2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 92 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4660176 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

öyle deme şimdi burda musleraya tapanlar var ben fabri üç gömlek daha iyi kaleci muslera kaleci falan değil dedikçe
karşımda muslerayı övmek için takle atıyorlardı :D

Doğru :D

İsimleri aklımda da geçmiş zaman şimdi isim verip rezil etmiyelim :D

Biz fabri iyi dedikçe abi muslera ayrı bir şey o Türkiye'nin en  iyisi dünyada en iyi 10 kaleci arasında bla bla diyenler vardı :D

Sesleri çıkmıyor şimdi :D  :evillol:

Çevrimiçi sozkul

O kadar tesadüf ki  @evrenmanchester 2  gün önce twitterda buluşacaklar yazdı 

Demekki transfer olmamış..  :)

Çevrimdışı Enzo

https://www.transfermarkt.com.tr/maicon/profil/spieler/70484
Antalya simdi sozlesmesini feshetti oyuncu bosta bence iyi bir kanat alternatifi olabilir siz ne dersiniz

Çevrimdışı Enzo

Başkan oyuncu satmak için gitmez. almak isteyen Beşiktaşın kapısını çalacak.
daha oyuncu satmak için kimsenin ayağına gitmedi zaten gitmem diyede açıklaması var.
Belli olmaz ona bakarsan oyuncu almaya da gitmiyor

Çevrimiçi sozkul

şu kredi meselesine bakıyorumda bu kredi finansal borçlar için verilecek sanırım
fenerin 4 M borcu var 2M finansal borçmuş
gs nin 3M ye yakın borcu var bunun 750 M si finansal borçmuş
Beşiktaşın 2.450 borcu var bunun 1M si finansal borçmuş
fenerin 2 M ödemesi için 3,5 civarı borçlanması lazım naklen yayın temliği ile ödeyemez başka temliklerde olur kalan borcuda bizim şuanki halimiz demek
gs 1,3 gibi kredi alır naklen yayın gelirinden olur bizim şimdiki borcumuz gibi bir borcu olur
bizim 1.750 gibi kredi alır naklen yayın gelirimizden oluruz.
ama kalan borcumuzda rakiplerin yarısından az olur brüt borç 1.450 kalır bunun neti ne kadar bilmiyorum ama karşılığı olmayan borç ve alacaklar çıktığında 1 in altında olacağını tahmin ediyorum. iki renklininde bütün gelirleri temlikli bu işden en kazançlı biz çıkarız gibi görünüyor.
ama yapılanmadan sonra borç artışı olacak

bu bilgiler doğruysa şu yorumları yapabilirim.
- Finansal borcu en düşük takım Galatasaray, demekki en az faiz yükü onlarda var.
        -GS'ye hala Florya ve Riva'dan gelecek paralar var, söyledikleri kadar çok olmaz ama birşeyler gelir.
- GS bizle karşılaştırmalı olarak o kadarda kötü durumda değil. Yani onlar zorlanır biz alır başımızı yürür gideriz yorumları ancak çok iyi bir yönetim, iyi bir hoca ve güzel bir transfer aklıyla olabilir.
- Fener çok kötü durumda,  Direk koyulan paralar aile içi kavgalara yol açabilir, Ali Koç kendi parasını mı harcıyor, yoksa babasınınkini mi bilmeyi çok isterdim.

Çevrimiçi Necmi

Belli olmaz ona bakarsan oyuncu almaya da gitmiyor
oyuncu almaya gidiyor ba nın abounun taliscanın transfer pazarlıklarını bizzat başkan yaptı

Çevrimdışı alimm

Antalya simdi sozlesmesini feshetti oyuncu bosta bence iyi bir kanat alternatifi olabilir siz ne dersiniz
babel iel sözlesme yenilenmesini istemem ve quaresma ile de yolların ayrılmasını istiyorum... bu realitede geçiş süreci için gayet ii bir hamle olabilir.... ayrıca la liga'daki serdar da kiralık düşünülebilir...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimiçi sozkul

bizimkilerin kötü performansını eleştrimek adına böyle yazmışsın sanırım. hakan para edecek oyuncu değil

Bizim yapabileceğimiz en yanlış transfer olur, atletik özellikleri olan ve patlamalı koşu yapabilen adam ihtiyacımız üst düzeyde.  Bizim takımı geriye götürür ya da hiç pozitif katkısı olamaz serbest vuruş dışında. 

Çevrimiçi Kapkarakartal

Serkan Reçber: Kampa Erdoğan ve Rıdvan dahil edildi. Annesine yakınlarına haberi verdiler. 2 gün sonra kamptan gönderdiler. Ciddi tramvatik bir durum. Hasic'e gösterilen ilgiyi Fulya'daki bu kardeşlerimize göstersek Hasic'den daha iyi futbolcular olacak.

gelmesin rezil.

U-19 Akademi Takımımız, ligin 16. hafta erteleme karşılaşmasında Trabzonspor'u deplasmanda 4-1 yendi. Takımımıza galibiyeti getiren golleri Rıdvan, Almos, Anıl ve Ahmet Emir kaydetti.

Çevrimdışı gastrula

https://twitter.com/OptaCan/status/1082976228057980928

"75 - Bu sezon Süper Lig'de en fazla isabetsiz orta yapan oyuncu Ricardo Quaresma (75). Kanat."

Çevrimdışı Enzo

oyuncu almaya gidiyor ba nın abounun taliscanın transfer pazarlıklarını bizzat başkan yaptı
ba-abou-talisca saydigin gibi belli standardin ustunde topcular onlara gitmesi normal peki ortalama bir sag bek veya stoper icin italya'ya gitmesine ihtimal veriyor musun? o zaman sag bek veya olasi gelecek bir stoperin, ortasahanin da ba-abou-talisca standardinda olmasi ve iyi bir isim olmasi gerekiyor.

Çevrimdışı Enzo

Serkan Reçber: Kampa Erdoğan ve Rıdvan dahil edildi. Annesine yakınlarına haberi verdiler. 2 gün sonra kamptan gönderdiler. Ciddi tramvatik bir durum. Hasic'e gösterilen ilgiyi Fulya'daki bu kardeşlerimize göstersek Hasic'den daha iyi futbolcular olacak.
bu adam kulupten gönderildigi icin midir nedir hep bos yorumlar yapiyor son zamanlarda.

Çevrimiçi Necmi

bu bilgiler doğruysa şu yorumları yapabilirim.
- Finansal borcu en düşük takım Galatasaray, demekki en az faiz yükü onlarda var.
        -GS'ye hala Florya ve Riva'dan gelecek paralar var, söyledikleri kadar çok olmaz ama birşeyler gelir.
- GS bizle karşılaştırmalı olarak o kadarda kötü durumda değil. Yani onlar zorlanır biz alır başımızı yürür gideriz yorumları ancak çok iyi bir yönetim, iyi bir hoca ve güzel bir transfer aklıyla olabilir.
- Fener çok kötü durumda,  Direk koyulan paralar aile içi kavgalara yol açabilir, Ali Koç kendi parasını mı harcıyor, yoksa babasınınkini mi bilmeyi çok isterdim.

yok bence yanılıyorsun finansal borcu düşükse piyasa ve oyuncu borcu yüksek demektir
bunlarda uzun vadeli olamaz. arsalardan alacak birşeyleri kalmadı 200 M gibi bir rakam oda anca bitince alırlar
yada ufak ufak eritir bitirirler. bu şekilde finansal borcu yapılandırdığını düşünelim 2.200 gibi bir borcu daha kalıyor ve bu oyuncu ve piyasa borçları oluyor
nerdeyse tek gelir kalemi olan yayın gelirini finansal borca temlikliyor onların tribün gelirleri bile temlikli
bu kalan borç bizim şu anki borcumuzdan yüksek ve ödenebilirliğide yok zaten o nedenle sıcak bakmıyoruz diye itiraz ettiler
hiç birşeye yaramadığı gibi tamamen parasız bırakacak yoksa finansal borçlarını ödemezler olur biter bunlar alışık nasılsa
finansal borçlarının düşük olma nedenide arsadan gelen parayı kısa vadeli finansal borçlarına yatırdılar
onların handikapı gelirlerinin olmaması ve gelir kapısıda açamıyorlar. finansal borcun ana borca oranının çok düşük olması iyi değil
bu yapılanacak borcunda düşük olması demek borçlarının %25 i gibi geriye %75 kalıyor
fenerin ciddi bir borcu yapılanmaya giriyor onu ödemede yayın gelirleriyle olmaz daha faza temlik olur sponsorluk gelirlerindende temlik olur
geriye 2M borç kalıyor hala yarı yarıya kurtulmuş olsalarda 2 Milyar borç ve bu koç geldiğinde olan borçdu döviz kuru nedeniyle bayağı artmışdır koçun koyduğu parada erimişdir
ödenebilecek gibi değil fenerin en az on yılını kapatır transfer yapamazlar böyle gider. hele yapılanma nedeniyle gelir gider dengesi ararlarsa iyice yollarını
kapatıyor
bize gelince 2.450 brüt borcumuz var 400 alacak var. yani ana borç 2milyar 50 milyon gibi bunun bir milyarı düşünce bir milyar elli milyon kalıyor bununda
200Milyonu geri ödemesi olmayan borç 850 gibi kulüp borcu kalıyor faiz yükünden kurtulan kulüp yayın gelirlerini kaybetmiş olsa bile
kalan parayı ödenebilir hale getirmiş oluyor. birde bu sezon localar tekrar satılacak sıcak para girişi olacak birde şampiyon olursak
sırtımızı güneşe verir ense yaparız
tabi yapılanma şartlarını bilmiyoruz bu bilgileri sosyal medyadan aldım ne derece doğru bilmiyorum ama bu şekildeyse bizi oldukça rahatlatır
yapılandırmanın kazananı biz oluruz önümüzdeki 5 yılda borcu sıfırlama en kötü düşük meblalara çekme şansımız olur. 5 yılda finansal borç biter
sürekli futbolcu alacakları olacağı için borcun bitme gibi bir ihtimali yok oyucuya parayı peşin verecek değiliz yani 300 M borç her zaman olacak
bizim kapatmamız gereken borç miktarı 550 milyon oluyor.
Doğru yönetilirsek 5 sene sonra 300-400 milyon civarı borçlu bir kulüp oluruz. renklilerin durumuda bizim şu anki durumumuza denk olur ama gelir olarak değil borç olarak
süreci doğru yönetmek lazım ve bu 5 yıla minimum 2 şampiyonluk sokuşturmak lazım. faiz yükünden kurtulmuş bir Beşiktaş iki şampiyonlukla kasaya 100 M euro sokmuş olacakki 600 milyon lira demek bu kapatman gereken borca denk oluyor.
bizim için yapılandırma çok değerli başkan boşuna peşinden koşmuyor bunun şampiyon olmak gerçekten çok değerli olamıyorsan ikinciliği bırakmayacaksın
artık ikinci olursakta şl den iyi para kaldırıyoruz yayın gelirleri çok düştü bunun yerine başarı primi geldi şampiyon olan takım %60 yayın geliri alıyor ikinci %40 rakam düşünce büyük bir para olmuyor bu.

Çevrimiçi Necmi

ba-abou-talisca saydigin gibi belli standardin ustunde topcular onlara gitmesi normal peki ortalama bir sag bek veya stoper icin italya'ya gitmesine ihtimal veriyor musun? o zaman sag bek veya olasi gelecek bir stoperin, ortasahanin da ba-abou-talisca standardinda olmasi ve iyi bir isim olmasi gerekiyor.
bence italyaya sıradan bir oyuncu için gitmemişdir
ben sağ bek için gittiğinide sanmıyorum eğer manyak bir bek değilse
Başkan bir şeyler çeviriyor ama bakalım göreceğiz.
belkide ljajic in bonservisi içinde olabilir. alınması zor bir oyuncuysa başkan pazarlığa gider bu güne kadar öyle oldu hep.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Doğrudur yanlıştır bilemem de. Eğer huzur bozan bi tip değilse kampa götürülmemeyi veya kamptan çıkarmayı anlamıyorum. Kenarda oynasın topunu ne hevesini kırıyorsunuz :D

Çevrimdışı federo

bence italyaya sıradan bir oyuncu için gitmemişdir
ben sağ bek için gittiğinide sanmıyorum eğer manyak bir bek değilse
Başkan bir şeyler çeviriyor ama bakalım göreceğiz.
belkide ljajic in bonservisi içinde olabilir. alınması zor bir oyuncuysa başkan pazarlığa gider bu güne kadar öyle oldu hep.
Asıl hedef iyi bir 6-8 numara söylentileri var ama bakacağız..

Çevrimiçi Necmi

Doğrudur yanlıştır bilemem de. Eğer huzur bozan bi tip değilse kampa götürülmemeyi veya kamptan çıkarmayı anlamıyorum. Kenarda oynasın topunu ne hevesini kırıyorsunuz :D
ts erteleme maçında oynamamışmı golde atmış demek maç için gönderdiler. U19 maçı

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Ocak 2019, 16:20:40
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Beşiktaş 2’nci Başkanı Serdal Adalı: “Tolgay Arslan için Fenerbahçe ile görüşüyoruz, henüz netleşen bir durum yok..”  ( TRTSPOR )

Çevrimiçi Necmi

Asıl hedef iyi bir 6-8 numara söylentileri var ama bakacağız..

valla bende öyle birşey bekliyorum herkes atlıyor hoca forvet eksiğim yok orta saha alınsın dedi
orta sahayı forvetten daha elzem görüyor. ama 6 değilde 8 alırlar gibi geliyor. Dorukhan var ama
dorukhan 6-8 oynayabiliyor. ama bir yeri baş mevkisi yapmak lazım. ben olsam dorukhanı sekize yatırır bir tane 6 alırım
ama 8 de oynayabilen türden

Çevrimiçi Necmi

Beşiktaş 2’nci Başkanı Serdal Adalı: “Tolgay Arslan için Fenerbahçe ile görüşüyoruz, henüz netleşen bir durum yok..”  ( TRTSPOR )
4 ün altına vereceklerini sanmıyorum. Tolgay nasıl bir suç işledide affetme seçeneğini hiç masaya koymuyorlar.
içerden haber taşıdığı dedikodusu doğru galiba öyleyse zaten takımın yanına yanaştırılmamalı

4 ün altına vereceklerini sanmıyorum. Tolgay nasıl bir suç işledide affetme seçeneğini hiç masaya koymuyorlar.
içerden haber taşıdığı dedikodusu doğru galiba öyleyse zaten takımın yanına yanaştırılmamalı

Ne haberi taşımış ki? Bu maaş muhabbetleri mi?

Oynatmayacaksak ki şimdiye kadar pek bi faydasını göremedik, bonservis almak ve maaş yükünden kurtulmak harika olur. 2 milyon euro bonservise fitim ben  :ok:

Çevrimdışı mylife1903

yok bence yanılıyorsun finansal borcu düşükse piyasa ve oyuncu borcu yüksek demektir
bunlarda uzun vadeli olamaz. arsalardan alacak birşeyleri kalmadı 200 M gibi bir rakam oda anca bitince alırlar
yada ufak ufak eritir bitirirler. bu şekilde finansal borcu yapılandırdığını düşünelim 2.200 gibi bir borcu daha kalıyor ve bu oyuncu ve piyasa borçları oluyor
nerdeyse tek gelir kalemi olan yayın gelirini finansal borca temlikliyor onların tribün gelirleri bile temlikli
bu kalan borç bizim şu anki borcumuzdan yüksek ve ödenebilirliğide yok zaten o nedenle sıcak bakmıyoruz diye itiraz ettiler
hiç birşeye yaramadığı gibi tamamen parasız bırakacak yoksa finansal borçlarını ödemezler olur biter bunlar alışık nasılsa
finansal borçlarının düşük olma nedenide arsadan gelen parayı kısa vadeli finansal borçlarına yatırdılar
onların handikapı gelirlerinin olmaması ve gelir kapısıda açamıyorlar. finansal borcun ana borca oranının çok düşük olması iyi değil
bu yapılanacak borcunda düşük olması demek borçlarının %25 i gibi geriye %75 kalıyor
fenerin ciddi bir borcu yapılanmaya giriyor onu ödemede yayın gelirleriyle olmaz daha faza temlik olur sponsorluk gelirlerindende temlik olur
geriye 2M borç kalıyor hala yarı yarıya kurtulmuş olsalarda 2 Milyar borç ve bu koç geldiğinde olan borçdu döviz kuru nedeniyle bayağı artmışdır koçun koyduğu parada erimişdir
ödenebilecek gibi değil fenerin en az on yılını kapatır transfer yapamazlar böyle gider. hele yapılanma nedeniyle gelir gider dengesi ararlarsa iyice yollarını
kapatıyor
bize gelince 2.450 brüt borcumuz var 400 alacak var. yani ana borç 2milyar 50 milyon gibi bunun bir milyarı düşünce bir milyar elli milyon kalıyor bununda
200Milyonu geri ödemesi olmayan borç 850 gibi kulüp borcu kalıyor faiz yükünden kurtulan kulüp yayın gelirlerini kaybetmiş olsa bile
kalan parayı ödenebilir hale getirmiş oluyor. birde bu sezon localar tekrar satılacak sıcak para girişi olacak birde şampiyon olursak
sırtımızı güneşe verir ense yaparız
tabi yapılanma şartlarını bilmiyoruz bu bilgileri sosyal medyadan aldım ne derece doğru bilmiyorum ama bu şekildeyse bizi oldukça rahatlatır
yapılandırmanın kazananı biz oluruz önümüzdeki 5 yılda borcu sıfırlama en kötü düşük meblalara çekme şansımız olur. 5 yılda finansal borç biter
sürekli futbolcu alacakları olacağı için borcun bitme gibi bir ihtimali yok oyucuya parayı peşin verecek değiliz yani 300 M borç her zaman olacak
bizim kapatmamız gereken borç miktarı 550 milyon oluyor.
Doğru yönetilirsek 5 sene sonra 300-400 milyon civarı borçlu bir kulüp oluruz. renklilerin durumuda bizim şu anki durumumuza denk olur ama gelir olarak değil borç olarak
süreci doğru yönetmek lazım ve bu 5 yıla minimum 2 şampiyonluk sokuşturmak lazım. faiz yükünden kurtulmuş bir Beşiktaş iki şampiyonlukla kasaya 100 M euro sokmuş olacakki 600 milyon lira demek bu kapatman gereken borca denk oluyor.
bizim için yapılandırma çok değerli başkan boşuna peşinden koşmuyor bunun şampiyon olmak gerçekten çok değerli olamıyorsan ikinciliği bırakmayacaksın
artık ikinci olursakta şl den iyi para kaldırıyoruz yayın gelirleri çok düştü bunun yerine başarı primi geldi şampiyon olan takım %60 yayın geliri alıyor ikinci %40 rakam düşünce büyük bir para olmuyor bu.
Devlet fetocu denetler gibi denetlesin ya da muhalif medya patronu denetler gibi denetlesin kulupleri

Etiketler: