2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 66 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4655561 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı kyiv

Hakan Çalhanoğlu uzaktan şutları hariç bir özelliğini görmüyorum. Gelirse takımda aman aman bir fark yaratmaz.

Çevrimdışı cursedofdragon

Hakan Çalhanoğlu uzaktan şutları hariç bir özelliğini görmüyorum. Gelirse takımda aman aman bir fark yaratmaz.

eee kaleye şut atan adam eksik frikik atan adam eksik zaten :D

hepsi hakan çalhanoğlunda var daha ne olsun :D

Quaresma gibi rabano filan mı yapması lazım :D

asist yapıyor mu yapıyor frikikten atıyor mu atıyor uzaktan atıyormu atıyor daha ne olucakl :D

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Hakanda bi numara yok. Gercekten pek bi artisi olmayan bi oyuncu. Bizi ileri goturmez transferi gereksiz olur.
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

asist yapıyor mu yapıyor frikikten atıyor mu atıyor uzaktan atıyormu atıyor daha ne olucakl :D
Çok ağır kanka

Mehmet ekici gibi Frikik ve sut dan başka çok bir esprisi yok benim çok begendigim bir oyuncu değil açıkçası
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı kyiv

Adem Ljajic' in hangi şutundan frikiğinden faydalandık ki Hakandan faydalanalım. Adam eksilten kanat lazım. Hakan o tarzda bir oyuncu değil.

Çevrimdışı kyiv

Bir Mesut veya İlkay değil. Eksik kalsın.

Adem Ljajic' in hangi şutundan frikiğinden faydalandık ki Hakandan faydalanalım. Adam eksilten kanat lazım. Hakan o tarzda bir oyuncu değil.

ljajic kendisi atmıyor ki şut 1 tane attı ankaragücü maçında gol attı başka kaleye şutu yok.

Çevrimdışı caner.eryigit

Eibar dan joan jordan alalım kefilim...

Çevrimdışı Orhan_

Hakan'ı aldıktan sonra onu nerede oynatacağız? Kanatta mı? E o zaman orijinal kanat alalım.. 10 numarada oynarsa Adem'i kanata mı atacağız? E o zaman orijinal bir kanat alalım Adem 10 numarada kalsın. İkisinden birini 8'e mi çekeceğiz? E o zaman orijinal bir 8 alalım.

Bu arada ikisinin 8 numara oynama özellikleri var mı, oynadıkları zaman verimleri aynı mı bilmiyorum. Ancak pozisyon değişikliği ile verim düşecekse pek bir anlamı olmayan bir transfer. Sadece gelecek ile ilgili bir düşünce olabilir mi diye geliyor aklıma. Bence haber balon da alternatifini düşündüğümde de pek mantıklı bir iş gibi gelmiyor. Görmediğim bir şey varsa da bilemiyore.

Çevrimdışı kyiv

ljajic kendisi atmıyor ki şut 1 tane attı ankaragücü maçında gol attı başka kaleye şutu yok.

Önce elimizdekine gerek insiyatif aldırtarak gerekse pozisyon hazırlayarak şut attıralım da 2. şut atan eksik kalsın. Kanat adamı kıvrak olacak, rakip eksiltecek. Hakan Çalhanoğlunun sadece şutları bir müddet sonra bizi kesmez.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Ocak 2019, 22:46:21
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
João Cancelo >> Beşiktaş ( A Spor )

Hayırlı olsun iş yapar  :D

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Messi’yi de alsan birsey olmaz bu takimdan bu Senol hoca ile. Hicbir transfer heycanlandirmaz beni.

Kilavuzun rotasi degismiyor. Gemi sezon sonu karaya oturacak nasilsa.

Çevrimdışı levitate

hadi canım oha

şaka mı :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Ocak 2019, 23:08:21
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
hadi canım oha

şaka mı :D

Tabi ki şaka güzel kardeşim  :D
A spor'a gönderme yapıyoruz burdan.
Gülhan sen bari yeme  :halay:

yemedim ki zaten gereksizspor açıktı bende öyle bir haber girmediler kapattım şimdi kanalı biraz bakınca IQ seviyen düşüyor zaten :D  :evillol:

Çevrimiçi murat

Hakan'ı aldıktan sonra onu nerede oynatacağız? Kanatta mı? E o zaman orijinal kanat alalım.. 10 numarada oynarsa Adem'i kanata mı atacağız? E o zaman orijinal bir kanat alalım Adem 10 numarada kalsın. İkisinden birini 8'e mi çekeceğiz? E o zaman orijinal bir 8 alalım.

Bu arada ikisinin 8 numara oynama özellikleri var mı, oynadıkları zaman verimleri aynı mı bilmiyorum. Ancak pozisyon değişikliği ile verim düşecekse pek bir anlamı olmayan bir transfer. Sadece gelecek ile ilgili bir düşünce olabilir mi diye geliyor aklıma. Bence haber balon da alternatifini düşündüğümde de pek mantıklı bir iş gibi gelmiyor. Görmediğim bir şey varsa da bilemiyore.
belki 4321 oynarız.q7 babel out.

belki 4321 oynarız.q7 babel out.

Karius

Bartosz      Mirin      Vida          Adriano

Medel

Oğuzhan        Hakan

Lens               Burak                 Ljajic               

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Ne zaman bitecek şu transfer sezonu ya  :alala: Kimseyi satmadık göndermedik hala alma peşindeyiz, takip edesim gelmiyor.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Dentinho gelsin :)

Ne zaman bitecek şu transfer sezonu ya  :alala: Kimseyi satmadık göndermedik hala alma peşindeyiz, takip edesim gelmiyor.

neden bitsin ya  gayet güzel :D

eksik olan bölgelere alıyoruz stoper gitti stoper geldi sağ bek lazım onu bekliyoruz santrafor lazımdı onu aldık :D

Eksik bölgeleri almıcaz mı gs gibi mi olalım :D  :evillol:

Çevrimdışı tangaz

ben sana hiç ceza vermedim aldıysan diğer moderatörlerden aldın ben verdiğimi hatırlamıyorum
ben benimle tartışdı diye kimseye moderasyon vermem zaten forum kurulu göreve başladığından beri kimseyede ceza vermiyorum artık bunlar ortak kararla alınıyor çoğunluk kusur bulmalı. :bandit:

iyice yaşlandın be abi her şeyi unutuyorsun karıştırıyorsun penaltıları görmüyorsun filan  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

hakan ağır geseli türkiyeye bigün gelirsem geseye gelmek isterim ağır geseliyim die demeci var trtspordan ibrahim kırkayaka, bu gece de yalansporun haberi üzerine kırkayak aramış biyere gitmiyorum milandayım abi demiş.

+gereksiz bir tip son yılların en overrated adamlarından biri milanın çinli patronlarına itelediler bunu
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

haliloviçden de bişey olacağını sanmamakla birlikte satınalma opsiyonlu 1,5 yıllık kiralık maaşının da yarısını milan öderse alınabilir bir risk.

Çevrimdışı levitate

valla izlemiyorum yedim :D
bipbipbupbup

Etiketler: