Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.
0 Üye ve 87 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yasaklı elma'da atmış 10 milyon € oğuzhan haberini.Oğuzhan roma'ya gitsin 10 milyon €.Tolgay'ı bir yere satalım 3-5'e.Akıyor maşallah
10 verdiyseler 15 e biter o iş.SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hemen o bölgeye Orkun Kökçü + ciğersiz bir 8 numara attık mı tamam işte
AS Roma, Oğuzhan Özyakup için Beşiktaş’a €10M teklif etti. (Il Romanista)
Sağ bek arayışlarını sürdüren siyah beyazlılarda öne çıkan isim belli oldu. Yasaklının edindiği bilgiye göre Beşiktaş'ın Sampdoria'dan Bartosz Bereszynski'nin kadrosuna katmak istediği öğrenildi. Yapılan görüşmelerin olumlu geçtiği ve önümüzdeki günlerde transferin netlik kazanacağı belirtildi. 26 yaşındaki Polonyalı sağ bekin İtalyan ekibiyle 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. (YasaklıSİte)
daha yetmez 1 sağ bek 1 sol kanat lazım daha takıma
5 dır o 10 olsa duramazsin Ki ben 5 milyona fazlasıyla raziyim yeterki kurtulalım artık ondan
Oğuzhan için bahsedilen rakam da resmi bir teklif gelmemiş. (via. Murat Özen)
Ben göremedim sayfalarında bu haberi.Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
şenol hoca istemez zaten muhtemelen.Burak ile nasıl anlaşacak oğuzhan ben merak ediyorum milli takımda iyi anlaşıyordu bi de burakla denemek lazım aslında.Karakterini kişiliğini bir kenara bırakırsak Burak iyi santrafor araya kaçıyor savunma arkasına kaçıyor duvar oluyor takım arkadaşlarına nerede durması gerektiğini iyi biliyor topu içeri iyi tıklıyor.
5 milyon bile etmezler bence.Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Duvar oluyor deme lutfen deme
Hiç uğraşmasak da direkt satsalar ya. Benim anlamadığım araplar da illa bir Türk kulübü mü alalım diyor. Alacak olsalar zaten alırlar kim engel olacak. Ben arap olsam ve bir kulüp alacak olsam niye Türkiyeden alayımki.
lütfen gerçek olsun
şener gelirse bereznski hayal olur.