Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2485976 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı ALI RIZA

Ne mevzusu. @ALI RIZA  :alala:
sanki sorun olmuş gibi stat başlıgında yazmışsın öyle algıladım   :akuma:

Çevrimdışı Abdullah

sanki sorun olmuş gibi stat başlıgında yazmışsın öyle algıladım   :akuma:
Bir sorun yok  :)

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı TØLGA

@Abdullah alper üstündağı eleştirdim dün akşam bugün takipe almış beni tırstım  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Abdullah

@Abdullah alper üstündağı eleştirdim dün akşam bugün takipe almış beni tırstım  :evillol: :evillol:
Küfür, hakaret falan etmedin değil mi?  :alala:

Çevrimdışı TØLGA

Küfür, hakaret falan etmedin değil mi?  :alala:
yok yok edermiyim sonra al başına bela
@AlperUstundag @Gokhan_Tore7 @olcay_sahan10 ciddiye alıp şu adami yaziyon ya buraya bunları futbolculari ekleyip sanada yazik beeee
bunu dedim bundanda sıkıntı çıkmaz heralde  :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Abdullah

yok yok edermiyim sonra al başına bela
@AlperUstundag @Gokhan_Tore7 @olcay_sahan10 ciddiye alıp şu adami yaziyon ya buraya bunları futbolculari ekleyip sanada yazik beeee
bunu dedim bundanda sıkıntı çıkmaz heralde  :evillol:
Baktım da şu an takip etmiyor seni belki profiline bakarken yanlışlıkla takip etmiştir.  :tabe:

Çevrimdışı TØLGA

Baktım da şu an takip etmiyor seni belki profiline bakarken yanlışlıkla takip etmiştir.  :tabe:
hahaahaha yokkk spamlamak için ilk takip etmek gerekiyor ya ondan engellemiş herif  :kop: :kop: :kop:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Abdullah

hahaahaha yokkk spamlamak için ilk takip etmek gerekiyor ya ondan engellemiş herif  :kop: :kop: :kop:
Neyse boş ver takip edilesi bir insan değil zaten.  :)

Çevrimdışı TØLGA

Neyse boş ver takip edilesi bir insan değil zaten.  :)
yokkk o önemli değil zaten attırdı kafamı gece neymiş sinan engin diyomuşki gökhan töre neden podolskiyi tebrik ediyormuş
olcay neden 4 numaralı formayle 3 lü çektiriyomuş flen bu soruların sorulması lazımmış
buda olcayla gökhanın twitter adreslerini ekleyip bunu paylaşıyo delirtir adamı yavuşakkkk  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Abdullah

yokkk o önemli değil zaten attırdı kafamı gece neymiş sinan engin diyomuşki gökhan töre neden podolskiyi tebrik ediyormuş
olcay neden 4 numaralı formayle 3 lü çektiriyomuş flen bu soruların sorulması lazımmış
buda olcayla gökhanın twitter adreslerini ekleyip bunu paylaşıyo delirtir adamı yavuşakkkk  :biggrinking:
sakin ol :) Geçen sene de yapmıştı böyle şeyler alışkanlık olmuş adamda

Çevrimdışı TØLGA

sakin ol :) Geçen sene de yapmıştı böyle şeyler alışkanlık olmuş adamda
:D neyse karabük bursa maçını izliyom güzel maç heee  :super:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Altuğ

Arkadaşlar aranızda gnctrkcll'li var ise KAMILKOC yazarak, 2278'e sms gönderebilir mi  :) ?

Çevrimdışı TØLGA

Arkadaşlar aranızda gnctrkcll'li var ise KAMILKOC yazarak, 2278'e sms gönderebilir mi  :) ?
vodafoneluyuz be abi  :)
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Dolar şu an 2,40  :lol: @Oktay

Çevrimdışı ALI RIZA

@Abdullah nerelerdesin  :alala: Apoşşşş  :-* :-*  :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı ALI RIZA

:bandit: @ALI RIZA
seni göremeyince günüm huzurlu geçmiyor  :evillol:  :kop: :kop: :kop: @Deniz denetçi oldu siteye de uğramıyor bir havalar bir tafralar slm bile vermiyor  :olmaz :olmaz

Çevrimdışı Deniz

seni göremeyince günüm huzurlu geçmiyor  :evillol:  :kop: :kop: :kop: @Deniz denetçi oldu siteye de uğramıyor bir havalar bir tafralar slm bile vermiyor  :olmaz :olmaz
İstanbuldaydım 1 haftadır daha dün öğlen geldim mobilden pek takip edemedim forumu..biz Beşiktaş aşkına yollara düşüyoruz ondan yani :bandit: :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

İstanbuldaydım 1 haftadır daha dün öğlen geldim mobilden pek takip edemedim forumu..biz Beşiktaş aşkına yollara düşüyoruz ondan yani :bandit: :bandit:
la yürü git maç bitmiş aradan günler geçmiş futbolcular antrenmanlara çıkmış sen hala kendine gelemedin  :kop:

Çevrimdışı Deniz

la yürü git maç bitmiş aradan günler geçmiş futbolcular antrenmanlara çıkmış sen hala kendine gelemedin  :kop:
Beyoğlu gecelerinden sonra zaman alır tabi ki  :evillol: :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Abdullah

Benimki de aksine çok huzurlu geçiyor niye ki acaba  :evillol:

Çevrimdışı ALI RIZA

Benimki de aksine çok huzurlu geçiyor niye ki acaba  :evillol:
Ne aldıgını bana da söyle  :evillol:

Çevrimdışı Abdullah

Ne aldıgını bana da söyle  :evillol:
Ne aldığını derken  :alala:

Çevrimdışı ALI RIZA

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe