Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2490778 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı Abdullah

en son okula 5 sene önce gittim lan nası bi duygu acaba
Çok güzel abi çoookk  :bandit:

Çevrimdışı Deniz

Ooo ayipsin mukemmel duygu :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

Sana dedim de verdiğin cevabı kavrayamadım  :bandit:
edemiyorum = uğraşamam anlamında 
umarım anladın  :iscrewy:

Çevrimdışı ALI RIZA

Amerikali coni ? :alala: sins olan mi   :kop: :kop:
aynen tabi öyle olan başka birsey olur mu sana  :upto: :upto:

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

davası boştur...! ders çalışmak için gideceksen gitme daha  :kop: :kop:

Çevrimdışı Abdullah

edemiyorum = uğraşamam anlamında 
umarım anladın  :iscrewy:
Çok mu zordu şöyle söylemek  :bandit:

Çevrimdışı Serkan7738

mezun olduğum gün birdaha herhangi bir kutucuk doldurmamaya tövbe etiim :D

Çevrimdışı Abdullah

mezun olduğum gün birdaha herhangi bir kutucuk doldurmamaya tövbe etiim :D
Kutucuk doldurma ya gel klasik sınavlara gir  :bandit:

Çevrimdışı ALI RIZA

Çok mu zordu şöyle söylemek  :bandit:
çok mu zor anlamamak  :alala:

Çevrimdışı ALI RIZA

Kutucuk doldurma ya gel klasik sınavlara gir  :bandit:
hııı bilgisayarda proğram yaz uygula
klasik sınavda yazıya dök hata da 0 puan al klasik klasik küfürler ediyordum her sınavda   :s20:

Çevrimdışı Abdullah

çok mu zor anlamamak  :alala:

Sen anlaşılacak şekilde yazmazsan ben nasıl anlayabilirim. Senin o kelimeyi yazarken kafanda ne düşündüğünü bilemem.   :bandit:

Çevrimdışı Serkan7738

bu yaştan sonra her türlü sınav kasar bizi evlenecem ben artık işim olmazo kulla sınavla

Çevrimdışı Abdullah

bu yaştan sonra her türlü sınav kasar bizi evlenecem ben artık işim olmazo kulla sınavla
@ahmet türker abi bu arkadaş illa evlenecem diye tutturdu sen düşünüyorsun bu konuda  :bandit: tavsiyelerine ihtiyacı ve ihtiyacımız var  :)

Çevrimdışı ALI RIZA

Sen anlaşılacak şekilde yazmazsan ben nasıl anlayabilirim. Senin o kelimeyi yazarken kafanda ne düşündüğünü bilemem.   :bandit:
normal bildiğimiz klasik cevap idi ama ben senin sosyete dilinde anladıgını halk dilinden anlamadığını nerden bileyim  :alala:

Çevrimdışı Abdullah

normal bildiğimiz klasik cevap idi ama ben senin sosyete dilinde anladıgını halk dilinden anlamadığını nerden bileyim  :alala:
Hmm yani bildiğimiz Türkçe sosyete dili oldu senin kafandaki dil (o dilin Türkçe olmadığını düşünüyorum) halk dili oldu öyle mi?  :iscrewy:

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı Deniz

Ben kactim okula gorusuruz gencler :bye:

Çevrimdışı ALI RIZA

Hmm yani bildiğimiz Türkçe sosyete dili oldu senin kafandaki dil (o dilin Türkçe olmadığını düşünüyorum) halk dili oldu öyle mi?  :iscrewy:
benim kafamdaki sosyetik değil yazdığım halk dili sokak dili unutuyorsun sanırım ama anlamadıgın için veyahut anlayamadığın için sosyetik bir anlatım süslü bir yazım istiyorsun  :kop:

Çevrimdışı ALI RIZA

Ben kactim okula gorusuruz gencler :bye:
ok görüşürüz  :ok:

Çevrimdışı Abdullah

benim kafamdaki sosyetik değil yazdığım halk dili sokak dili unutuyorsun sanırım ama anlamadıgın için veyahut anlayamadığın için sosyetik bir anlatım süslü bir yazım istiyorsun  :kop:
Halk dili bir şeyin anlaşılmaz bir şekilde farklı kelimelerle ifade edilmesi demek değildir. Sosyetik süslü bir anlatım istemiyorum aksine gayet basit sade bir dil ile anlatmak istediğin şeyi ifade etmeni istiyorum.  :bandit: Çok şey mi istiyorum, bence hayır.  :evillol:

Çevrimdışı ALI RIZA

Halk dili bir şeyin anlaşılmaz bir şekilde farklı kelimelerle ifade edilmesi demek değildir. Sosyetik süslü bir anlatım istemiyorum aksine gayet basit sade bir dil ile anlatmak istediğin şeyi ifade etmeni istiyorum.  :bandit: Çok şey mi istiyorum, bence hayır.  :evillol:
sorun burada çok şey istemiyorsun ama anlamayan da tek sen oluyorsun  :alala: sonra da ben tekrar anlatmak zorunda kalıyorum sana o çok zor oluyor bana  :evillol:

Çevrimdışı Abdullah

sorun burada çok şey istemiyorsun ama anlamayan da tek sen oluyorsun  :alala: sonra da ben tekrar anlatmak zorunda kalıyorum sana o çok zor oluyor bana  :evillol:
Tek seferde sade bir şekilde anlatsan iki defa anlatmak zorunda kalmayacaksın demek ki.  :)

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe