2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 77 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4660458 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı kyiv

Sağ bek mevkiindeki bir futbolcu için niye yaptığı asiste bakıyoruz. Sağ bek için savunma önemli değil mi? Takımı kaç gol yemiş,kanadından kaç gol yedirmiş.Benim için önemli olan bu. Savunsun yeter.

Herkes işini yapsın.Başka mevkiilere ekstra yük binmesin.

Çevrimdışı MUSTAFA_

verdiğin adrese baktım herif annonce %100 yazmış sayfasını aşağı sürükledim de böle yazdıgı transferler hep olmuş

o zaman hayırlı olsun diyebilirmiyiz
Kendisi yanlış hatırlamıyorsam menajerlik yapıyor. Onun için genelde dedikleri doğru oluyor. Bitmeye yakın diyebiliriz  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

Sağ bek mevkiindeki bir futbolcu için niye yaptığı asiste bakıyoruz. Sağ bek için savunma önemli değil mi? Takımı kaç gol yemiş,kanadından kaç gol yedirmiş.Benim için önemli olan bu. Savunsun yeter.

+1

bize bir hücumcu transferi daha lazım kanat mı olur ikinci forvet mi bilmem ama bize bir hücumcu lazım mümkünse siyahi fransa ligi görmüş tripodgillerden yardırarark top sürmeyi seven biri
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

Hasic’in Bonservis sorunu çözülmüş. Dinamo Zagrepten bonservisi alınmış. (Bedava)
Yıllık ücreti 700 bin € . Yaş 17 Hayırlı Olsun Beşiktaşımıza .

böyle bir bilgi var.
Doğruysa yazık.

Bu tarz oyunculara bu kadar maaş vermemek lazım.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Doğruysa yazık.

Bu kadar para alması boşta olmasından kaynaklanıyor. Vida transferindeki gibi imza attırmak için yüksek maaş vermişiz.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

Doğruysa yazık.

18 yaş altı ya ailesi ok vermeden transfer olmuyo aile de ev mev istemiş
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

30-31 yaşında adrianonun klas ve kalibre olarak sağ bek versiyonu birini bulmak lazım

Çevrimdışı worns

Potansiyelli oyuncu olabilir bilemiyorum ama henüz Hırvatistan liginde kadroya girmişliği olmayan oyuncuya 700 bin euro yıllık ücret verilir mi yahu. Dinamo Zagreb'in 11'inde o kadar para alan oyuncu yoktur.

Bana biraz menajer şişirmesi gibi geliyor bu oyuncu. Tamam önemli bir takımın altyapısında ama henüz 1. takıma bile dahil olmamış. Böyle bir sözleşme alması çok akıldışı. 3 yıllık imza atsa 2.1 milyon euroyu cebe attım yeter kepenkleri indirelim bile diyebilir adam.

Umarım yalan haberdir ücret mevzusu.

Çevrimdışı kyiv

🔥🔥🔥Hasic’in Bonservis sorunu çözülmüş. Dinamo Zagrepten bonservisi alınmış. (Bedava)
Yıllık ücreti 700 bin € . Yaş 17 Hayırlı Olsun Beşiktaşımıza .

böyle bir bilgi var.

Mitrovic the second. O kadar üst düzey bir futbolcu olsa Almanlar veya İtalyanlar o coğrafyada canlı bırakmazlardı. Ha 700 bin çok mu? Değil fakat bize çok. Muhammed Demircinin ailesine de senerlerce maaş verildi ev alındı. Sonuç? 1 gün 1 gram futbolunu göremedik.Seneler önce  Bolic böyle genç geldi iş yaptı, Balic geldi iş yaptı biz daha iş yapan boşnağa denk gelmedik.

Çevrimdışı yoruk

Hücum kanat olarak gerektiğinde Babel-Lens-Güven-Burak-Pektemek oynayacağı için savunması kademesi bilgisi iyi olsun yeter.Ayrıca ;

Ben gerektiğinde Gokhan ile oynayabilecek olan birini istiyorum.

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Cok komik. Turk futbolunda borclari yapilandirmak icin calisan adamlardan biri sorunun kendisi (YD)  Ulkenin bankalar birligi, Ziraat Bankasi sanki daha onemli sorunlar yokmus gibi futbolla ugrasiyorlar.

Çevrimdışı sEuL

fifa'da kartıda fena değil silver kart ama hızı fiziği özellikleri iyi :)

https://www.futhead.com/19/players/4234/bartosz-bereszynski/

FM ve FIFA degerlendirmeleri neye gore yapiliyor pek bi fikrim yok ama altta yorum yapanlarin cogu silver degil altin olmaliydi gecen seneki performansina diye yazmislar.

Yasida bizim yonetimin transfer politikasina gore bir hayli genc, alinirsa surpriz olur benim icin!

Haydi hayirlisi!
[ Son Düzenleme: 08 Ocak 2019, 06:32:45 sEuL ]

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı mellfred

Babel vida ve medele yazılanlar doğruysa 25m avroya varan teklifler varmış totalde.  OğuZhan ile de kiralama konusunda girişim varmış Umarım doğrudur gönder 4’ünü de

Tolgay’ı tut Mensah, brahimi, şu sağ bek eleman orkan hasic ve bir de stoper al
gençleşmiş yenilenmiş oluruz ihtiyacımız var. Hem biraz da para kazanmış oluruz belki

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu kadar para alması boşta olmasından kaynaklanıyor. Vida transferindeki gibi imza attırmak için yüksek maaş vermişiz.
Adam Hırvatistan 2. liginden geliyor, boşta olmasa ne olacak?

Bonservisi için 1 milyon ödesinler, maaşı 200 bin olsun.

Çevrimiçi Samet Demir

Babel vida ve medele yazılanlar doğruysa 25m avroya varan teklifler varmış totalde.  OğuZhan ile de kiralama konusunda girişim varmış Umarım doğrudur gönder 4’ünü de

Tolgay’ı tut Mensah, brahimi, şu sağ bek eleman orkan hasic ve bir de stoper al
gençleşmiş yenilenmiş oluruz ihtiyacımız var. Hem biraz da para kazanmış oluruz belki
Babel ve medelin gideceği tüm varyasyonlar bizim hanemize artı yazar. Bu listeye ekleneceklerde giderse seneye elimiz çok rahat olur.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı tuncaboylu

18 yaş altı ya ailesi ok vermeden transfer olmuyo aile de ev mev istemiş
Ev falan versinler de, 17 yaşında adamı 700 bin Euro maaşa bağlarsak adam muhtemelen ipe un serer.

Çevrimdışı tuncaboylu

Potansiyelli oyuncu olabilir bilemiyorum ama henüz Hırvatistan liginde kadroya girmişliği olmayan oyuncuya 700 bin euro yıllık ücret verilir mi yahu. Dinamo Zagreb'in 11'inde o kadar para alan oyuncu yoktur.

Bana biraz menajer şişirmesi gibi geliyor bu oyuncu. Tamam önemli bir takımın altyapısında ama henüz 1. takıma bile dahil olmamış. Böyle bir sözleşme alması çok akıldışı. 3 yıllık imza atsa 2.1 milyon euroyu cebe attım yeter kepenkleri indirelim bile diyebilir adam.

Aynen, tam anlamıyla benim düşüncem.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ersin Düzen: "Beşiktaş taraftarları zannediyor ki; Burak aleyhine açılan pankartlardan, söylenen tezahüratlardan Burak zarar görüyor... Zarar gören kendi kulüpleri." (TRT Spor)
Haklı

Bu saatten sonra zarar gören biz oluruz hırsız burak pankartlari açıp bunu sosyal medyada yayınlamanın bir anlamı yok artık
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı f_madida

Para konusu biraz menejerler ustunden donuyordur tahminen. Belki 700 olan ucretin 80%i menejerlere/aracilara gidecek orasini bilmek zor. Ama risk alinacaksa bu cocukta almak daha mantikli. Oyun tarzi olarak biraz Sergen'i andiriyor.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Akil Emre

Haklı

Bu saatten sonra zarar gören biz oluruz hırsız burak pankartlari açıp bunu sosyal medyada yayınlamanın bir anlamı yok artık
Buragı istemeyenlerdenim ama bu saatten sonra takımı düşünmek lazım , çarşı özellikle takım içinde huzursuzluk çıkarmayı seviyor bunu Burak gidene kadar yapacaklarına eminim, aynı hassasiyeti 7 senede neredeyse sıfır katkı veren pektemek için, bizi yarı yolda bırakıp silahlı kavgaya karışan töre için, 2 sene sakat kalıp bizden para alan veli için, takımı anadolu seviyesinde görüp fb ve gs yi öven bilic için de yapmalarını beklerdim.

ben başkan olsam hoca adayım pellegriniydi son 5 senedir hatta şenol güneşi 2.şampiyonlukta gönderip pellegriniyi getirseydik şimdi hepimiz göbeğimizi kaşıyorduk
Israrla Jorge Jesus demeye devam edeceğim :bandit:

Çevrimiçi sozkul

Israrla Jorge Jesus demeye devam edeceğim :bandit:

üç sene önce 7 milyon avro maaş istemiş haberleri çıkmıştı, doğruysa bizim için hayal.

üç sene önce 7 milyon avro maaş istemiş haberleri çıkmıştı, doğruysa bizim için hayal.
Yok daha neler

2-2.5 milyona gelir her türlü

Şenol Güneşin Portekiz versiyonu olur kendileri

Etiketler: