Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2485709 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı Abdullah

huzurlu olman için
Gergin forum ortamından uzak olmak yeterli oluyor @ALI RIZA  :bandit:

Çevrimdışı Abdullah

Çevrimdışı ALI RIZA

Gergin forum ortamından uzak olmak yeterli oluyor @ALI RIZA  :bandit:
güzel fikir seni kim gergin ediyor  :alala:

Çevrimdışı Abdullah

güzel fikir seni kim gergin ediyor  :alala:
Eden ediyor be abi boş ver  :bandit:

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Abdullah

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Yakup

Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı aşığımsana1903

diğer hesabına giremedim( aşığımsana) , mail yoluyla şifre değiştirmeye çalıştım maile mesaj gelmedi. Sorun benden kaynaklı mı acaba?
BEŞİKTAŞ ULAN!

Çevrimdışı ALI RIZA

diğer hesabına giremedim( aşığımsana) , mail yoluyla şifre değiştirmeye çalıştım maile mesaj gelmedi. Sorun benden kaynaklı mı acaba?
@aşığımsana1903 hocam bana özel pm ulaşın şifreniz söyleyeyim diğer hesabın

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Bu olaydan haberi olanlar var mı ? Şimdi her passolig kartı olan yıllık 80 tl aidat mı verecek ?
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı ALI RIZA

Bu olaydan haberi olanlar var mı ? Şimdi her passolig kartı olan yıllık 80 tl aidat mı verecek ?
alma aldırtma   :ok: hala beklemediyim iptal olsun diye  :evillol:

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

alma aldırtma   :ok: hala beklemediyim iptal olsun diye  :evillol:

Bana verilen sözleşmeyi ve ürün bilgi formunu okudum bu galiba kredi kartı için geçerli  bu ki çoğu banka kart ücreti alıyor bu biraz fahiş olmuş ama kredi kartını bunlardan almakta salaklık zaten ben sadece Beşiktaş'ımı görmek için 25 tl verecem senelik. Biletix yüzünden inönü son maçına gidemeyişimi unutamam ve her zaman karaborsacılık yapanlara rant sağlandığı  yeter birazda bunlar yesin yeter ki karaborsacılık yapmasın  :ok:
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı ALI RIZA

İstanbul adami yorar kaptann   :biggrinking:
ben kendimi yordum  :evillol: etiler uçaksavardan boğaziçin üni. den bebek iniyor oradan beşiktaş yürüyordum köy içinden akaretler aradan stat arka tarafına oradan nişantaşı oradan harbiye taksim ya istiklal ya ölüm  :evillol: oradan beyoğlu karaköy eminönü sirkeci beyazit sonra  geri dönüş  :evillol: bunlar yürüyerek stat etrafında 3 tur tavaf etmek cabası  :sevinc :sevinc :sevinc

Konu dışı yapma @Deniz muhabbete gel

Çevrimdışı Deniz

Stad bolumunu yeni sildim ayakkabiyla basmayin :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

Stad bolumunu yeni sildim ayakkabiyla basmayin :bandit:
hep benim iletileri silmişsin  :alala:  @Necmi abi ellememişsin korku böyle birsey  :kop: :kop:
neyse gene el atayım sen tek tek siliyorsun ben toplu halde  :kop: tık tık işaretle sil @Deniz

bu arada @Efe ye yetişmişsin
http://besiktasarena.com/stats/
[ Son Düzenleme: 18 Aralık 2014, 18:27:16 ALI RIZA ]

Çevrimdışı Deniz

hep benim iletileri silmişsin  :alala:  @Necmi abi ellememişsin korku böyle birsey  :kop: :kop:
neyse gene el atayım sen tek tek siliyorsun ben toplu halde  :kop: tık tık işaretle sil @Deniz

bu arada @Efe ye yetişmişsin
http://besiktasarena.com/stats/
@ALI RIZA bende tik isareti yok :alala:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı murat

Bu passolig kredi kartı olabilir.banka kartı ve ön ödemelide böyle birşey yoktur diye umalım.böyle birşey yaparlarsa seneye kimse kalmaz maça girecek

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı ALI RIZA

[ Son Düzenleme: 18 Aralık 2014, 23:41:35 ALI RIZA ]

Çevrimdışı Fatih

Spartacus öldü... Cok huzunluyum suan... :by2:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı ALI RIZA

Spartacus öldü... Cok huzunluyum suan... :by2:
Yeni mi öldü  :evillol: 2 yıl oldu öleli neredeyse :evillol: bende how i meet your mother de hüzünlendim 8 sezon full izledim  :bawling:

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe