2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 99 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4664182 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

potada değilmi ben keyfime bakarım kurtulursa kurtulur ama bu iş ligin sonuna kadar gider herhalde
Dussun abi dussun
Bunlarin rakiplerine yatirirdim takimi baskan olsam
Son maca kalsa
Kasimpasa kaybetsek fb kume dusuyor olsa
O maci oynatan yonetimi tarih affetmez

Çevrimiçi Necmi

Dussun abi dussun
Bunlarin rakiplerine yatirirdim takimi baskan olsam
Son maca kalsa
Kasimpasa kaybetsek fb kume dusuyor olsa
O maci oynatan yonetimi tarih affetmez

hakemler nasıl tutar bizi orta sahadan penaltı verirler :D
gol yesek saymazlar anca maça çıkmayıp hükmen falan yenilmemiz lazım.

Çevrimdışı mylife1903

hakemler nasıl tutar bizi orta sahadan penaltı verirler :D
gol yesek saymazlar anca maça çıkmayıp hükmen falan yenilmemiz lazım.
Abi hic riske gerek yok, cikmayacan maca

Çevrimdışı f_madida

fenere fayda edip etmemesi umrumda değil ne yani tolgaydan kurtulacağız diye şenerimi başımıza bela edelim
ciddi ciddi beğeniyormusunuz adam ligin 17. olan takımda istenmiyor :bandit:
lig 17. sindende oyuncumu alınırmış :D hayrı dokusa takımına dokunurduda ligin 17. olmazlardı

sener bizde idare eder...lens'e babel'e paralari gomerken ses etmeyip, hala bu oyunculardan sampiyonluk icin medet umarken dert yok da 1 milyona sener'i oynatirken mi sorun olacak.
fener'in durumu bizi ilgilendirmez ayrica, adamin oynadigi topa bakmak lazim.

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı worns

Şu rafael'i almak lazım iş yapar bizde.

sözleşmesi bu sene bitiyor.

28 yaşında klübü oynatmıyor kendisini.

Hızlı,içeri kat ediyor dribling özelli olan bir oyuncu manchester united görmüş.

Tam şenol hocanın seveceği tip.Brazilyalı olupta kötü olma şansı yok zaten bknz : Adriano coreira.

https://www.transfermarkt.com.tr/rafael/profil/spieler/61892

Fit bir Adriano ne kadar güvenilir bir bekse Rafael o ölçüde dağınık bir oyuncu. Sıcak bakamıyorum. Evet hücuma yönelik ekstraları var ama defansif açıdan bi hayli konsantrasyonu düşük. Kariyeri de tepe aşağı gidiyor. Uygun bir yıllık ücretle belki riske girilir ama bu profilde oyuncular genelde kapıyı 2 milyondan açtıkları için doğru bir sözleşmeyle getirilebileceğini de sanmıyorum.

Bence takımın ihtiyacı atletik, devamlılığı ve pozisyon sadakati yüksek bir bek oyuncusu. Ofansif ekstraları olmazsa da olur.

Çevrimdışı worns

Beinsports'a göre Beşiktaş'ın sağ bek adayları ;

Bartosz Bereszynski
Ignazio Abate
Rafael da Silva

A şıkkı en iyisi. Abate de dengeli bir oyuncu ama 32 yaşında.

Çevrimdışı murat baltacı

niye kampta değil abi? orkandan ne köy olur ne kasaba tembel o çocuk idman sevmiyor ikinci ligde bile oynayamadı. hatunun tekiyle tatil fotosu vardı 2 gün önce tatlı tatlı bakıyorlardı araya kalp resmi de koymuşlar.
Orkanin yetenekleri belli ama bende onda töre sonu görüyorum. Sadece Babel lens q7 bu haldeyken kanatlar islemezken geri cagirsak belki ozi töre tolgay örnek alirda dorukhanla güvenin yolunu seçer diye gelsin istiyorum.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı worns

https://www.transfermarkt.com.tr/petar-stojanovic/profil/spieler/183841

Benim sağ bek adayım bu olurdu. İsmi geçenlerden çok daha düşük profilde.  19 yaşındayken Maribor'da Avrupa maçlarında izlemiştik. O zaman daha popülerdi. Dinamo o yöreler için yüksek denebilecek bir bonservisle (2 milyon euro) aldı. Beklenen atılımı gösteremese de potansiyelini muhafaza ediyor. Uzun zaman sonra Fb maçında izledim bu sene. Yine tüm kanadı domine edebilen atletik becerilerini gösteriyor. Hücum katkısı var. Defansif rollere uyumu kötü değil. Disiplinli ve tempolu bir oyuncu. Zaten Gökhan'ın kontratı sürerken daha uygun kontratlı seçeneklere bakmanın kadro yapısı açısından daha doğru olacağını düşünüyorum.

Çevrimiçi Necmi

sener bizde idare eder...lens'e babel'e paralari gomerken ses etmeyip, hala bu oyunculardan sampiyonluk icin medet umarken dert yok da 1 milyona sener'i oynatirken mi sorun olacak.
fener'in durumu bizi ilgilendirmez ayrica, adamin oynadigi topa bakmak lazim.
evet onlara paraları gömerken ses etmedik bir tane daha alalım onada gömelim
babel dediğin adam devre arası geldi şampiyonluğun mimarlarından biri oldu 5 gol 4 asistle oynadı yarım devre
sonraki sezon 13 gol 6 asistle 19 gol katkısı yaptı 19 gol katkısı olan bir oyuncuya nasıl ses etmemiz gerekiyor
ne oldu bu sene tukaka oldu bu sene yarım yamalak oynadığı halde 4 gol 1 asistle oynuyor
ne olduda kötü oyuncu oldu. şenerle onu birmi tutuyorsun.
gerçekten ne dediğinizi bilmiyorsunuz.

Çevrimdışı cursedofdragon

onur kıvrak serbest kalmış biz alıyormuşuz.

santrafor olsam bunun karşısına çıkmaya korkarım valla bu nasıl bir şey aga böyle :D

Ryan Babel, idmana elinde şemsiyeyle çıktı..

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Adem Ljajic'in bonservisinin alınması, Bremer'in kiralanması ve Tolgay Arslan'ın transferi için Torino ile görüşmek üzere İtalya'ya gidecek. (La Stampa)

Çevrimdışı mylife1903

Ryan Babel, idmana elinde şemsiyeyle çıktı..
Bizim kaybolan gumus semsiye olmasin
Eldiven giysin babel en son mahmut usluya monte edip acmistik isonun tiransferinde

Olay ani

Çevrimdışı levitate

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Adem Ljajic'in bonservisinin alınması, Bremer'in kiralanması ve Tolgay Arslan'ın transferi için Torino ile görüşmek üzere İtalya'ya gidecek. (La Stampa)
bremer?
bipbipbupbup

Çevrimiçi murat

Bremer ismi doğruysa vida gidiyormu acaba?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bremer ismi doğruysa vida gidiyormu acaba?
Vida'dan gelen parayla sağ bek ve ön libero alınacak ve Bremer'i kiralanacak ise win derim bu transfere  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

West Ham Teknik Direktörü Pellegrini: "Bana Beşiktaş'tan Vida'yı mutlaka alın!"
(Daily Express)

Çevrimdışı Akil Emre

(Daily Express)
Adam istekli kırmasınlar şevki kaçmasın, bi 12 ye hallederiz maksak işleri görülsün

Çevrimdışı mylife1903

Adam istekli kırmasınlar şevki kaçmasın, bi 12 ye hallederiz maksak işleri görülsün

15 atsin yanina medeli de verelim hatta koli bandi ile pekto love falan da saralim piromosyon deriz

Çevrimdışı İhsan

(Daily Express)

Vida 150M  :bandit: :money:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı caner.eryigit

Hasic almışız herhalde..

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı Akil Emre

15 atsin yanina medeli de verelim hatta koli bandi ile pekto love falan da saralim piromosyon deriz
Abi pellegriniyi futbola küstürmeyelim

Etiketler: