Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2487825 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı TØLGA

Değişiklikler tag eklendi ! mesela forumlarda dışardan hangi kaç üye ziyaretçiler var eklendi ! meselatasarım logo değişti ! mesela menüler değişti ! mesela allta takvim var oraya yaklaşan etkinlikler ekleniyor...! mesela @Deniz denetçi oldu sizler bunlara dikkat etmiyorsunuz...!
sunucu da değişti daha hızlı sunucuya geçildi...! @Abdullah ve yansımam @Tolga
@ALI RIZA kan gruplarıda uyuyo budamı tesadüf  :kop:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Abdullah

Değişiklikler tag eklendi ! mesela forumlarda dışardan hangi kaç üye ziyaretçiler var eklendi ! meselatasarım logo değişti ! mesela menüler değişti ! mesela allta takvim var oraya yaklaşan etkinlikler ekleniyor...! mesela @Deniz denetçi oldu sizler bunlara dikkat etmiyorsunuz...!
sunucu da değişti daha hızlı sunucuya geçildi...! @Abdullah ve yansımam @Tolga
Bu mudur sürpriz şaka değil mi bu   :iscrewy:

Çevrimdışı Abdullah

@ALI RIZA kan gruplarıda uyuyo budamı tesadüf  :kop:
:alala: sizin aranızdaki manevi bağı detaylı incelemek lazım  :bandit:

Çevrimdışı ALI RIZA

alın @Tolga yi @Abdullah bu çocukla herseyimiz ortak  :alala: kan grubuna kadar tuttu  :kop:

Çevrimdışı ALI RIZA

Bu mudur sürpriz şaka değil mi bu   :iscrewy:
sana da süpriz begendiremiyoruz  :bandit:

Çevrimdışı ALI RIZA

:alala: sizin aranızdaki manevi bağı detaylı incelemek lazım  :bandit:
bence de incele bir cok ortak noktamız çıktı allahtan doğum günlerimiz farklı benim 20 ocak  :evillol:

Çevrimdışı TØLGA

yatıyom ben hayde bu sefer yarın izmir yolcusu var  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Abdullah

alın @Tolga yi @Abdullah bu çocukla herseyimiz ortak  :alala: kan grubuna kadar tuttu  :kop:
bence de incele bir cok ortak noktamız çıktı allahtan doğum günlerimiz farklı benim 20 ocak  :evillol:
:alala: Çözecem sizi ama şimdi değil  :D

Çevrimdışı Abdullah

yatıyom ben hayde bu sefer yarın izmir yolcusu var  :bandit:
iyi geceler iyi yolculuklar  :)

Çevrimdışı Abdullah

sana da süpriz begendiremiyoruz  :bandit:
Sürpriz yap beğeniyim  :bandit:

Çevrimdışı Yakup

İstanbul emniyet müdürü açıklama yapmış. Sırp taraftarı öldüren bir türk..

avrupa fatihi değil insan katili galatasaray....

dip not: Dün akşam gsli bir arkadaş ile konuştum oda maçtaymış. ua denilen topluluk salonda sırplar gelmiş deniz tarafından orada ki esnafa saldırmış. uaya haber ulaşıyor onlar dışarı çıkıyor. sonra kavga ortamı hatta evlerinde pijamalarıyla yatan bazı şahsiyetler bile evlerinden atladıkları gibi geliyor kavgaya. sadece şu anlattıklarına hitaben sordum? ya bıçaklar? o pijamasıyla gelen sonra dışarı çıkan taraftarların içeri girmesi biletsiz oluyorlar artık ? neresinden bakarsanız bakın ortada hayatını kaybeden bir taraftar ve koruma yapamayan emniyet ve insan öldüren bir başka bir taraftar topluluğu var.
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı ALI RIZA

@Deniz bu hafta sonu yokum haberin olsun beni sürekli mentions la etiketlemeyin...! ayrıca @Abdullah @Tolga @Oktay @Necmi abi konu dışı yazarsa acıma yetkim 3 gün boyunca sende...!

Çevrimdışı TØLGA

@Deniz bu hafta sonu yokum haberin olsun beni sürekli mentions la etiketlemeyin...! ayrıca @Abdullah @Tolga @Oktay @Necmi abi konu dışı yazarsa acıma yetkim 3 gün boyunca sende...!
Şansına küs be bende haftasonu o kadar giremicem zaten  :kop:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Serkan7738

trabzon maçı biletleri satışa çıktı ben gidicem maça forum olarak bi organizasyon olacakmı ona göre alayım biletimi sürekli başlığa giremiyorum bi menşın  atarsanız memnun olurum :D

Çevrimdışı TØLGA

trabzon maçı biletleri satışa çıktı ben gidicem maça forum olarak bi organizasyon olacakmı ona göre alayım biletimi sürekli başlığa giremiyorum bi menşın  atarsanız memnun olurum :D
açılmadı galiba @Deniz
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

Tamam @ALI RIZA  kaptan sen merak etme :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi murat

saf parası 7 milyon euro istiyormuş prandelli.çatır çatır yesin.iki yıllık alacağı 2 senelik şampiyonlık primi ve 2 yıllık kupa primini isiyormuş.komidine 100 euro bırakır herhalde o kadarda insafsız değildir.adamı kovarsan çatır çatır dibine kadar alır.

Çevrimdışı Abdullah

@SDemirsoy abi Alper abi ne dedi en son yemekteydim takip edemedim  :)

Çevrimdışı Serkan7738

@MURAT  abi bırak prandelliyi trabzon maçına gelin :D

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı FARUK

@MURAT  abi bırak prandelliyi trabzon maçına gelin :D

adana dan gelsemmi diyorumda zamanım çok kısıtlı keşke gs maçının nerde olacağıda belli olsa

Çevrimdışı TØLGA

@Yunus Emre Dökmeci bu arkadaş yeni galiba @Abdullah öncelikle hoşgeldin  :icool: bizi bilmezsin ama sen tehlikeli insanlarız biz taş atarız flen olmuyo :kar: :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Abdullah

@Deniz tatlı tatlı atışacaktık biz öyle de gidiyorduk yine klasik muhabbete bağlandı canım sıkıldı  :s20:

Çevrimdışı ZEKI

@Deniz tatlı tatlı atışacaktık biz öyle de gidiyorduk yine klasik muhabbete bağlandı canım sıkıldı  :s20:
ben mi bagladim @Abdullah :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@Yunus Emre Dökmeci bu arkadaş yeni galiba @Abdullah öncelikle hoşgeldin  :icool: bizi bilmezsin ama sen tehlikeli insanlarız biz taş atarız flen olmuyo :kar: :evillol: :evillol:
Hoş bulduk @Tolga , bir birimizi az çok tanıyoruz :bandit: Türkiye stadyumları sayfası desem hatırlarsın kesin  :D :evillol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe