Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2490703 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı Efe

1 Aralık Perşembe günü saat 20.00'da Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak Beşiktaş-Tottenham Hotspur maçı bilet fiyatlarında indirime gidilmiştir.

Yönetim Kurulumuz, UEFA Avrupa Ligi C Grubunu lider olarak tamamlamak isteyen Futbol Takımımızın, Büyük Beşiktaş Taraftarı tarafından daha çok desteklenmesi için, Tottenham maçı bilet fiyatlarında indirime gitme kararı almıştır.

http://www.bjk.com.tr/tr/haber/60518/
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Helal olsun valla  :claps: :claps:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

yönetimden beklenmedik hareketler  :alala:

Çevrimdışı Deniz

yönetimden beklenmedik hareketler  :alala:
Yönetim son 6 ayda büyük değişim gösterdi özellikle taraftarla olan buzları eritmek için güzel hamleler yaptı tabi taraftar da buna kartal yuvalarına gelen forma ve gururlanları anında tüketerek çok güzel karşılık verdi.Hep böyle olur inşallah iyi yoldalar  :claps:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

aklı başına geç geldi ama iyi geliyor  :evillol:

Çevrimdışı Deniz

aklı başına geç geldi ama iyi geliyor  :evillol:
Geç olsun güç olmasın demişler :).Hatadan dönmek büyüklüktür  :ok:

Çevrimdışı TØLGA

@Serkan7738 ooo kayserinin gururu gelmiş  :icool:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

@Abdullah @Serkan7738 @Deniz @ALI RIZA az gelinde laflıyak diğer başlığı meşgul ediyorlar muhabbeti yerinde yapak  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

@Abdullah @Serkan7738 @Deniz @ALI RIZA az gelinde laflıyak diğer başlığı meşgul ediyorlar muhabbeti yerinde yapak  :evillol: :evillol:
Sopadan kaçış  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı ALI RIZA

merak etme siliniyor  :evillol: :evillol: :evillol:@Tolga

Çevrimdışı TØLGA

yavvv ordaki yaşlı tayfa akmıyo buraya onlarla muhabbet daha güzel oluyor
:D yanlızzz şu sustur butonu işini ciddi ciddi düşünün beni kaybedeceksiniz yoksa
görmediğiniz kişiliğim çıkacak ortaya  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALI RIZA

yavvv ordaki yaşlı tayfa akmıyo buraya onlarla muhabbet daha güzel oluyor
:D yanlızzz şu sustur butonu işini ciddi ciddi düşünün beni kaybedeceksiniz yoksa
görmediğiniz kişiliğim çıkacak ortaya  :bandit:
sustur nedir _? anlamadım 50 kere dedim rapor et diye yok diyorsun  :s20:

Çevrimdışı TØLGA

sustur nedir _? anlamadım 50 kere dedim rapor et diye yok diyorsun  :s20:
edene kadar silmişin  :evillol: :evillol:
görmek zorunda değilim ama cevap hakkı doğuyo sonra konu dışı oluo  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

Behlül kaçar yine sabah 6 da kalkacam 2 gündür 4 saat uykuyla duruyorum debriyaja basarken ayağım titriyor  :s20: .Olur da setin üstünde uyuyup baraja uçarsam mezar taşıma iyi Beşiktaşlıydı yazarsınız  :by2: .İyi geceler  :D

Çevrimdışı TØLGA

Behlül kaçar yine sabah 6 da kalkacam 2 gündür 4 saat uykuyla duruyorum debriyaja basarken ayağım titriyor  :s20: .Olur da setin üstünde uyuyup baraja uçarsam mezar taşıma iyi Beşiktaşlıydı yazarsınız  :by2: .İyi geceler  :D
haydi iyi geceler   :tabe:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALI RIZA

git yat yarın akşam 2 saat sana emanet olarak buralar

Çevrimdışı ALI RIZA

edene kadar silmişin  :evillol: :evillol:
görmek zorunda değilim ama cevap hakkı doğuyo sonra konu dışı oluo  :biggrinking:
Öyleyimdir izin vermem  :evillol:

Çevrimdışı Altuğ

iyi geceler beşiktaş arena  :uyucam:

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı TØLGA

Öyleyimdir izin vermem  :evillol:
ama ben patlıcam birgün bakalımda ne zaman  :bandit: denk gelirse birdaha rapor etçem  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

@Efe abi biz hep burdayız zaten senide bekleriz  :icool:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALI RIZA

ama ben patlıcam birgün bakalımda ne zaman  :bandit: denk gelirse birdaha rapor etçem  :biggrinking:
Çatla Patla  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Altuğ

Günaydın arkadaşlar

Çevrimdışı murat

erkencisin @Altuğ günaydın

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe