Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2484546 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı Abdullah

@Deniz hemen de silmiş mesajı ne oldu nazar değerler diye mi kaldırdın  :bandit:

Çevrimdışı Deniz

@Deniz hemen de silmiş mesajı ne oldu nazar değerler diye mi kaldırdın  :bandit:
@Abdullah hayırdır bakmaya doyamadın mı  :kop: :kop:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Abdullah

@Abdullah hayırdır bakmaya doyamadın mı  :kop: :kop:
Neye bakacam kime bakacam la ilk baktım sonra geçtim sayfayı yenileyince mesaj kaydı oradan farkettim  :bandit:

Çevrimdışı Deniz

Neye bakacam kime bakacam la ilk baktım sonra geçtim sayfayı yenileyince mesaj kaydı oradan farkettim  :bandit:
dikkat et çok kaymasın  :naughty: :naughty:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

sınav sonucları açıklanmadi mi gençler

Çevrimdışı TØLGA

laflara bak ya diyo diyo sonra bi cevap verdinmi içiniz fesat  :boxin:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Abdullah

Kayarsa nereye kayacağı belli kardeşim sıkıntı yok  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Abdullah

sınav sonucları açıklanmadi mi gençler

Beklemedeyiz Ali Rıza başkan  :bandit:

Çevrimdışı Abdullah

laflara bak ya diyo diyo sonra bi cevap verdinmi içiniz fesat  :boxin:
Kimin içinin fesat olduğu belli  :bandit:

Çevrimdışı ALI RIZA

Beklemedeyiz Ali Rıza başkan  :bandit:
bekleyeceksin tabi işin ne  :evillol: :evillol: @Deniz cim senin sınavların nasıl geçti açıklandı mı

Çevrimdışı Abdullah

bekleyeceksin tabi işin ne  :evillol: :evillol: @Deniz cim senin sınavların nasıl geçti açıklandı mı
:akuma: vayy şimdi böyle mi olduk @Tolga kardeşim stat başlığını bi ziyaret mi etsek ne diyorsun  :bandit:

Çevrimdışı TØLGA

:akuma: vayy şimdi böyle mi olduk @Tolga kardeşim stat başlığını bi ziyaret mi etsek ne diyorsun  :bandit:
pusuda bekliom 1000. sayfa
tabi @ALI RIZA mesaj silmez ise bugün

:D ava çıkarken avlandık laa neyse
[ Son Düzenleme: 24 Kasım 2014, 23:59:02 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Abdullah

pusuda bekliom 1000. sayfa
tabi @ALI RIZA mesaj silmez ise bugün

:D ava çıkarken avlandık laa neyse
İlk sayfaya yazdık o da olur  :bandit:

Çevrimdışı Deniz

En zor dersten en yüksek notu en kolay dersten en düşük notu aldım  :kop: ..hocalar üzerimde bilimsel araştırma yapmayı düşünüyor  :kop:

Çevrimdışı TØLGA

bu kartal yuvası muhabbetini naptın sayi @Deniz
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

En zor dersten en yüksek notu en kolay dersten en düşük notu aldım  :kop: ..hocalar üzerimde bilimsel araştırma yapmayı düşünüyor  :kop:
en zor derse çok çalısınca kolay olana yer kalmamıştır kafada ondandır ondan  :tabe:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

bu kartal yuvası muhabbetini naptın sayi @Deniz
@Tolga sahibi uzaktan tanıdık diye şikayet etmedim ama bu işin peşini bırakmayacam 400 tlsi gitti kulübün sadece bizimkilerden..Kim bilir maç günü kaç kişi gelip geri dönmüştür..

Çevrimdışı Deniz

en zor derse çok çalısınca kolay olana yer kalmamıştır kafada ondandır ondan  :tabe:
Valla öyle oldu sanırım  :evillol:

Çevrimdışı TØLGA

@Tolga sahibi uzaktan tanıdık diye şikayet etmedim ama bu işin peşini bırakmayacam 400 tlsi gitti kulübün sadece bizimkilerden..Kim bilir maç günü kaç kişi gelip geri dönmüştür..
ben edeyimmi :D bnim bişeyim değil
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALI RIZA

üzülme denizcim geçer bunlar... @Abdullah gibi bekleme derslerine çalış  :bandit:

Çevrimdışı Abdullah

üzülme denizcim geçer bunlar... @Abdullah gibi bekleme derslerine çalış  :bandit:
çalışmıyorum arkadaş çalışmıyorum  :bandit:

Çevrimdışı Deniz

@Abdullah yoldan çıkmış zaten...  :bandit:

Çevrimdışı Abdullah

Çevrimdışı Abdullah

Android 5.0 cok guzel olmusmuş sen önce Türkçe'ni düzelt kardeşim @Deniz  :ok:  :bandit:

Çevrimdışı Deniz

Android 5.0 cok guzel olmusmuş sen önce Türkçe'ni düzelt kardeşim @Deniz  :ok:  :bandit:
Ne var la Türkçemde

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe