Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2481999 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı Abdullah

siz burada muhabbet edin...!  :evillol: :evillol: :evillol:
Stat başlığında konu dışı almış başını gitmiş sen burada bize laf yetiştir  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı ALI RIZA

Stat başlığında konu dışı almış başını gitmiş sen burada bize laf yetiştir  :evillol: :evillol:
dert ettiğin o olsun :)

Çevrimdışı Abdullah

dert ettiğin o olsun :)

Ne oldu yardimci mi buldun kendine :D

Çevrimdışı Deniz

Wowda adam gibi denetçi mi vardı sanki mete olacak herifi rezil ettim diye mesajlarımı silmişti niye sildin diye pm attım beni rezil edemezsin milletin içinde diyor sen rezilsen ben napim arkadaş :kop:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Abdullah

Wowda adam gibi denetçi mi vardı sanki mete olacak herifi rezil ettim diye mesajlarımı silmişti niye sildin diye pm attım beni rezil edemezsin milletin içinde diyor sen rezilsen ben napim arkadaş :kop:
Soytari ya tam bir soytari az mi cildirtti beni geçen sene uyeligimi sildi tekrar tekrar üyelik açtım inadına :evillol:

Çevrimdışı Deniz

Soytari ya tam bir soytari az mi cildirtti beni geçen sene uyeligimi sildi tekrar tekrar üyelik açtım inadına :evillol:
Ben tt arenayı toki yaptı yazdım diye mesajımı sildi.Sonra mesaj attım mete dedim söyle tt arenayı kim yaptı,toki yazdı.Tamam şimdi kendi mesajını da sil dedim çıldırdı  :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Abdullah

Ben tt arenayı toki yaptı yazdım diye mesajımı sildi.Sonra mesaj attım mete dedim söyle tt arenayı kim yaptı,toki yazdı.Tamam şimdi kendi mesajını da sil dedim çıldırdı  :evillol:
Arada 3-4 kişi gidip cildirtsak mi  :evillol:

Çevrimdışı Abdullah

@Deniz @Tolga @ALI RIZA herkese iyi geceler  :bye: yarın sabah minecraft ta iş başı yapacam :kop: :kop:

Çevrimdışı Deniz

Arada 3-4 kişi gidip cildirtsak mi  :evillol:
O lanet forumun arayüzünden bile nefret ediyorum  :).Bizden uzak Allah'a yakın olsunlar .İyi geceler bu arada :bye:

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Altuğ

Günaydın Beşiktaş Arena ailesi.

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Günaydın beyler.Herkese  hayırlı  işler.Bende  biraz sonra  işe  gidiyorum.Görüşmek üzere.

Çevrimdışı Volkan Başaran

Günaydın Herkese...
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Abdullah

Çevrimdışı Volkan Başaran

Abdullah hangi ara uyudun hangi ara uyandın

Gözümü kapattığım sen vardın
Açtım yine sen

:D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Yakup

Açtım yine sen

aynen bu adamın sonu iyi değil  :lol: :lol:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Abdullah

Açtım yine sen

Uyku vakit kaybı abi ölmeyecek kadar uyusak yeter.  :D Bazen dayanamayıp 12-13 saat uyuduğum da oluyor ama  :evillol: :evillol: @Volkan

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Günaydın herkese yeni reklam mükemmel olmuş izlemeyenler için ;

Çevrimdışı Serjo

@Necmi abi ve @bjk_mabet buraya 2-3 söz yazsalar ,bizde buraya taşınırız   :biggrinking:
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimiçi Necmi

ne yazalım siz sohbeti açın bizde katılalım biz her sayfayı takip ediyoruz zaten

Çevrimdışı Serkan7738

@Necmi Abi burda stad inşaatı konusunda konuşunca mesajlarımız siliniyormu :sevinc :sevinc

Çevrimiçi Necmi

@Necmi Abi burda stad inşaatı konusunda konuşunca mesajlarımız siliniyormu :sevinc :sevinc
:evillol: burda yazında ne yazarsanız yazın güvenli bölge büyük ihtimal burdan Ali Rızanın haberi yoktur ses etmeyin :D

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe