2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 77 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4673851 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı 38life

Defansa kimin alındığının bir önemi yok. Ramos'u da getirseniz Mirin ile arasında az bir fark olacaktır takımın gol yemesini engelleme açısından. Savunma organizasyon işidir. Önce "organizasyon" sonra "isim."

Çevrimiçi annoca

hollanda ligi bana bi tırt geliyor. umuarım yanıltır bu çocuk

Çevrimdışı yoruk

Marcelo bile ilk maçlarında standart idi hataları vardı ama sonradan açıldı gitti.uygun adam önemli isim cisim değil.
Pepe giti Mirin geldi yarın Mirin 10 ‘a satılır yeni bir Mirin gelir işte böyle olmalı.Böyle böyle borç azalır
Şimdi dışarıdaki isimleri bedava gondermemek lazım ayrıca.

Aslında mantık olarak bakıldığında şimdilik 2 transfer de pek hatalı değil.

Çevrimiçi annoca

ilginç bir şekilde ucuza almışız gelişme var
biz zaten ucuza oyuncu alıyoruz onda sıkıntı yok. verdiğimiz maaşlar çok fazla. elin avrupalısıyla aynı şeye mal ediyoruz. onlar maaştan kısıyor biz bonservisten. gider aynı. tabi onlar genç alıyor biz yaşlı fark bu

Çevrimdışı tuncaboylu

Mirin.. 350 bin bonservis. 3.5 yıllık anlaşma. Oyuncuya yıllık 1.1 milyon euro (via. Murat Özen)
Çok hesaplı.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı yoruk

Bizim topu tutmaya başlamamız lazım, takım olarak savunmada çok kötüyüz,forvetın olmaması da direk etkılıyor zaten

Çevrimdışı tuncaboylu

ekşiye baktım bize gelene kadar iyi oyuncuydu
Orayı boşver, Galatasaray'lı mallar kendilerinden çok Beşiktaş'ın aldığı adamları yorumluyor.

Çevrimiçi murat

beklentiyi ne kadar düşük tutarsak o kadar başarılı görünecektir.pepe katkısı beklemezsek  en az pepe katkısı alırız.

Çevrimdışı sEuL

Stoperde Medel veya Necip oynayacagina Mirin oynasin daha iyi tabi!

Sadik'in 1.5M Euro + 2 oyuncuya transfer oldugu bir ortamda 350K Euro'ya transfer edilen Mirin'e ses etmem. Tutmazsa, bir sekilde elden cikarilabilir, tutarsada ya uzun yillar hizmet verir klube yada iyi paralara satariz.

Hayirli olsun!

Çevrimiçi murat

Orayı boşver, Galatasaray'lı mallar kendilerinden çok Beşiktaş'ın aldığı adamları yorumluyor.

objektif bir iki yorum gördüm.bilgi kaynağı olarak görmeden gerekli çıkarımları yapabiliyorum oradan.

Çevrimdışı mellfred

Mirini tatbiki youtubedan izledim ayağı iyi ve çabuk hava toplarında etkili
umarım uyum sağlar
ama denildiği gibi bizim takım savunmamız felaket

Çevrimdışı Enzo

Selam herkese ben Mirin'i geçen sezon Şampiyonlar Ligi'nde izledim ve aklımda kaldığı kadarıyla oyun stili olarak bizde eskiden oynayan Zapotoçni'ye benziyor. Hayırlısı olsun.

Çevrimiçi murat

Stoperde Medel veya Necip oynayacagina Mirin oynasin daha iyi tabi!

Sadik'in 1.5M Euro + 2 oyuncuya transfer oldugu bir ortamda 350K Euro'ya transfer edilen Mirin'e ses etmem. Tutmazsa, bir sekilde elden cikarilabilir, tutarsada ya uzun yillar hizmet verir klube yada iyi paralara satariz.

Hayirli olsun!
sadık iyi bir stoper değil bizim medelin stoper hali gibi.

Çevrimdışı mellfred

Şimdi sıra gideceklerde Tolga’yı layice karşılık Torino’ya verme iddiası var umarım olur
Oğuzhanı roma kovalıyormuş umarım olur
Şu Orkan ile hasic di sanırım gelsinler yokumuza bakalım

Çevrimiçi murat

Selam herkese ben Mirin'i geçen sezon Şampiyonlar Ligi'nde izledim ve aklımda kaldığı kadarıyla oyun stili olarak bizde eskiden oynayan Zapotoçni'ye benziyor. Hayırlısı olsun.
hoşgeldin.

Çevrimdışı Enzo

Şimdi sıra gideceklerde Tolga’yı layice karşılık Torino’ya verme iddiası var umarım olur
Oğuzhanı roma kovalıyormuş umarım olur
Şu Orkan ile hasic di sanırım gelsinler yokumuza bakalım
Kesme işaretini yanlış yere koymuşsun ben de bizim cibiliyetin Torino'da ne işi var diyorum.  :busted_cop:

Çevrimdışı kyiv

beklentiyi ne kadar düşük tutarsak o kadar başarılı görünecektir.pepe katkısı beklemezsek  en az pepe katkısı alırız.

Kendimce kıyas yapacağım adamlar Delgado,Roco,Milosevic,Franco ve Rhdolfo olacak. Bakalım bunlardan fazlasını verecek mi?Marcelo ve Tosic etkisi hayali kurmuyorum.

Çevrimiçi murat

sadıkta hiç vizyon yokmuş kardeşim.malatyanın bir tık üstü olacak diyerek üç tık altı fenere gitmiş :evillol:

Çevrimdışı tuncaboylu

sadıkta hiç vizyon yokmuş kardeşim.malatyanın bir tık üstü olacak diyerek üç tık altı fenere gitmiş :evillol:
Sadık'ın sözleşmesi 6 ay sonra bitiyormuş.

Malatyaspor bedava gitmeden önce 1 milyon Euro ve 2 genç oyuncu kaptı.

Boşuna teşekkür etmiyorlar bize.

Çevrimdışı yoruk

Kendimce kıyas yapacağım adamlar Delgado,Roco,Milosevic,Franco ve Rhdolfo olacak. Bakalım bunlardan fazlasını verecek mi?Marcelo ve Tosic etkisi hayali kurmuyorum.
Rhdolfo öbur tarafta olmalıydı bu yorumda   :) Roco ise daha adamı anlayamadık bıle .

Çevrimiçi Kapkarakartal

Büyük takım stoperi arkasında 50-60 metre alan bırakarak oynamayı bilecek. Gömülü-derin savunma oynayan takımlarda çok başarılı olan stoperlerin performansı oyunu rakip yarı sahada oynayan bir takım için referans olmaz. Bu nedenle Isimat-Mirin doğru tercih. Cocu, Scwaab-Mirin 2’lisini oynatıyordu. Van Bommel, daha iyi top kullandığı için Viergever’i tercih etti ve İsimat-Mirin’i kullanmadı. Atletik ve güçlü bir oyuncudur. Yüksek toplarda iyidir.

Güntekin ONAY

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Mirin için hocanın transferi diyolar

Geçen yıldan beri ısrarla istiyormuş
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

Ben de okudum. Bana göre oldukça objektif olmuş. Bir videosunu seyrettim epey örtüşüyor yazılanlarla
Vidyoya bakip yazmistir abi

Çevrimdışı cursedofdragon

Sadık'ın sözleşmesi 6 ay sonra bitiyormuş.

Malatyaspor bedava gitmeden önce 1 milyon Euro ve 2 genç oyuncu kaptı.

Boşuna teşekkür etmiyorlar bize.

:kop: :kop:

Çevrimdışı mylife1903

bunları okuyunca gelen tüm adamları süper sanıyorum. abartı yazıyorlar bence
Kucukken bilal mese sezon baslari yeni tiransferleri yazardi
Hep maradona izleyecez sanirdik

Etiketler: