2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 76 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4662797 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Kaç senedir beklediğimiz şu sağ beke kavuşalım artık  :D

Ölmeden bi sağ bek izliyelim artık :D

bu hasic sol ayaklıymış sol kanada geçsin direk oynasın işte orda kimse yok orası boş :D

Çevrimdışı yoruk

Kaç senedir beklediğimiz şu sağ beke kavuşalım artık  :D
İyi Gokhan var.Olmasaymış halimiz duman olacakmış.Sağlam bir sağ bek gelirse Gokhan'ı hem seneye de verimli kullanırız hem de ileri bölgede kullanma şansımız olur

Çevrimdışı yusuf koca

Ölmeden bi sağ bek izliyelim artık :D
  Dur bakalım evlat daha yaşın genç

Çevrimdışı MUSTAFA_

onur kıvrak boşta yerli olarak alınmalı mı  :alala:

https://www.transfermarkt.com.tr/onur-kivrak/profil/spieler/56747
Tolga gitmeden gelemez. Bence kimsenin beklemediği bir takıma gidecek  :)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı alimm

onur kıvrak boşta yerli olarak alınmalı mı  :alala:

https://www.transfermarkt.com.tr/onur-kivrak/profil/spieler/56747

Tolga nereye gidiyor  :alala:
1M€ maaş ile oynar m 😎😎
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı tangaz

Reis niye kendi aranizda polemige giriyonuz yillardir su sikintiyi bi cozemedik elalemden daha cok kendi icimizde birbirimize bu kadar yukseliyoruz. Ikiniz de Besiktasli degil misiniz gerek yok bunlara forumu 2-3 gun once twitterdan kesfedip geldim gerek yok boyle polemige girmeyin birbirinizi uzmeyin

yok yaw bizimkisi aşık atışması @Enzo

sıkıntı yok yanii

gerçi eşit şartlarda kapışmadık hiç forum @Necmi abinin biz moderasyonlar nopostlar altındayızdır genelde  :D onda tank varken biz çatapat tabancasıyla meydan okuyup genelde de tankın paletini şaapmışızdır ama gün sonunda sarmaş dolaşızdır. birde necmi abi eski açıkta kombinelidir ama önündeki ceza sahasındaki penaltıyı bile görmediği için biz onu böyle kabul edip böyle seviyoruz. saygımız da büyüktür. o olmasa burası yoktu. ben hiç bir sosyal medya şeysi kullanmam bir tek burası...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Tangaz- mylife cephesi ile Necmi-tumcaboylu bloğunun çarpışmasına alışacaksın
7 diyar 14 iklimde anlatılır
 kaç nesile aktarılır dedem bilir

:D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Tolga gitmeden gelemez. Bence kimsenin beklemediği bir takıma gidecek  :)

tolga trabzona :D

Tolga nereye gidiyor  :alala:
1M€ maaş ile oynar m 😎😎

trabzona trabzona :D

oynasın 1'e :)

allah korusun çöp oğlu çöp bu onur kıvrak

kariusa bir şey olursa kaleci yok yalnız abi  :alala:

Çevrimdışı tangaz

Fit bir Adriano ne kadar güvenilir bir bekse Rafael o ölçüde dağınık bir oyuncu. Sıcak bakamıyorum. Evet hücuma yönelik ekstraları var ama defansif açıdan bi hayli konsantrasyonu düşük. Kariyeri de tepe aşağı gidiyor. Uygun bir yıllık ücretle belki riske girilir ama bu profilde oyuncular genelde kapıyı 2 milyondan açtıkları için doğru bir sözleşmeyle getirilebileceğini de sanmıyorum.

Bence takımın ihtiyacı atletik, devamlılığı ve pozisyon sadakati yüksek bir bek oyuncusu. Ofansif ekstraları olmazsa da olur.

yaz başından beri rafaelle ilgili düşüncelerimi teknik bir dille dile getirmişsin rafael gelsin takip eden ilk transfer dönemi gene sağ bek ararız

Çevrimdışı tangaz

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Adem Ljajic'in bonservisinin alınması, Bremer'in kiralanması ve Tolgay Arslan'ın transferi için Torino ile görüşmek üzere İtalya'ya gidecek. (La Stampa)

bremer okumaz bence

Çevrimdışı tangaz

Tolgay'ın maaşı resmi olarak açıklandı mı hiç? Ben hatırlamıyorum ve maaşını  gerçekten çok merak ediyorum.

açıklanmamakla birlikte 2 rivayet var biri 2 diğeri 2,5 oldugu yönünde

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Bu Bartozs nasıl biri, izleyen varmi? istatistikleri pek hosuma gitmedi. Gecen sezon 31 mac 1 asist 0 gol, tamam goller atmasını beklemiyoruz, ama sagbekde olsa arada birtane sıkıştırsa fena olmaz yani, yada en azįndan 5-6 asist ne bileyim :iblush:
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı tangaz

kariusa bir şey olursa kaleci yok yalnız abi  :alala:

fabri gelsin karyusa bişey olursa die onur kıvrakamı katlanacaz tolgeaya cibilliyetreyiz lakabı takıldı onur tolga yı bin defa aratır hem saha içinde hem saha dışında aratır cibilliyetini görürsünüz ondan sonra onurun

fabri gelsin karyusa bişey olursa die onur kıvrakamı katlanacaz tolgeaya cibilliyetreyiz lakabı takıldı onur tolga yı bin defa aratır hem saha içinde hem saha dışında aratır cibilliyetini görürsünüz ondan sonra onurun

1 yabancı kaleci bildirebiliyoruz ama  :alala:

Çevrimdışı tangaz

Böyle dedi diye demiyorum ama Pellegriniyi severim.
Adam tam karakter artisti, 1950-60 larda holywoodda olsa kowboy filmlerinin yıldızı olurdu.

ben başkan olsam hoca adayım pellegriniydi son 5 senedir hatta şenol güneşi 2.şampiyonlukta gönderip pellegriniyi getirseydik şimdi hepimiz göbeğimizi kaşıyorduk

Çevrimdışı tangaz

@evrenmanchester 'a göre Ajdin Hasic'i almışız  :tabe: Ben ondan dolayı kanat istemedim  :iblush:

verdiğin adrese baktım herif annonce %100 yazmış sayfasını aşağı sürükledim de böle yazdıgı transferler hep olmuş

o zaman hayırlı olsun diyebilirmiyiz

Çevrimiçi levitate

sampdorialı arkadaşın fm profili fena durmuyor :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

1 yabancı kaleci bildirebiliyoruz ama  :alala:

kadroda birden fazla olabiliyor ilk 18e bir yabancı yazabiliyorsun 

gesede geçen sene hem muzlera vardı hem de fransız dombili bi kaleci vardı

sampdorialı arkadaşın fm profili fena durmuyor :D

fifa'da kartıda fena değil silver kart ama hızı fiziği özellikleri iyi :)

https://www.futhead.com/19/players/4234/bartosz-bereszynski/

Etiketler: