çok istiyorsan konu dışı yap diye alasını yaparız o ayrı mesele  :evillol:
:kop: :kop:

Çevrimdışı ALI RIZA

Ya Allah aşkına en son ne zaman konu dışı mesajımı sildin hatırlıyor musun? Adımız çıkmış bir kere konu dışı falan yapmıyorum ben  :bandit:
hemen bakıyorum sisteme  :evillol: @Abdullah
Silme: "Ynt: Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)" / "Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)" - "Abdullah"  14 Aralık 2014, 14:09:30    ALI RIZA    Sistem Yöneticisi    

Çevrimdışı ALI RIZA

bilirim @Abdullah bilirsin alasını silerim  :kop:

Çevrimdışı ALI RIZA

@Deniz toplu silme secilenleri sil...!

Çevrimdışı Deniz

@Deniz toplu silme secilenleri sil....

Bana da yolla ondan bir dal  :bandit:

Çevrimdışı ALI RIZA

Bana da yolla ondan bir dal  :bandit:
@Necmi abiden alıntı yapayım anılt yapmıştı  :evillol: :evillol:
NAH sana dal evillol: :evillol: :evillol: @Deniz  :-*

Çevrimdışı Abdullah

hemen bakıyorum sisteme  :evillol: @Abdullah
Silme: "Ynt: Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)" / "Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)" - "Abdullah"  14 Aralık 2014, 14:09:30    ALI RIZA    Sistem Yöneticisi    
İçeriği ne  :bandit:

Çevrimdışı Deniz

@Necmi abiden alıntı yapayım anılt yapmıştı  :evillol: :evillol:
NAH sana dal evillol: :evillol: :evillol: @Deniz  :-*
:bandit:

Çevrimdışı ALI RIZA

İçeriği ne  :bandit:
Ona da bakıyorum  :evillol: @Abdullah  :bandit:

Alıntı
Alıntı yapılan: Fatih - 14 Aralık 2014, 13:26:41

Gecen aylar da Ali Sen katilmisti bu programa... Bodrum'daki ciftliginde cekilmisti program... Program da fbnin konusulmasi max 5-10 dakikadir 1 saat icinde... Bu programda Fikret Orman lafi donup dolastirip her kosulda BJK'ye getirdi... ve eminim ki normal de stada gitmek Nazli Ilicak'in dusundugu birsey degildir... Baskan bir sekilde goturmustur oraya...

Kadin hayatinda futbol macina gitmis mi gitmemis mi belli degil.. O yuzden dediklerine pek takilmayin...

Abi Ali Şen'i Alişan okudum ne alaka fenerle diyorum ya

Kırmızı senin yorrumun...!
14 aralıkta senin ilgili ilk mesaj bu..!

11 aralık 14:16:30 itibari bütün silinenler yazıları ile kayıt tutuluyor...! hatırlarsan gökhan türkmen resim atmıştın aynısı sil demiştin...! o zamandan itibaren senin mesajından şimdiye kadar olan hersey kayıtta tek senin değil herkesin...!

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe