Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2485773 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı ALI RIZA

Önder Özen'in Projelerine ne oldu acaba?

Dikilitas Projesi devam ediyormu?

KSV Roeselare anlasmasi durduruldumu?

2. Ligden bir takimla anlasilacakti, burada bir ilerleme söz konusumu? Kafamda deli sorular :s20:
herşeyin hayırlısı kısmet  :kop:
önder hocayla sanırım uçup gitti gündemde hiç yok...!

Çevrimdışı Abdullah

dikilitaşa oyuncu gönderilmedi yanılmıyorsam

bu ksv roeselarede sadece 4 oyuncu için 500.000 euromu ne istemiş o yüzden olmadı yanılmıyorsam :bandit:
dikilitaşa oyuncu gitmişti ya  :alala: @Tolga

Çevrimdışı TØLGA

dikilitaşa oyuncu gitmişti ya  :alala: @Tolga
geçen sene gitmişti bu sene yok yanılmıyorsam alperen doğan en büyük şeyler vaat eden oyunculardan biri yanılmıyorsam eyüpspora yada fethiyeye  kiralandı oda
geçen sene dikilitaşta idi :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Abdullah

geçen sene gitmişti bu sene yok yanılmıyorsam alperen doğan en büyük şeyler vaat eden oyunculardan biri yanılmıyorsam eyüpspora yada fethiyeye  kiralandı oda
geçen sene dikilitaşta idi :bandit:
ya amatör kümedeki takım zaten işimize yaramazdı bize 2. ligden 1. ligden takım lazım  :bandit:

Çevrimdışı TØLGA

ya amatör kümedeki takım zaten işimize yaramazdı bize 2. ligten 1. ligten takım lazım  :bandit:
yarar aslında ama o yaştaki oyuncu için değil 16 yaşındaki oyuncu için yararlı olur fiziksel olarak gelişmesini sağlar sertliğe alışır bla bla
ümit karaalda kiralansaydı keşke oynayacağı bir takıma ama kupa maçlarında oynatacak büyük bir ihtimal furkan yaman flen var alt yapıda birşeyler olacak aslında ama işte
geliştiremiyoruz bu adamları örnek:necip  :evillol: :evillol:
al muhammet demirci kazık kadar adam oldu gaziantep büyükşehir belediyede 2 maç 90 dk var galba
oynuyamıyo hala olmucak bu çocuktan bence
[ Son Düzenleme: 26 Kasım 2014, 01:34:56 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Abdullah

yarar aslında ama o yaştaki oyuncu için değil 16 yaşındaki oyuncu için yararlı olur fiziksel olarak gelişmesini sağlar sertliğe alışır bla bla
ümit karaalda kiralansaydı keşke oynayacağı bir takıma ama kupa maçlarında oynatacak büyük bir ihtimal furkan yaman flen var alt yapıda birşeyler olacak aslında ama işte
geliştiremiyoruz bu adamları örnek:necip  :evillol: :evillol:
al muhammet demirci kazık kadar adam oldu gaziantep büyükşehir belediyede 2 maç 90 dk var galba
oynuyamıyo hala olmucak bu çocuktan bence
bundan sonra düzelir belki sistem ama biraz da gençlerde var sıkıntı parayı bulunca oldum sanıyorlar  :akuma:

Çevrimdışı TØLGA

bundan sonra düzelir belki sistem ama biraz da gençlerde var sıkıntı parayı bulunca oldum sanıyorlar  :akuma:
:D eren şafak bu hafta bandırmaya geliyomuş la sarıyer maçını izlemeye :D analiz yapçakmış bende gideyim maçada analizlerimi yazayım buraya  :sevinc

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Abdullah

:D eren şafak bu hafta bandırmaya geliyomuş la sarıyer maçını izlemeye :D analiz yapçakmış bende gideyim maçada analizlerimi yazayım buraya  :sevinc

:zuhaha: :zuhaha: analiz yapacakmış  :kop: :kop: gitmeden önce menajerlerine haber ver futbolcuların Ünlü Scout Şefi Tolga Bulut bazı oyuncuları izlemek için tribünlerde olacaktır diye  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TØLGA

:zuhaha: :zuhaha: analiz yapacakmış  :kop: :kop: gitmeden önce menajerlerine haber ver futbolcuların Ünlü Scout Şefi Tolga Bulut bazı oyuncuları izlemek için tribünlerde olacaktır diye  :evillol: :evillol:
:D alt ligler bizden sorulur oğlummmm
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Abdullah

:D alt ligler bizden sorulur oğlummmm
iyi tamam bekliyoruz analizini  :bandit:

Çevrimdışı Deniz

okey man   :friendship:
bana hanginiz forma alıyordu kaba inşaat tahminimden ötürü  :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TØLGA

@Tolga @Abdullah @Mehmet @ALI RIZA come here guys  :friendship:
neyin kafasındasın oğlum biz hem burdayız hem orda zaten  :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Abdullah

Ben demedim kimse seninle iddiaya girmedi ki ya da ben görmedim  :iscrewy:

Çevrimdışı Deniz

neyin kafasındasın oğlum biz hem burdayız hem orda zaten  :evillol:
Ulan burda futbol muhabbeti yapıyorsunuz,stad başlığında geyik muhabbeti,futbol başlığına doğru düzgün uğradığınız yok zaten şu ayarınızı bir tuttursanız 4000 mesajı geçeceksiniz 1 haftada  :kop: :kop:

Çevrimdışı TØLGA

sen iddaayı kazansamda bir gururlan kazanmasamda bir grurlan alcam demiştin bir kardeşime taş geldiydi bize çok iyi hatırlıyorum  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

Ben demedim kimse seninle iddiaya girmedi ki ya da ben görmedim  :iscrewy:
Ben kazanırsam birine gururlanı yine BEN alacam demiştim hatırlarsan  :bandit:

Çevrimdışı TØLGA

Ulan burda futbol muhabbeti yapıyorsunuz,stad başlığında geyik muhabbeti,futbol başlığına doğru düzgün uğradığınız yok zaten şu ayarınızı bir tuttursanız 4000 mesajı geçeceksiniz 1 haftada  :kop: :kop:
muhabbet sayfası degilmi karma yapıyoruz biz  :kop:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

sen iddaayı kazansamda bir gururlan kazanmasamda bir grurlan alcam demiştin bir kardeşime taş geldiydi bize çok iyi hatırlıyorum  :biggrinking:
Yok la lafımın arkasındayım alacam tabi ki hatta alacağım çocuğu da buldum bizim apartman görevlisinin oğlu korsan forma giyiyor çocuğa orjinal alacam  :)

Çevrimdışı Abdullah

Ben kazanırsam birine gururlanı yine BEN alacam demiştim hatırlarsan  :bandit:
onu hatırlıyorum biraz  :bandit: ayrıca senin tahmin tutmayacak ki  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı ALI RIZA

:uhohu: @Deniz gençler sana emanet...!

Çevrimdışı Abdullah

aç istatistiklerime bak 150den fazla mesajım var futbol başlığında  :bandit:

Çevrimdışı ALI RIZA

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe