Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2492050 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı ALI RIZA

bu aralar bilgisayardan takılıom hdmı bozuldu  :bawling:
nasıl becerdin 5 tl git al hdmı

Çevrimdışı TØLGA

uyumuyomuydun hacı abii  :evillol: @Deniz
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Alıcamda aklıma gelmiyo 10 tlye buldum bi tane 5 tlye görmedim hiç  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALI RIZA

yaww şöyle anlatayım bilbo baggins frodonun amcası
yüzüğü nasıl bulduğunu başından geçen maceraları flen anlatıyor
bu film normalde yüzüklerin efendisinden önce geliyor ilk yüzüklerin efendisi çekilmiş
ondan kafa karıştırıcı olabilir  :tabe:

http://tr.wikipedia.org/wiki/Hobbit_%28roman%29 burda kısa bir bilgi var  :D
desene frodo daha akıllarda yok  :evillol: çook eskiler demek

Çevrimdışı TØLGA

desene frodo daha akıllarda yok  :evillol: çook eskiler demek
aynen aynen :D filmin başında frodoyuda görecen ama izleyince anlıcan demek istediklerimi
sen bu zamana kadar nasıl izlemedin bu filmi ona şaşırdım ben  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALI RIZA

Alıcamda aklıma gelmiyo 10 tlye buldum bi tane 5 tlye görmedim hiç  :biggrinking:
2 yıl evvel 5 tl elektronikler çarşısında buldım :) her şehirde öyle yerler vardır...!

Çevrimdışı ALI RIZA

aynen aynen :D filmin başında frodoyuda görecen ama izleyince anlıcan demek istediklerimi
sen bu zamana kadar nasıl izlemedin bu filmi ona şaşırdım ben  :biggrinking:
ben indirdim 3d lisini 17 gb felan :) sonra ha bugun ha yarın arkadaşlarla dedik sonra arkadaş askere gitti 1 yıl gelmedi  :kop: sildim yeni izleyeyim dedim çok övdün  :ok:

Çevrimdışı TØLGA

ben indirdim 3d lisini 17 gb felan :) sonra ha bugun ha yarın arkadaşlarla dedik sonra arkadaş askere gitti 1 yıl gelmedi  :kop: sildim yeni izleyeyim dedim çok övdün  :ok:
çok övdüm değilde yüzüklerin efendisiyle bir bağlantısı olsun taştan olsun izlerim  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALI RIZA

çok övdüm değilde yüzüklerin efendisiyle bir bağlantısı olsun taştan olsun izlerim  :biggrinking:
aynen adamlar film yapıyor bizimkiler hala fısss

Çevrimdışı TØLGA

aynen adamlar film yapıyor bizimkiler hala fısss
teknolojiyi kullanıyorlar adamlar bea bizimkiler anca komedi sektörü dram aşk başka türlü iyi film yapmalarını beklemem ben  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Abdullah

Ne konuşmuşsunuz arkamdan be  :bandit:

Çevrimdışı Abdullah

@SDemirsoy abi seni de dün akşam beklettim kusura bakma müsait olamadım bir türlü bugün halledicem senin işi  :ok:

Çevrimdışı SDemirsoy

@SDemirsoy abi seni de dün akşam beklettim kusura bakma müsait olamadım bir türlü bugün halledicem senin işi  :ok:
estafurluuh @Abdullah sıkıntı yok kardeşim günaydınlar :)

Çevrimdışı Serkan7738

gece yine 5 sayfa gitmiş tam uyurken mention atmışınız görsem uyumazdım @Tolga naaptın anlat bakim özelden ben kaçırdım  :evillol:

Çevrimdışı Serkan7738

gece yine 5 sayfa gitmiş tam uyurken mention atmışınız görsem uyumazdım @Tolga naaptın anlat bakim özelden ben kaçırdım  :evillol:

neyse gerek kalmadı geriye gidip okudum stad başlığını :evillol:

Çevrimdışı Deniz

Hdmi in bozulma olayi tamamen bu kabloyu yapan firmaların is bilmezliginden.diklat ederseniz genel olarak 19 adet outputu var.19 outputu kucuk bi yerde bir arada tutmak kolay degil ama bu firmalar su kablolari en ufak bukulmede iç taraftan kopma yapmaz.1 tanesi koptu mu ses veya goruntude problem cikiyor.hele 5v koptu mu direk kablo çöp.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı Deniz

@Deniz maça geliyonmu
Konyaya gelemiyorum İstanbul a tottenhama gidiyorum
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

Ne konuşmuşsunuz arkamdan be  :bandit:
arkasından konuşuyoruz @Abdullah gelsen aynısını önünde de konuşuruz  :boxin: :boxin:

Çevrimdışı ALI RIZA

Hdmi in bozulma olayi tamamen bu kabloyu yapan firmaların is bilmezliginden.diklat ederseniz genel olarak 19 adet outputu var.19 outputu kucuk bi yerde bir arada tutmak kolay degil ama bu firmalar su kablolari en ufak bukulmede iç taraftan kopma yapmaz.1 tanesi koptu mu ses veya goruntude problem cikiyor.hele 5v koptu mu direk kablo çöp.
eee yenisini alırız  :kop: :kop:

Çevrimdışı Serkan7738

kaç para ulan bi hdmı

Çevrimdışı Fatih

Ne soylemis be...Zaten hastaydim bu sarkiya....
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Deniz

Yok ben daha once tamir ettim ama + ve - ucun birini yanlis baglamisim ortalik bitaz karismisti :kop:

Çevrimdışı ALI RIZA

@Fatih  o ses ise bu ne @Deniz dinle biraz kulaklarının pası silinsin bahçeliden sonra iyi gelir  :kop: :kop: :kop:
@Necmi abi @ZEKI hocam @aktar_ismail  @Efe sizleri de burada görmek isteriz

Çevrimdışı Deniz

@Abdullah @Tolga faikler gelin de gevezelik yapalim hele @Abdullah ozledik seni  :-*

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe