Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2482172 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı Abdullah

ifşamı edeyim kendimi burda oğlum ala ala  :evillol: :evillol:
Whatsapp grubu mu kuruyum napıyım anlat nerede anlatiyorsan :evillol:

Çevrimdışı TØLGA

Whatsapp grubu mu kuruyum napıyım anlat nerede anlatiyorsan :evillol:
özel konular tapelerimiz çıkar sonra olmaz  :naughty:
whatsapp grubu dedinde aslında bi tane kurmak lazım heee forumun grbunu  :busted_cop:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Abdullah

özel konular tapelerimiz çıkar sonra olmaz  :naughty:
whatsapp grubu dedinde aslında bi tane kurmak lazım heee forumun grbunu  :busted_cop:
Denetçi @Deniz organize etsin kursun  :bandit: bir işe yarasın :evillol:

Çevrimdışı Abdullah

@Tolga yurt maceralarini da anlat özelden merak ettim. Zihnimin sınırlarını zorlatma bana :D

Çevrimdışı TØLGA

Denetçi @Deniz organize etsin kursun  :bandit: bir işe yarasın :evillol:
evet göreve çağrıyoruz deniz başkan :D burası kesmio whatsaapdan konuşalım birde  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

@Tolga yurt maceralarini da anlat özelden merak ettim. Zihnimin sınırlarını zorlatma bana :D
sen yurttamı kalıon apo ? :D ben bir sene kaldım yaşamadığım kalmadı içinde tahmin edebilceğen şeyler ama sen yapabilirmisin bilmiom  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Abdullah

sen yurttamı kalıon apo ? :D ben bir sene kaldım yaşamadığım kalmadı içinde tahmin edebilceğen şeyler ama sen yapabilirmisin bilmiom  :biggrinking:
Geçen sene evde kaldım bu sene yurda geçtim :) anlatacak mısın Tolgacim bekliyorum kardeşim :)

Çevrimdışı TØLGA

Geçen sene evde kaldım bu sene yurda geçtim :) anlatacak mısın Tolgacim bekliyorum kardeşim :)
bunlar rakı sofrasında anlatılır aslında :D
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Abdullah

bunlar rakı sofrasında anlatılır aslında :D
Ne naz yaptın Tolga ya  :evillol:

Çevrimdışı Deniz

whatsap gurubu kurarsak forumda kim yazacak  :alala: .Tüm gevezelikler orda dökülür sonra  :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Abdullah

whatsap gurubu kurarsak forumda kim yazacak  :alala: .Tüm gevezelikler orda dökülür sonra  :evillol:
Hem orada hem burada gevezeligin dibine vurabilirim vurabiliriz biz de o kapasite var bence :D

Çevrimdışı Deniz

Hem orada hem burada gevezeligin dibine vurabilirim vurabiliriz biz de o kapasite var bence :D
Adamlar burda muhabbet bölümü açmış burda vuralım gevezeliğin dibine  :naughty:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

sanki yeni birseyi keşfetmiş gibi...! Aylardır burada Rengin mavi olmadan evvel neredeydin...!

Çevrimdışı Abdullah

sanki yeni birseyi keşfetmiş gibi...! Aylardır burada Rengin mavi olmadan evvel neredeydin...!
Yetki insanı degistiriyor abi  :bandit:
Mesela sen de donanımda forza da böyle degildin :evillol:

Çevrimdışı Abdullah

Burada mesaji yaziyorsun gonderiyorsun her ileti en az 30 snmi alıyor. Whatsapp daha seri olur kalabalık olmasın 5-6 kişi ideal gibi herkes katılmak istemeyecektir de zaten :D

Çevrimdışı ALI RIZA

Yetki insanı degistiriyor abi  :bandit:
Mesela sen de donanımda forza da böyle degildin :evillol:
ben hep öyle idim forzadan 3-5 kere  no post almış 1 kere de ihraç edilmiş kişiyim  :evillol: DH gelince oraya bir türlü alışamamıştım zırt pırt alıntı ileti o yasak bu yasak davaları vardı...! o zamanlar ders çalısıyordum...! bu kadar aktif değildim...!

Çevrimdışı Abdullah

ben hep öyle idim forzadan 3-5 kere  no post almış 1 kere de ihraç edilmiş kişiyim  :evillol: DH gelince oraya bir türlü alışamamıştım zırt pırt alıntı ileti o yasak bu yasak davaları vardı...! o zamanlar ders çalısıyordum...! bu kadar aktif değildim...!

Şimdi maşallah uyumuyorsun bu kadar forumda durulur mu hiç asosyal damgası yiyecen az kaldı :D

Çevrimdışı ALI RIZA

Şimdi maşallah uyumuyorsun bu kadar forumda durulur mu hiç asosyal damgası yiyecen az kaldı :D
benim yaptığım sosyali sen bile yapmıyorsun  :evillol: Hafta 7 gün 1 günü halı sabaha 3 gün Dizi film 7 gün kahve 1 gün nargile 3 gün avm  7/24 forum...!

Çevrimdışı Abdullah

benim yaptığım sosyali sen bile yapmıyorsun  :evillol: Hafta 7 gün 1 günü halı sabaha 3 gün Dizi film 7 gün kahve 1 gün nargile 3 gün avm  7/24 forum...!

Benim geçen seneki program daha yoğundu  :super:

Çevrimdışı ALI RIZA

Benim geçen seneki program daha yoğundu  :super:
üniversite de maceraları anlatsak tabi fazla olur...! Tekel bayi dik...! kısacası

Çevrimdışı Deniz

@Abdullah sen bizi bir de wowda göreydin.denetçilerle her gün +18 actionla uğraşıyorduk  :evillol:

Çevrimdışı Abdullah

@Abdullah sen bizi bir de wowda göreydin.denetçilerle her gün +18 actionla uğraşıyorduk  :evillol:
Sen beni yeni sandın galiba ben stat yikilmadan önce bile wowdaydim Deniz bey :D

Çevrimdışı Deniz

Sen beni yeni sandın galiba ben stat yikilmadan önce bile wowdaydim Deniz bey :D
Sesin niye çıkmıyordu genç adam  :alala:

Çevrimdışı Abdullah

Sesin niye çıkmıyordu genç adam  :alala:
Çok yazmiyordum niye yazmiyordum ben de bilmiyorum. Bir de rahat değildim wowda hep bize özel bir taraftar forumu olmasını istiyordum. Denetçilerle de aram bozuktu iyi olan da yoktu zaten de neyse :D

Çevrimdışı ALI RIZA

siz burada muhabbet edin...!  :evillol: :evillol: :evillol:

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe