Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2488459 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı Sedat_BJK

:D tamam @Sedat_BJK konyada buluşuruz etli ekmek yeriz :tabe:
@Necmi abi inşallah maç Konya'da olur ve inşallah gelebilirsiniz..  biz ön çalışmayı yaptık. Konya bizden sorulur..  :sevinc
olmadı 32000 Konya tayfasını alıp İstanbul'a gelecem..  :bandit:
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Abdullah

@Deniz twitterda da zor yazıyor zaten çok ağrıyormuş biraz iyileşince girer foruma da  :tabe:

Çevrimdışı Deniz

@Deniz twitterda da zor yazıyor zaten çok ağrıyormuş biraz iyileşince girer foruma da  :tabe:
İstanbula gidim diğer kolunu da ben kıracam  :bandit: :bandit: .Şaka bir yana özledik @SDemirsoy  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Abdullah

İstanbula gidim diğer kolunu da ben kıracam  :bandit: :bandit: .Şaka bir yana özledik @SDemirsoy  :)
Dikkat et seninkini kırmasın  :evillol:

Çevrimiçi Necmi

korkudan yapamadı en son gene ihale bana kaldı  :kop: :kop: @Necmi abi
:D perşembe sen istanbulda değilsin ama deniz burda korkması normal :busted_cop:

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi inşallah maç Konya'da olur ve inşallah gelebilirsiniz..  biz ön çalışmayı yaptık. Konya bizden sorulur..  :sevinc
olmadı 32000 Konya tayfasını alıp İstanbul'a gelecem..  :bandit:
hahaha afiyetler olsun aslında gelecektik @AdemG kurtlanmıştı @bjk_mabet te öyle bilet falan buldu ama öncesinde başka program yapmıştık bozamadık bu günde antep maçı için beni markaja aldılar :evillol: @Sedat_BJK bakalım gs maçı konyada oynanırsa bir terslikde olmazsa geliriz olmadı o bölgeye yakın bir deplasman mutlaka yapar sizlerle tanışırız :tabe:

Çevrimdışı Deniz

:D perşembe sen istanbulda değilsin ama deniz burda korkması normal :busted_cop:
:bandit: :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı Abdullah

İyi geceler  :uyucam:
@Altuğ @ALI RIZA abilerim size de kolay gelsin bakımla uğraşan bilmediğim başka kimler varsa onlara da kolay gelsin  :)
@Altuğ abi yarın sana Aliexpress ile ilgili bir şey soracağım  :)

Çevrimdışı Abdullah

Çevrimdışı Altuğ

Günaydın teşekkürler sorunsuzca bitti sanırım :)

@Abdullah istediğin zaman sorabilirsin.

Çevrimdışı Sedat_BJK

Insallah @Necmi abi.. ama bir ara ben gelecem zaten. Avrupada yari final macina hazirliyorum kendimi..:)
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimiçi Necmi

Insallah @Necmi abi.. ama bir ara ben gelecem zaten. Avrupada yari final macina hazirliyorum kendimi..:)
evet yarı final maçı kaçmaz :tabe: :tabe: @Sedat_BJK

Çevrimdışı ALI RIZA

Günaydın ahali  :evillol:

Çevrimdışı Abdullah

Çevrimdışı Deniz

UEFA finali polonyadaymış.Yavaştan biletleri araştıralım  :icool:

Çevrimdışı ALI RIZA

Öğlen oldu öğlen  :bandit:
he kaynanam biliyorum  :evillol: erken kalktım baktım yapacak bişe yok uyuyayım dedim abdullağ

Çevrimdışı ALI RIZA

UEFA finali polonyadaymış.Yavaştan biletleri araştıralım  :icool:
vize de kalktı...! haberin olsun...! bekle avrupa yavaş yavaş geliyoruz  :bandit:

Çevrimdışı Abdullah

he kaynanam biliyorum  :evillol: erken kalktım baktım yapacak bişe yok uyuyayım dedim abdullağ
Valla ne yalan söyleyeyim ben de yapacak bir şey bulamadım canım sıkıldı  :bandit:

Çevrimdışı Abdullah

Twitterdan fenerlinin birine sardım yemeğe kaçtı  :bandit:

Çevrimdışı ALI RIZA

Valla ne yalan söyleyeyim ben de yapacak bir şey bulamadım canım sıkıldı  :bandit:
bana ayak uydur diyorum yok diyorsun abdıllağ uyuyacaktık şekerleme iyi giderdi  :bandit:

Çevrimdışı Abdullah

bana ayak uydur diyorum yok diyorsun abdıllağ uyuyacaktık şekerleme iyi giderdi  :bandit:
2 gündür çok uyudum ya yeter bana o bir hafta alıştırmayalım vücudu uykuya  :)

Çevrimdışı ALI RIZA

2 gündür çok uyudum ya yeter bana o bir hafta alıştırmayalım vücudu uykuya  :)
o yönden de doğru diyorsun  :ok: sabah 8 gece 4 yapmalıyız  :evillol:

Çevrimdışı Abdullah

o yönden de doğru diyorsun  :ok: sabah 8 gece 4 yapmalıyız  :evillol:
:kop:

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe