Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2484416 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı ALI RIZA

sen hala izlemedin mi ?  :iscrewy:
izleyemedim izleyeceğim millet bir gitsin hevesini alsın sonra yayıla yayıla sakin sessiz kalabalıksız ortamda izleyeceğim  :evillol:

Çevrimdışı Deniz

izleyemedim izleyeceğim millet bir gitsin hevesini alsın sonra yayıla yayıla sakin sessiz kalabalıksız ortamda izleyeceğim  :evillol:
indirimli günde git  :evillol: .avşarda 6 liraydı cinemaximumda 15 lira verdim içime battı  :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

indirimli günde git  :evillol: .avşarda 6 liraydı cinemaximumda 15 lira verdim içime battı  :evillol:
torrent te paha biçilemez  :evillol: vodafone hattı olanlar versin :)  :bandit:

Çevrimdışı Deniz

torrent te paha biçilemez  :evillol: vodafone hattı olanlar versin :)  :bandit:
Sen macs niye gitmedin :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Deniz

ne işim olur gs maçına :)
Rezilliklerini izlerdin gsnin.daha dogru duzgun sutu yok :lol:

Çevrimdışı ALI RIZA

Rezilliklerini izlerdin gsnin.daha dogru duzgun sutu yok :lol:
hiç izlemedim diyarbakır %80 gsli :) passo uygulanıyordu bu maca  :evillol:

Çevrimdışı Melekcik

eller havaya geçler  :djsmile: :djsmile:  :sevinc :sevinc :kop: :kop:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı Melekcik

başkan alem adam ya günahıyla sevabıyla  :kop: :kop: :kop:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı ALI RIZA

eller havaya geçler  :djsmile: :djsmile:  :sevinc :sevinc :kop: :kop:
Bu gerçek mi gerçek gibi duruyor ben beklerim dün oynuyordu tıs tıs ede ede  :evillol:

Çevrimdışı TØLGA

burayada atım bari  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı TØLGA

hele yukarı bak  :evillol:
gördüm baaa bu yok ala ala sizden önce ben stadyum başlıgınada attım hele  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

@Abdullah ooo karşimmmm gelmiş  :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Abdullah

Çevrimdışı Abdullah

kurtgisi

• Ziyaretçi

Merhaba Arkadaşlar,

Konu ile ilgili değil ama derbi hakkında bi soru sormak istiyorum. Passolig kartımı yeni aldım( 4 Ocakta ki derbi için-Biletimi de aldım)
Kartım suanda basım aşamasında büyük ihtimal yetişmeyecek. Tek geçişlik biletimi  Olimpiyat gişeleri dışında Vodafone Arena'da ki Kombine satış ofisinden de alabilir miyim ?

Çünkü derbi gününde o gişeler çok kalabalık olacaktır ve en az 4-5 saat sıra beklemek istemiyorum...
Konu hakkında bilgisi olan varsa cok sevinirim.

Tesekkurler & iyi calısmalar

Çevrimdışı ALI RIZA

Merhaba Arkadaşlar,

Konu ile ilgili değil ama derbi hakkında bi soru sormak istiyorum. Passolig kartımı yeni aldım( 4 Ocakta ki derbi için-Biletimi de aldım)
Kartım suanda basım aşamasında büyük ihtimal yetişmeyecek. Tek geçişlik biletimi  Olimpiyat gişeleri dışında Vodafone Arena'da ki Kombine satış ofisinden de alabilir miyim ?

Çünkü derbi gününde o gişeler çok kalabalık olacaktır ve en az 4-5 saat sıra beklemek istemiyorum...

@Necmi abi ilgi alanı  :evillol:

Çevrimdışı Abdullah

Merhaba Arkadaşlar,

Tek geçişlik kartınızı maç haftası kartal yuvası mağazalarından da alabilirsiniz fakat kartınız elinize geçecektir o tarihe kadar, 7-10 gün arası teslim ediyorlar normal şartlar altında. @kurtgisi

kurtgisi

• Ziyaretçi

Tek geçişlik kartınızı maç haftası kartal yuvası mağazalarından da alabilirsiniz fakat kartınız elinize geçecektir o tarihe kadar, 7-10 gün arası teslim ediyorlar normal şartlar altında. @kurtgisi

Abdullah Bey - Ali rıza bey cevap için cok teşekkürler cevap için.
 İnş. dediğiniz gibi olur geçmicek diye stres yapmaya başladım...
Bi kaç karttal yuvasını aradım onlar dağıtım olmayacağını sölediler ama sanırım maç haftası gelmediği için haberleri olmayabilir?

tşk

Çevrimdışı Abdullah

Abdullah Bey - Ali rıza bey cevap için cok teşekkürler cevap için.
 İnş. dediğiniz gibi olur geçmicek diye stres yapmaya başladım...
Bi kaç karttal yuvasını aradım onlar dağıtım olmayacağını sölediler ama sanırım maç haftası gelmediği için haberleri olmayabilir?

tşk
Rica ederim iyi günler.  :)

Çevrimdışı Deniz

@Abdullah bey sinavlariniz bitti mi

Çevrimdışı ALI RIZA

sende sınavlara çalışma ne gerek var seneye çalışırısın  :bandit:

Çevrimdışı Abdullah

Bitti @Deniz bey bitti  :evillol: ama 2 hafta sonra final var  :by2:

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe