Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2488109 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı Abdullah

4te yatınca sabah kalkarken ben ben olmuyorum.  :evillol: 8.30/02.00 ideal bence  :bandit:

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

vize de kalktı...! haberin olsun...! bekle avrupa yavaş yavaş geliyoruz  :bandit:
Bende yeşil pasaport var it doesnt matter for me  :icool:  :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

Bende yeşil pasaport var it doesnt matter for me  :icool:  :evillol:
hayat sana güzel  :evillol: azrail geldimi yeşil kırmızıya siyaha sarıya pembeye bakmıyor ayrıcalıksız alıp götürüyor  :kop: :kop:

Çevrimdışı ALI RIZA

4te yatınca sabah kalkarken ben ben olmuyorum.  :evillol: 8.30/02.00 ideal bence  :bandit:
abdullağ olabilir saatler uygun bakalım söz vermeyelim  :evillol:

Çevrimdışı Deniz

hayat sana güzel  :evillol: azrail geldimi yeşil kırmızıya siyaha sarıya pembeye bakmıyor ayrıcalıksız alıp götürüyor  :kop: :kop:
Hepimize aynı pamuk diyorsun  :kop: :kop: :kop:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TØLGA

Bende 9 Aralık yazıyor @Tolga  :us:
uyandığımda telden bakmıştım ondan olmuş çaktırma çaktırma afyon patlamamış  :biggrinking: öyle gördüm ama cidden  :kop:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Abdullah

uyandığımda telden bakmıştım ondan olmuş çaktırma çaktırma afyon patlamamış  :biggrinking: öyle gördüm ama cidden  :kop:
Bırak yaa  :evillol:

Çevrimdışı Abdullah

abdullağ olabilir saatler uygun bakalım söz vermeyelim  :evillol:
Abi ismime t.....z ediyorsun resmen ya  :bandit:

Çevrimdışı Abdullah

Hepimize aynı pamuk diyorsun  :kop: :kop: :kop:
Bize de mi pamuk  :evillol:

Çevrimdışı TØLGA

Bırak yaa  :evillol:
cidden laaaa valla bak :D
8 aralık yazıyodu ben öle gördüm   :iblush:
şimdi bilgisayardan baktım 9 aralık :bawling:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı Abdullah

cidden laaaa valla bak :D
8 aralık yazıyodu ben öle gördüm   :iblush:
şimdi bilgisayardan baktım 9 aralık :bawling:
Git fotolara baştan bak yürü  :vur

Çevrimdışı TØLGA

Git fotolara baştan bak yürü  :vur
la fotolar aynı tamam fotolarda sıkıntı yok dünküler ismail abininkiydi bilioz neyse uzatma  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Abdullah

la fotolar aynı tamam fotolarda sıkıntı yok dünküler ismail abininkiydi bilioz neyse uzatma  :biggrinking:
:bandit:

Çevrimdışı Abdullah

@ALI RIZA abi Türkiye Stadyumları sayfasını da mı sen yönetiyorsun acaba?  :alala: Sürekli mesaj siliyorlar  :kop: :kop:

Çevrimdışı Abdullah

Çevrimdışı TØLGA

Aynen ilk o geldi önüme  :evillol: @Tolga
beni alın burdan beni yol gösteriolar bize bana sana herkese  :kar: :kar:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı LifesGood®

Arkadaşlar Bjk Tv'yi internetten canlı izleyebilir miyim ? Lütfen bilen varsa özelden link atablir mi. Bir kaç yerde buldum aslında ama sürekli eski maçların özetleri var ben onların canlı olduğuna inanamadım, çünkü herkes artık Bjk tv çok iyi diyor. Yardımlarınızı bekliyorum.

Çevrimdışı TØLGA

Arkadaşlar Bjk Tv'yi internetten canlı izleyebilir miyim ? Lütfen bilen varsa özelden link atablir mi. Bir kaç yerde buldum aslında ama sürekli eski maçların özetleri var ben onların canlı olduğuna inanamadım, çünkü herkes artık Bjk tv çok iyi diyor. Yardımlarınızı bekliyorum.
o eski yayın senin izlediğin altyazılara bakarsan ne demek istediğimi çok iyi anlarsın   :biggrinking:
ayrıca bjk tv nin halka yayını yok ben öyle diyorum artık paralı kanalda olduğu için dığıtürk flen olmadan izleyemezsin
internettende yayın versin diyoruz her seferinde ama hiç bir türlü geri dönüş yok  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Abdullah

Bu şekilde izlemek her şeyden önce yasa dışı. Ayrıca Bjk Tv'nin daha önceki zamanlarda olduğu gibi internette korsan yayını yok. @LifesGood®  :ok:

Çevrimdışı TØLGA

Bu şekilde izlemek her şeyden önce yasa dışı. Ayrıca Bjk Tv'nin daha önceki zamanlarda olduğu gibi internette korsan yayını yok. @LifesGood®  :ok:
ahahah yasa dışı diyo özelden link isteyen benim demi  :evillol: :evillol:
valla yeri geliyo on numara yayınlar denk geliyor :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Abdullah

ahahah yasa dışı diyo özelden link isteyen benim demi  :evillol: :evillol:
valla yeri geliyo on numara yayınlar denk geliyor :biggrinking:
:olmaz Ne zaman Bjk Tv linki istedim  :bandit: Diğerlerini karıştırma  :evillol:

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe