Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2487454 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı Abdullah

trazbzon maçındaki tempomuza yetişmesi imkansız ozzy nin  sosa dan öğrenecek çok şeyi var
asteras maçında sonradan girince deli etmişti beni  :bandit:
O maç çıldırmıştım Ozzy'ye abi bir devre yapsa o tempoyu yeter bize. Maçı koparsınlar birlikte sonra rölanti  :bandit:

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 11 Aralık 2014, 02:34:10
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Degistirdim gencler  :)  ben mobilde yazana kadar 5-6 paylasim oluuor pc'den mi yaziyosunuz siz bayagi hizli yaziyosunuz :))

Çevrimdışı Abdullah

Ya harbi kirmizi karti  unuttum ben gencler  benim kadroda atibayi cikarip yerine necibi koyalim yalniz kadromuz kova beyler  :by2:
Niye kova olsun yaa taş gibi kadro. Adam gibi oynasınlar yarın rahat alırız  :bandit:

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 11 Aralık 2014, 02:35:33
Niye kova olsun yaa taş gibi kadro. Adam gibi oynasınlar yarın rahat alırız  :bandit:
Necip ve tolgadan dolayi kova  :bawling:

Çevrimdışı Abdullah

Degistirdim gencler  :)  ben mobilde yazana kadar 5-6 paylasim oluuor pc'den mi yaziyosunuz siz bayagi hizli yaziyosunuz :))
Mobil Pc farketmez her türlü hızlıyız biz  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı TØLGA

veli de sanki ağrıları arttı felan gibi bir twit gördüm yanlış hatırlıyorumdur  inş. oynar
Antrenmana tedavi olan Mustafa Pektemek, Demba Ba, ile arka adalesinde ağrısı olan Veli Kavlak, tedavi sonrası bireysel çalışan Oğuzhan Özyakup, Uğur Boral, Cenk Gönen ve Tomas Sivok katılmadı. son antreman böyle ben riske atçağanı sanmıyorum veli lazım bize
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı FARUK

bu aralar dinlendirdiğimiz herkes sağlam dönüş yaptı inş. oda öyle olur

Çevrimdışı Abdullah

Ya tamam Tolga maç alamıyor da kova da değil şimdi abartmayalım fazla.  :iscrewy:

Çevrimdışı TØLGA

yarın yağış ve saha böyle ağır olursa tam neciplik maç olur çok iyi oynuyor öyle sahada  :sevinc
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Abdullah

Ayrıca Necip de bazen fena oynamayabiliyor. Saçma sapan pas girişiminde bulunmasın yeter.  :bandit:

Çevrimdışı FARUK

tolga kupa maçından sonra iyi döndü bence,
evet hiç bir pozisyon olmadı kendini göstereceği son 2 maçta  ama duruşu vücut dili iyiydi.
sakatlanmadan çok dağınık görünüyordu

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 11 Aralık 2014, 02:38:20
Ben ozinin performans dusuklugunj milli maclar arasi oynamamasina bagliyorum orta saha adamlarda sureklilik cok onemli bence bir iki mac ust jste oynasin toparlar yine ,  benim oziden beklentim cok cok buyuk  bu cocuk.Besiktasimizin gelecegi olacak ins.

Çevrimdışı Abdullah

yarın yağış ve saha böyle ağır olursa tam neciplik maç olur çok iyi oynuyor öyle sahada  :sevinc
Adam kazma ne bekliyorsun ki. Hibrit çimde yardırmasını falan mı  :evillol:

Çevrimdışı TØLGA

apo bu arada gelecek senenin tasarımları hazırmış cemilbeyden duydum simsiyahhh bembeyazzzz ve çubuklu 3 forma olcakmış :ok:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı FARUK

Antrenmana tedavi olan Mustafa Pektemek, Demba Ba, ile arka adalesinde ağrısı olan Veli Kavlak, tedavi sonrası bireysel çalışan Oğuzhan Özyakup, Uğur Boral, Cenk Gönen ve Tomas Sivok katılmadı. son antreman böyle ben riske atçağanı sanmıyorum veli lazım bize

orta saha da kim oynayacak merak ediyorum necip +?

Çevrimdışı Abdullah

Ben ozinin performans dusuklugunj milli maclar arasi oynamamasina bagliyorum orta saha adamlarda sureklilik cok onemli bence bir iki mac ust jste oynasin toparlar yine ,  benim oziden beklentim cok cok buyuk  bu cocuk.Besiktasimizin gelecegi olacak ins.
Dayanıklılığı çok düşük ve çok savruk oynuyor şu anda.

Çevrimdışı Abdullah

apo bu arada gelecek senenin tasarımları hazırmış cemilbeyden duydum simsiyahhh bembeyazzzz ve çubuklu 3 forma olcakmış :ok:
Ohooo sen daha yeni mi duydun  :evillol:

Çevrimdışı TØLGA

Adam kazma ne bekliyorsun ki. Hibrit çimde yardırmasını falan mı  :evillol:
:evillol: schuster döneminde beğeniyodumda yerinde sekti sonra
veliyi napçaz veliyi uzatamazsak devre arası yandık kaparlar sezon sonuna kalırsa o iş
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Abdullah

orta saha da kim oynayacak merak ediyorum necip +?
İsmail sağ bek oynasın serdar ortaya kaysın.  :bandit:

Çevrimdışı TØLGA

yooooo gördüydüm söylemeyi unuttum :)
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı FARUK

İsmail sağ bek oynasın serdar ortaya kaysın.  :bandit:

bir haftada pert oldu kadro :)

Çevrimdışı Abdullah

:evillol: schuster döneminde beğeniyodumda yerinde sekti sonra
veliyi napçaz veliyi uzatamazsak devre arası yandık kaparlar sezon sonuna kalırsa o iş
Hiç bir yere gidemez. O kadar para vermez kimse. Paşa paşa 1.4-1.6 arası bir şeye imzalayacak.  :bandit:

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 11 Aralık 2014, 02:42:37
Abdullah sen bayagi gelecekte yasiyosun yahu , soylesene vodafone arenanin tam bitis tarihini bize :lol:

Çevrimdışı FARUK

siyah beyaz çubuklu en iyi üçlü ya
çok güzel olmadıkça ilgi çekmiyor gri veya kırmızı

Çevrimdışı Abdullah

bir haftada pert oldu kadro :)
Atiba saçma sapan itiraz etmeseydi hiç bir şey yoktu ortada. Bir de Trabzon kasapları geçti takımın üstünden.  :akuma:

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe