Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2487498 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı TØLGA

:olmaz Ne zaman Bjk Tv linki istedim  :bandit: Diğerlerini karıştırma  :evillol:
olmayan şeyi isteyemezsin zaten onu bende bulamıom  :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Abdullah

olmayan şeyi isteyemezsin zaten onu bende bulamıom  :evillol:
:evillol:

Çevrimdışı LifesGood®

Arkadaşlar yasa dışı olabilir ama Bjk tv izlemek herkesin hakkı, her lig maçını internetten binlerce kişi izliyor da bir Bjk tv yayını mı yok. Bence evinde paketi olan biri netten yayın yapabilir.

Çevrimiçi murat

Arkadaşlar yasa dışı olabilir ama Bjk tv izlemek herkesin hakkı, her lig maçını internetten binlerce kişi izliyor da bir Bjk tv yayını mı yok. Bence evinde paketi olan biri netten yayın yapabilir.
suça teşvik :evillol:

Çevrimdışı Abdullah

Neden Lig Tv alıp bu suçu siz işlemiyorsunuz öyleyse. @LifesGood® Lütfen saygısızlık olarak algılamayın söylediklerimi fakat birilerinden böyle bir şeyi beklemeniz gerçekten saçma. Böyle bir olay gerçekleştiğinde kulüp dava açıp ciddi tazminatlar alır.  :ok:

Çevrimdışı ALI RIZA

@ALI RIZA abi Türkiye Stadyumları sayfasını da mı sen yönetiyorsun acaba?  :alala: Sürekli mesaj siliyorlar  :kop: :kop:
abdullağ ben sildiğim yok @Deniz sor...!  :kop:
[ Son Düzenleme: 10 Aralık 2014, 00:17:14 ALI RIZA ]

Çevrimdışı Deniz

abdullağ ben sildiğim yok @Deniz sor...!  :kop:
Senin gibi sileni daha çıkmadı  :evillol: :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

Senin gibi sileni daha çıkmadı  :evillol: :evillol:
aynen birazdan canlı izleyeceksin eğitim vereceğim :) toplu silme nasıl oluyor :) 1 dk sonra stat başlıgına bak

Çevrimdışı Deniz

aynen birazdan canlı izleyeceksin eğitim vereceğim :) toplu silme nasıl oluyor :) 1 dk sonra stat başlıgına bak
Siteyi silme de  :kop: :kop: :kop:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

Siteyi silme de  :kop: :kop: :kop:
aslanım da diyemem 4 yedi kartalım diyem 3 at  :kop: birsey olmaz yedek var

Çevrimdışı Deniz

aslanım da diyemem 4 yedi kartalım diyem 3 at  :kop: birsey olmaz yedek var
:evillol: :evillol:

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Abdullah

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı forzAonur

BESİKTAS-tottenham macina kuzeyden  bilet vardir isteyen ozelden ulassin(bilet fiyatinin altinda)...passodan transfer edilecektir

Çevrimdışı Abdullah

BESİKTAS-tottenham macina kuzeyden  bilet vardir isteyen ozelden ulassin(bilet fiyatinin altinda)...passodan transfer edilecektir
@forzAonur  Yanlış bilmiyorsam forumdan ücretli bilet transferi yapmak yasaktı. @Necmi abi yanlış mı hatırlıyorum.  :alala:

Çevrimdışı forzAonur

@forzAonur  Yanlış bilmiyorsam forumdan ücretli bilet transferi yapmak yasaktı. @Necmi abi yanlış mı hatırlıyorum.  :alala:

napalim ucretsiz mi verelim :)  (yasak oldugundan bilgim yok)

Çevrimdışı Abdullah

napalim ucretsiz mi verelim :)  (yasak oldugundan bilgim yok)
Evet ücretsiz ver neden olmasın  :bandit: Bir Beşiktaşlıyı sevindirmiş olursun  :ok:

Çevrimdışı Deniz

Havalimanına gidiyorum görüşürüz  :D :bye:

Çevrimdışı Abdullah

İyi yolculuklar  :)

Çevrimdışı ALI RIZA

Nereye gidiyorsun deniz

Çevrimdışı Abdullah

Nereye gidiyorsun deniz
Ciddi ciddi soruyor musun abi @ALI RIZA  :iscrewy:

Çevrimdışı Yakup

@MURAT abi şuan kurumdan giriyorum. sorun çözülmüş an itibari ile  :tabe:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı ALI RIZA

Ciddi ciddi soruyor musun abi @ALI RIZA  :iscrewy:
farz et ciddi soruyorum ne olacak  :akuma:

Çevrimdışı Abdullah

farz et ciddi soruyorum ne olacak  :akuma:
Sen ne kadar sinirlisin yaa  :bandit: @ALI RIZA

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe