2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 62 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4658948 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı murat baltacı

Töre yi gözden cikarmisken neden takasta kullanmıyoruz anlamıyorum ver gs ye al sinan gümüşü o çocuk Şenol hocanın elinde parlar özellikleri iyi lense babele katlanacagimiza bı deneme yapalım
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Samet Demir

Töre yi gözden cikarmisken neden takasta kullanmıyoruz anlamıyorum ver gs ye al sinan gümüşü o çocuk Şenol hocanın elinde parlar özellikleri iyi lense babele katlanacagimiza bı deneme yapalım
Birazdan küreğini alan gelecek. Gardını al. :)

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı cursedofdragon

Dünyaca ünlü sanatçı Viggo Mortensen’den 76. Altın Küre Ödülleri töreninde Kartal Pençesi pozu!

medel'e teklif varsa satılmalı.

Atiba 17 maç götürür sene sonu atiba jubile yapar 1 tane ön libero bakılır.

Antrtemanda güven & ljajic şut çalışması yapıyor güven 1 tane kaçırıyor ljajic 3 tane.

https://twitter.com/Besiktas/status/1082532757845221377

Çevrimiçi Necmi

yok yaw bizimkisi aşık atışması @Enzo

sıkıntı yok yanii

gerçi eşit şartlarda kapışmadık hiç forum @Necmi abinin biz moderasyonlar nopostlar altındayızdır genelde  :D onda tank varken biz çatapat tabancasıyla meydan okuyup genelde de tankın paletini şaapmışızdır ama gün sonunda sarmaş dolaşızdır. birde necmi abi eski açıkta kombinelidir ama önündeki ceza sahasındaki penaltıyı bile görmediği için biz onu böyle kabul edip böyle seviyoruz. saygımız da büyüktür. o olmasa burası yoktu. ben hiç bir sosyal medya şeysi kullanmam bir tek burası...
ben sana hiç ceza vermedim aldıysan diğer moderatörlerden aldın ben verdiğimi hatırlamıyorum
ben benimle tartışdı diye kimseye moderasyon vermem zaten forum kurulu göreve başladığından beri kimseyede ceza vermiyorum artık bunlar ortak kararla alınıyor çoğunluk kusur bulmalı. :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

ben sana hiç ceza vermedim aldıysan diğer moderatörlerden aldın ben verdiğimi hatırlamıyorum
ben benimle tartışdı diye kimseye moderasyon vermem zaten forum kurulu göreve başladığından beri kimseyede ceza vermiyorum artık bunlar ortak kararla alınıyor çoğunluk kusur bulmalı. :bandit:
Kisa yazmisin abi
Ben 1919 satir bekliyordum

Çevrimdışı yoruk

kızıyoruz ediyoruz ama Tolgay Oğuzhan birden giderse büyük eksiklik çekeriz.Zaten o bölgede verim olarak eksik kalıyoruz 1 yıldır ,şimdi sayısal olarak bile eksik kalacağız demektir.
Hep sayı olarak fazla ama verim eksikliği çekiyorduk bu durumda bile transfer şart diyorduk şimdi 2 hatta 3 isim şart.Seneye Medel-Atiba durumları soru işareti olacak yine transfer gerecek. Medel tam bize uygun oyuncu değil.Atiba artık verimini 90 dk gösteremiyor.Necip nerede eksiklik varsa oraya kayıyor.Sadece Dorukhan kalıyor verimli olacak olan.
Umarım komik rakamlara gitmezler hem Tolgay hem Oğuzhan.
[ Son Düzenleme: 08 Ocak 2019, 15:12:46 yoruk ]

Çevrimdışı mellfred

Çevrimdışı f_madida

The world is better in black and white, and red.

Çevrimiçi murat

Pepe portoya gitti
pepeye bonservis verecektik diyen kimdi?

Çevrimiçi Necmi

Mitrovic the second. O kadar üst düzey bir futbolcu olsa Almanlar veya İtalyanlar o coğrafyada canlı bırakmazlardı. Ha 700 bin çok mu? Değil fakat bize çok. Muhammed Demircinin ailesine de senerlerce maaş verildi ev alındı. Sonuç? 1 gün 1 gram futbolunu göremedik.Seneler önce  Bolic böyle genç geldi iş yaptı, Balic geldi iş yaptı biz daha iş yapan boşnağa denk gelmedik.
bu kadar genç oyuncu riskdir. bu riski göze alamıyorsan o zaman genç oyuncu istemeyeceksin.
zaten genç oyuncu transfer etmenin şartları var öyle pat diye alamıyorsun.
17 yaşında aldığın oyuncudan ne performans bekleyeceksinki zaten yapabildiğin sözleşme 3 yıllık 20 yaşına gelene kadar
a takıma girmesi zor çok büyük yetenekse elinde tutman zor. ha 18 i bekleyip uzun kontrat yapabilirsin onuda riske girip senden önce alıyorlar.  bir oyuncuyu 17 yaşında almak demek kendi alt yapına dahil etmek demektir 18 yaşından gün alan oyuncuyu alt yapı olarak gösteremiyorsun. bu risk alınırmı bence alınır. 10 tane oyuncu alırsın bunların 3 tanesi tutsa yeterli olur. iki tanesi bütün maliyetini çıkarır üçüncüsü kar olur.  bizim sorunumuz bunların ülkede yabancı sayılması uefaya göre 17 yaşında alıp 3 yıl elinde tuttuğunda alt yapı kabul ediliyor yabancı olarak değerlendirilmiyor o nedenle türk takımlarının böyle yatırımlar yapması imkansız tff takımların önünü kapatıyor
3 yıl alt yapında olan oyuncuyu tff nin de yabancı kabul etmemesi lazım uefa yabancı kontenjan olayına tam entegrasyon gerekiyor.
700 bin bizede çok değil bu işin bedeli bu. iki koşul var ya para verip bu oyuncuları alırsın yada oyuncu yetiştirme konusunda marka olursun oyuncu seni sıçrama tahtası olarak görüp gelir. biz bunu yapabiliyormuyuz hayır yapabilirmiyiz onada hayır o zaman parayı vereceksin. çünkü kadronda 3-4 tane 17 yaşında oyuncu oynatamazsın senin yarışma şansını bitirir. 17 yaşında olup seni yarışmanın içinde tutabilecek oyuncuyu zaten 700 bine falan alamazsın. bu nedenle risk alacaksın yetenek olan 8-10 oyuncuyu alt yapında toplayacaksın ve bunlardan en az 3 ünün parlaması için dua edeceksin bu paralarıda vereceksin gerçekten yetenek varsa daha ucuza getirme şansın yok ama bir dortmunt getirir benfica getirir çünkü onlarda yükselme ihtimali sende olma ihtimalinden çok daha yüksek
aslında portekiz takımlarının böyle 60-70 oyuncu oluyor ellerinde ve bunların %10 u bile yürümüyor siz parlayanlara bakıyorsunuz peki yok olup giden opare gibi oyuncular ne olacak bizim zamanında alamadığımız talisca için benfica ne kadar bonservis ödemiş yanlış hatırlamıyorsam bizden 7 M istemişlerdi hadi verde al gencecik oyuncuya hemde talisca gibi çiroz bir oyuncuya 25-30 M lik bir oyuncuya sahip olmak için işde gençken bile 10 M ye kadar olan bir maliyeti göze almak zorundasın.
sanıyorsunuzki yetenekli gençler bedava gidiyor neymar 16 yaşındaydı sanırım el altından barça 40 M ödedi deniyordu.
şimdi 700 bin verme söz konusu olduğunda buna çok diyorsunuz. 17 yaşında ve ilerlemesi garantiye yakın olan bir oyuncuyu bunun on katı paraya alamazsın cengiz başak spora 5 M ye gelmişdi sanırım birde satışdan pay verildi sen birde yetenekli yabancı oyuncuları düşün
roma 19 yaşındaki oyuncuya 13 mü vermişdi. Biz bu riski alabilirmiyiz.

Çevrimdışı mylife1903

bu kadar genç oyuncu riskdir. bu riski göze alamıyorsan o zaman genç oyuncu istemeyeceksin.
zaten genç oyuncu transfer etmenin şartları var öyle pat diye alamıyorsun.
17 yaşında aldığın oyuncudan ne performans bekleyeceksinki zaten yapabildiğin sözleşme 3 yıllık 20 yaşına gelene kadar
a takıma girmesi zor çok büyük yetenekse elinde tutman zor. ha 18 i bekleyip uzun kontrat yapabilirsin onuda riske girip senden önce alıyorlar.  bir oyuncuyu 17 yaşında almak demek kendi alt yapına dahil etmek demektir 18 yaşından gün alan oyuncuyu alt yapı olarak gösteremiyorsun. bu risk alınırmı bence alınır. 10 tane oyuncu alırsın bunların 3 tanesi tutsa yeterli olur. iki tanesi bütün maliyetini çıkarır üçüncüsü kar olur.  bizim sorunumuz bunların ülkede yabancı sayılması uefaya göre 17 yaşında alıp 3 yıl elinde tuttuğunda alt yapı kabul ediliyor yabancı olarak değerlendirilmiyor o nedenle türk takımlarının böyle yatırımlar yapması imkansız tff takımların önünü kapatıyor
3 yıl alt yapında olan oyuncuyu tff nin de yabancı kabul etmemesi lazım uefa yabancı kontenjan olayına tam entegrasyon gerekiyor.
700 bin bizede çok değil bu işin bedeli bu. iki koşul var ya para verip bu oyuncuları alırsın yada oyuncu yetiştirme konusunda marka olursun oyuncu seni sıçrama tahtası olarak görüp gelir. biz bunu yapabiliyormuyuz hayır yapabilirmiyiz onada hayır o zaman parayı vereceksin. çünkü kadronda 3-4 tane 17 yaşında oyuncu oynatamazsın senin yarışma şansını bitirir. 17 yaşında olup seni yarışmanın içinde tutabilecek oyuncuyu zaten 700 bine falan alamazsın. bu nedenle risk alacaksın yetenek olan 8-10 oyuncuyu alt yapında toplayacaksın ve bunlardan en az 3 ünün parlaması için dua edeceksin bu paralarıda vereceksin gerçekten yetenek varsa daha ucuza getirme şansın yok ama bir dortmunt getirir benfica getirir çünkü onlarda yükselme ihtimali sende olma ihtimalinden çok daha yüksek
aslında portekiz takımlarının böyle 60-70 oyuncu oluyor ellerinde ve bunların %10 u bile yürümüyor siz parlayanlara bakıyorsunuz peki yok olup giden opare gibi oyuncular ne olacak bizim zamanında alamadığımız talisca için benfica ne kadar bonservis ödemiş yanlış hatırlamıyorsam bizden 7 M istemişlerdi hadi verde al gencecik oyuncuya hemde talisca gibi çiroz bir oyuncuya 25-30 M lik bir oyuncuya sahip olmak için işde gençken bile 10 M ye kadar olan bir maliyeti göze almak zorundasın.
sanıyorsunuzki yetenekli gençler bedava gidiyor neymar 16 yaşındaydı sanırım el altından barça 40 M ödedi deniyordu.
şimdi 700 bin verme söz konusu olduğunda buna çok diyorsunuz. 17 yaşında ve ilerlemesi garantiye yakın olan bir oyuncuyu bunun on katı paraya alamazsın cengiz başak spora 5 M ye gelmişdi sanırım birde satışdan pay verildi sen birde yetenekli yabancı oyuncuları düşün
roma 19 yaşındaki oyuncuya 13 mü vermişdi. Biz bu riski alabilirmiyiz.
Biz takim kuruyoz o paraya abi

buda maviye gitmiş nedir bizim bu mavilerden çektiğimiz.

mirin ilk 11'de başlamış ya  :iblush:

Çevrimiçi Necmi

Cok komik. Turk futbolunda borclari yapilandirmak icin calisan adamlardan biri sorunun kendisi (YD)  Ulkenin bankalar birligi, Ziraat Bankasi sanki daha onemli sorunlar yokmus gibi futbolla ugrasiyorlar.
onlar için gelir kapısı bu futbolu kurtarmak değil dertleri borç yapılanması
böyle bir karar aldı ziraat sadece kulüplere değil herkese geçerli.
zaten futbolda riske girmiyorlar riske giren kulüpler onlar geliri garanti altına alıyorlar
açıkladı işde kulüplerin sabit gelirlerine temlik konacak bu gayet makul bir durum
sabit geliri dışında gelirleri olan kulüpler için bu gayet iyi bir durum bu işden en karlı Beşiktaş çıkar
fenerin gs nin naklen yayın gelirleri bu borcu ödemeye yetmez bir çok geliri bloke olur
imza attıkları anda on yıllarını rehin etmiş olurlar zaten gs o nedenle yan çiziyor
fener bu parayı ödeyebilmek için 15 yıl yükümlülük altına girmek zorunda ve bu yıllık 500 M nin altında olmaz adamların bütün geliri bu kadar bu rakam bizde 200-250 M gibi bir rakam olur bizim kıpırdama alanımız kalır
kaldıki bu borcun tamamını değil belli kısmına gireriz yükümlülük altına bu rakamı dahada düşürürüz
finans borçlarını alsak gerisini ödeyebilecek durumumuz var. yani 150 M yıllık geri ödemeyle
karşımızda rakip bırakmayız önümüzdeki on yıl içinde
bu işi yapan ziraat değil bütün bankalar giriyor işin içine ve zaten bu bankaların gelir kaynağı bu kredi veripde para kazanıyorlar.
bunu devlet garantisiyle karşılığını alma şeklinde yaparlarsa balıklama dalarlar devlette kulüp gelirlerini bloke ederek verecek garantiyi
yani kimse cebinden para ödemiyor yine ödeyecek olan kulüpler sadece ödenemez olan borcu daha uzun vadeye yayarak ödenebilir hale sokuyorlar. zaten bu borcun büyük çoğunluğu bankalara olan finans borçları olduğu için bankalar aslında kendi alacaklarını garanti altına almış oluyorlar yapılandırıp birde zaten kendilerine olan borcu daha iyi gelirle alma garantisini sağlayarak uzatmış oluyorlar sonuçta yapılandırırken ek bir faiz daha gelecek kulüplerinde işine geliyor kalan borçlarının ana para üzerinden yeniden faizlenecek şimdi ödeyemiyorlar kartopu gibi büyüyor herkes için mutlu son.
ama sonrasında gelir gider dengesini sağlayacak yapılandırmayı yapamazlarsa bu kulüplerin sonu olur.
benim anladığım bu borcu ödemek için naklen yayın geliri yetmezse sponsorluk geliri gibi sabit gelirlere kadar ipotek edilecek
iki renkliyi bitirir bunlar. ne olursa olsun bizim iki katımız borcu var fenerin buda ödemeside en az iki katı olacak demektir
gelirleride bizden düşük :D gelir arttırma gibi bir durumlarıda yok sağ olsun aziz bütün yolları kapattı gitmeden.
gs nin durumuda bunlardan farklı değil zaten açıklama yaptılar sıcak bakmıyorlarmış başlarına ne geleceğini biliyorlar bu işe olumlu bakan bir biziz ts ninde çok işine yarar. fener suya düştü artık yılanamı sarılır su aygırınamı sarılır çaresi yok. birşeyi tutacak.
gs yan çiziyor alışdılar birilerinin peşkeş çekmesinden nasılsa bu olur yine diye bekliyorlar adamların borç ödemek gibi bir düstürü yok ama bu sefer yemez bütün kulüpler bu cenderenin altına girdiğinde gs ye kimse kıyak geçemez.

Beşiktaş, Milan'ın 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Alen Halilovic'i kadrosuna katmak için girişimlere başladı. (dimarzio)

Çevrimiçi Necmi

Para konusu biraz menejerler ustunden donuyordur tahminen. Belki 700 olan ucretin 80%i menejerlere/aracilara gidecek orasini bilmek zor. Ama risk alinacaksa bu cocukta almak daha mantikli. Oyun tarzi olarak biraz Sergen'i andiriyor.
bence 17 yaşında menejer değil ailenin söz hakkı var. çocuk yasal olarak hala aile kontrolünde.
fifada bunlara kanat germiş durumda. 18 yaşından önce menejere yetki verebiliyormuki.

bence 17 yaşında menejer değil ailenin söz hakkı var. çocuk yasal olarak hala aile kontrolünde.
fifada bunlara kanat germiş durumda. 18 yaşından önce menejere yetki verebiliyormuki.

veremiyor.yazıyor solda  :bandit:

https://www.transfermarkt.com.tr/ajdin-hasic/profil/spieler/522851

Beşiktaş, Milan'ın 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Alen Halilovic'i kadrosuna katmak için girişimlere başladı. (dimarzio)

haberi yasaklıelma'da paylaşmış.

oyuncu 10 numara asıl mevkisi sol kanat ve sağ kanat'ta oynuyabiliyor.

Barça'da oynamış :)

iş yaparmı  :alala:

Çevrimiçi Necmi

sözleşmesi 6 ay sonra bitiyor hiç bir yerde kullanamazsın
bu ahlakda biri Beşiktaş menfaatine takası kabul etmez. ben bu ocak ayı içinde önümüzdeki sezona yönelik biriyle imzalayacağını düşünüyorum belkide imzalamışdır o nedenle kadro dışı kalmışdır. ben 3 senedir söylüyorum bizimle kontratı olmayacak süresi dolduğu anda renklilerden birine gidecek diye. onun Beşiktaşla bağları 2,5 sene önce koptu.

Çevrimiçi Necmi

kızıyoruz ediyoruz ama Tolgay Oğuzhan birden giderse büyük eksiklik çekeriz.Zaten o bölgede verim olarak eksik kalıyoruz 1 yıldır ,şimdi sayısal olarak bile eksik kalacağız demektir.
Hep sayı olarak fazla ama verim eksikliği çekiyorduk bu durumda bile transfer şart diyorduk şimdi 2 hatta 3 isim şart.Seneye Medel-Atiba durumları soru işareti olacak yine transfer gerecek. Medel tam bize uygun oyuncu değil.Atiba artık verimini 90 dk gösteremiyor.Necip nerede eksiklik varsa oraya kayıyor.Sadece Dorukhan kalıyor verimli olacak olan.
Umarım komik rakamlara gitmezler hem Tolgay hem Oğuzhan.
varlıkta eksiklik çekeceğine yoklukta eksiklik çek varsa oynamasada kadroya giritor zararı büyük oluyor yoksa hiç olmazsa dorukhan adapte olur bir oyuncu kazanmış oluruz zaten ozi giderse tolgayında durumu belli mecbur yerine oyuncu alırlar.
ama hiç hayal kurmayalım ozinin gitmesi asparagas bir haberdir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Boşa üzülmeyin veya heyecan yapmayın  :D Diss to Di Marzio  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı yoruk

haberi yasaklıelma'da paylaşmış.

oyuncu 10 numara asıl mevkisi sol kanat ve sağ kanat'ta oynuyabiliyor.

Barça'da oynamış :)

iş yaparmı  :alala:
Zagrep de iken 1-2 maç izlemiştim.Ama unuttum tabi.Zar zor hatırladım adamı.Quaresma 'nın kampa alınması transferi için bir hamleydi,gidici olan da Quaresma artık.

Etiketler: