2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 73 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4658762 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Töre çok bile oynadı.
Hoca sezon başında pek oynatmayacağım tekrar sakatlanmasını istemiyorum demişti.Önce çalışmadı sonra ,biraz performans verdi ki kadroya girmeye başladı.Malesef sakatlandı.
Nerde sakatlaniyor cok merak ediyom, pideci kuregi ile dizine mi vuruyorlar nedir diyecem aklima rakibin hayvan gibi dalmasi geliyor cocuga

Çevrimdışı mylife1903

Aynen bu nedenlerden ben karşıyım.Yoksa kendini yere atmış falan geçiniz.
İzlesinler 2004 yılındaki Galatasaray maçını ,görsünler attığımız 2 penaltıyı sonra Burak desinler yani.
Yahu ne var o penaltilarda ampul gibi penalti
Gsliler agliyor o penaltilara 15 senedir
Ki onlar elle attiklari golu orta hakem verdi yardimci hakem iptal ettirdi diye de aglayacak kadar serefliler

Çevrimiçi Necmi

https://eksisozluk.com/entry/85058401

"2017 ve 2018 yaz aylarında özel bir ortamda hoca ile 1 sene arayla sohbet ediliyor , hocaya göre talisca, aboubakar gidici ama bazı isimleri istiyor. jahovic (o sırada göztepe’de), burak (o sırada çin’de) , geri gelirse sosa, bu sene başı yasin ve ozan gibi.bunlara ek hoca cenk giderse mutlaka bilindik bir transfer olsun, demba ba gelebilir diyor. lens , negredo , vida,medel,pepe,karius, lajic,larin ve love kesinlikle onayı alınmadan alınıyor. fabri ve tosic yine onayı alınmadan gidiyor ve yukarıda istedikleri de hiç alınmıyor.
şimdi gelelim burak yılmaz şirinliğine , hoca dediği yapılmadığı için kimseyi istemiyor , transferi siz yapın diyor. demirören sürekli gel demeye başladığında da ntv de sene sonu görüşeceğiz diyen efendi başkanımız hemen 1 gün sonra sözleşme teklifi yapıyor.
2 kere şampiyon yaptığı kadro menajer komisyonu şampiyonluğu ile dağıtılıyor ve üstüne üstlük istediği kimse de alınmıyor , maaşlar 2 senedir rezil şekilde dağıtılıyor. maaş adaleti kalmıyor ve satılan futbolcu ödemeleri geldiği günlerde maaşlar yine yatmıyor!
şimdi bazı satılmış muhabirler ve menajer sevgilisi yöneticiler dışında herkes gerçeği görüyor , hocanın arkasında taraftar olmasa yarın yollarlar, burak yılmaz’ı hoca istedi havası yaratıp ihale ona kalsın planı yapanlar yine bunlar....."

boyle bir entry var, ne kadar dogrudur bilemiyorum ama bana da bu Burak transferi ihaleyi hocaya yikma projesi gibi geliyor.
bencede başarılı olursa bak hoca boşa istememiş başarılı olmazsa yönetim hocayı ateşe attı demek için şimdiden yolunu yapma gibi duruyor.

Çevrimdışı Nartallo

Beşiktaş’ı yöneten şahıslar ne yapmaya çalışıyorlar anlamak mümkün değil. Emek hırsızını alarak hatalarının üzerine yeni bir hata daha eklediler. Bu hatalar sadece bugünü değil, geleceği de çözümsüz hale getiriyor. Kısa vadeli çözümlerle yarını düşünmeden hareket ediyorlar.

Klüp Demirören zamanından daha kaotik durumda. Hatalar, yeni hataları getiriyor, taraftar bin parçaya bölünmüş, hocanın enerjisi bitmiş, futbolcu takım bilincini kaybetmiş, alacağının derdinde.

Bizim topyekün arınmaya, tekrar başlamaya, yeni ve enerjik yönetime, hocaya, futbolcuya ihtiyacımız var.

Yok mu Premier Ligde, Seri A’da, en olmadı Çin’de işimize yarayacak bir forvet. Elbet var ama onun için yöneticilik lazım, yurtdışı bağlantı lazım, futbolcuya sunacağın bir projen olması, futbolcuyu ikna etmen, emek vermen, zaman harcaman lazım. Trabzon’da kadro dışı, sorunlu, 33 yaşındaki bir adamı almak yöneticilik değil.

Dün Şafak’ın röportajını gördük, düşündük en uygun emek hırsızını bulduk diyor, geçen sene de Love buldular, seneye Papiss Cisse veya Gyan’ı alır bu kafa.
[ Son Düzenleme: 03 Ocak 2019, 16:53:03 Nartallo ]

Çevrimiçi levitate

Burak Yılmaz’ın berberi Veysel Şenel(IG): Golcüme Beşiktaş tıraşı yaptım, hayırlı uğurlu olsun. (*Paylaşımı Burak Yılmaz da beğendi)
beşiktaşın topçusu olmadan yine diyeyim

çöpak çöpmaz

ilk maçında ıslık yer sonraki 16 maç temiz yatışşş

inş yanıltır ne diyeyim
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

Burak Yılmaz transferi ile ilgili en büyük çekincem Güven Yalçın. Burak gelince Şenol Güneş Güveni maç başına 5,10 dakika oynatırsa yazık olur çocuğa. Hiç olmazsa maç başına 25-30 dakika süre alabilmeli. Burak bugün var yarın yok.
q7 ve babeli yolla sağa hasic sola güven

kimsenin gıkı çıkmaz hem gelişirler hoş olur :D

not : tabi bir süre sonra herkes "hoca napsın kanat almadılar, 18 yaşındaki eleman oynatılır mı vs." şeklinde konuşacaktır ama şahsen ben bunu tercih ederim en azından birilerinin egosunu çekmeyiz
[ Son Düzenleme: 03 Ocak 2019, 16:51:15 levitate ]
bipbipbupbup

Çevrimiçi Rasim

bu aspor algimi yapiyor rodrigez konusunda yoksa gercekten satildimi baska hicbir kanal vermiyor satildi diye bilen varmi? :alala:
Beşiktaş!

Çevrimdışı mylife1903

Gs yi takip eden yok mu
Mal mi adamlar serdar ile ereni gonderiyir
Sebep nedir
Bunlarin kulagi deliktir siz hic ugrasmayin bassaksitinin onunu actik falan mi dendi de elden cikariyorlar

Çevrimdışı mylife1903

q7 ve babeli yolla sağa hasic sola güven

kimsenin gıkı çıkmaz hem gelişirler hoş olur :D

not : tabi bir süre sonra herkes "hoca napsın kanat almadılar, 18 yaşındaki eleman oynatılır mı vs." şeklinde konuşacaktır ama şahsen ben bunu tercih ederim en azından birilerinin egosunu çekmeyiz
Satabiliyorlarsa satip robinyoyu alsinlar
Muhtesem uclu olur
Modern folk uclusu

Burak love robinyo
Peeh peeh 2009cmde alamazsin para yetmez

Çevrimiçi levitate

Satabiliyorlarsa satip robinyoyu alsinlar
Muhtesem uclu olur
Modern folk uclusu

Burak love robinyo
Peeh peeh 2009cmde alamazsin para yetmez
sıradaki hedef eren derdiyok reyiz
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

nie görmesin ozan tufan harun filan sahadan mantarvari mi türediler.

şuan gerek ülkede gerek yurtdışında adamın yetiştirip piyasaya sürdüğü ya da parlattıgı tonla topçu war umutcan ismini ele alalım mesela onur kadrodışı esteban zaten malum geriye bir umutcan kalmış hoca değil şenol sen ben olalım kimi oynatıcaz? buna benzer bi örnek yaşadık fabri satıldı tolga sakattı hoca utkuyu kaleye koydu çıkıp kendi oynamadı.
bence tolga sakat değildi sadece sahaya çıkmak istemedi bunu daha öncede yaptı
işine gelmedimi sakatım deyip çıkmıyor zaten o çıkmaması nedeniyle kadro dışı kaldı
yoksa durup dururken neden tolga kadro dışı kalsın.
ts de onur kadro dışı kalırmıydı acaba şenol güneş olsaydı ona bakmak lazım.
bursada genç oyuncu oynatmak Beşiktaşda ts de oynatmaya benzemez. Beşiktaşla ts bile bir tutulmaz
birinde beklentisi ligde kalmak olan bir takım diğerinde ikincilik bile başarı kabul edilmeyecek bir takım oynatta görelim. bunu eleştirmiyorum ben olsam bende böyle bir risk almam oyuncu kazanacağım diye
şampiyonluğu feda etmek var. ileride risk az olsa bile merkez orta saha olsun savunma olsun büyük risk içeriyor. heleki kale oynatmaması gayet normal tek eleştireceğim konu mesela fatih necipden dahamı kötü oynarda necipi stoper oynatıp fatihi oynatamıyorsun. vida pepe roco varken oynatmazsın anlarım ama necip yerinede tercih etmeliydi.

Çevrimdışı mylife1903

bence tolga sakat değildi sadece sahaya çıkmak istemedi bunu daha öncede yaptı
işine gelmedimi sakatım deyip çıkmıyor zaten o çıkmaması nedeniyle kadro dışı kaldı
yoksa durup dururken neden tolga kadro dışı kalsın.
ts de onur kadro dışı kalırmıydı acaba şenol güneş olsaydı ona bakmak lazım.
bursada genç oyuncu oynatmak Beşiktaşda ts de oynatmaya benzemez. Beşiktaşla ts bile bir tutulmaz
birinde beklentisi ligde kalmak olan bir takım diğerinde ikincilik bile başarı kabul edilmeyecek bir takım oynatta görelim. bunu eleştirmiyorum ben olsam bende böyle bir risk almam oyuncu kazanacağım diye
şampiyonluğu feda etmek var. ileride risk az olsa bile merkez orta saha olsun savunma olsun büyük risk içeriyor. heleki kale oynatmaması gayet normal tek eleştireceğim konu mesela fatih necipden dahamı kötü oynarda necipi stoper oynatıp fatihi oynatamıyorsun. vida pepe roco varken oynatmazsın anlarım ama necip yerinede tercih etmeliydi.
Bizim altyapidan bisi olmaz abi
Onun bunun akrabasi torpillisi oynuyor
4-5 tane gurbetci cocuk var diyorlar altyapida olursa onlardan bisi olur
Sahaya cikip iki pas atinca taraftarin messi yaptigi altyapi topculsro 3.lige kadroya giremiyor
Bu piroce pilan isidir bah beck satildiginda azicik yonelip ustune dusselerdi simdiye sagbek ciksrdi ordan

Turkiyede yoneticilerin isine gelmiyor altyapi oyuncusu cunku komisyon alamazsin alsan da disini doldurmaz

Çevrimiçi Necmi

Ts’nin kadro dışı bıraktığı, 3,5m avro maliyetli 34 yalındaki adamına bonservis vermek de bi Araplar bi Çinliler bir de bize nasip olurdu ancak
yönetim kampa katılsın diye acele etti sanırım yoksa Burak’ı tazminatsız bırakmak Trabzon için büyük nimet olurdu
sanırım iki yıllık ( 2,5 yılmış) sözleşmesi var aşağı yukarı 9m avroluk net alacağı vardı elemanın
Karakteri bir kenara bence Cenk’ten daha iyi bir forvet
Bunu da belirteyim sonra skor sevicisi olmayalım
ts ye bonservis vereceklerse bunun tek açıklaması kıyak geçme ts ile ilişkilerin bozulmaması sebebiyle olur bunu anlarım. diğer taraftan şu anda süperlig deki en iyi forvet. sorun yaşı ve maliyeti
ondanda büyük sorun gittiği her takımdan kovulması buda takım içinde ciddi sorunlar yarattığını gösterir.
ts salakmı oynadığı her maçta gol atan oyuncuyu kadro dışı bıraksın. zaten tff nin de bir hesabı var bize geldi ya artık o hesabı görür.

Çevrimdışı mylife1903

ts ye bonservis vereceklerse bunun tek açıklaması kıyak geçme ts ile ilişkilerin bozulmaması sebebiyle olur bunu anlarım. diğer taraftan şu anda süperlig deki en iyi forvet. sorun yaşı ve maliyeti
ondanda büyük sorun gittiği her takımdan kovulması buda takım içinde ciddi sorunlar yarattığını gösterir.
ts salakmı oynadığı her maçta gol atan oyuncuyu kadro dışı bıraksın. zaten tff nin de bir hesabı var bize geldi ya artık o hesabı görür.
Abi medya ayagini iyi hazirlamak lazim
Caner ve ggde fazla kullanamadik
Caner bi ara laf etti fbdeyken kazandigimizi dusunuyordum falan diye
Cocugu bi silkelemeyip kulaklarinin arkasindan asmadiklari kaldi
Burak olayinda yeni cephe acilabilir
Gs gunlerine mahsuben yani
Ft kendinizi atin abdurayim ayarladi diyordu bizi zorla yere attiriyordu falan dese saglam karisir ortalik
Tff ve hakemler hesab kesecekler bize gelirse zaten

Nobre fbde elle atiyordu eliyle duzeltip voleyle atiyordu
Bizde sdam kaleye 5m uzakta orta yapilan top kaleye girdi mi nobre elle oynadi diye gol iptal ediyorlardi
Boyle de serefli hakemlerimkz vardir yani

Medya ayagi onemli ben cephe acilmasindan yanayim ortam biraz gerginlesir gerginlik burahtan gsye doner tarafatr kenetlenir

Çevrimiçi Necmi

Amerikayı yeniden keşfetmeye gerek yok 2 tane afrikalı alsan ileri uca 1 tanesinin tutacağı garanti. Önemli olan adamları çıkışa geçmeden yakalamak. Yoksa Marsilyanın, Lyonun, Monaconun, Paris St. Germainin santraforu olduktan sonra kimseyi almana imkan yok. Adam Metz, Sochaux, Lens, Nantes da iken bulabiliyor muyuz?

Senegalliden yürüyeceksin işte...
tutan önemli değilde tutmayan ne olacak bak yapılan transferlerin %70 i tuttu ama hiç tutanlar değil hep tutmayanlar konuşuluyor. tutmayanlar yüzünden dar ağacı kuruluyor yönetim beceriksiz oluyor.
üç kuruşa alıp 7 M ye sattığın marcelo bedava alıp 5 M ye sattığın tosiç tebrik edilmiyor mitrovice verilen 4 M eleştiriliyor. biz yetiştirici takım değiliz ama tarihimizde ilk defa son 6 yılda transferde eksi yapmamışız
bunuda 2 şampiyonluk sığdırarak yapmışız. ama asacak adam arıyoruz.

Çevrimdışı f_madida

Gs yi takip eden yok mu
Sebep nedir
Bunlarin kulagi deliktir siz hic ugrasmayin bassaksitinin onunu actik falan mi dendi de elden cikariyorlar

ffp'den oturu olabilir. kabak da watforda gidiyormus, serdar fenere, kabak watforda, maicon araplara..bunlar da ahmet calikla oynar artik.

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı mylife1903

tutan önemli değilde tutmayan ne olacak bak yapılan transferlerin %70 i tuttu ama hiç tutanlar değil hep tutmayanlar konuşuluyor. tutmayanlar yüzünden dar ağacı kuruluyor yönetim beceriksiz oluyor.
üç kuruşa alıp 7 M ye sattığın marcelo bedava alıp 5 M ye sattığın tosiç tebrik edilmiyor mitrovice verilen 4 M eleştiriliyor. biz yetiştirici takım değiliz ama tarihimizde ilk defa son 6 yılda transferde eksi yapmamışız
bunuda 2 şampiyonluk sığdırarak yapmışız. ama asacak adam arıyoruz.
Abi afedersin de 4 milyon bons verdigin ile 4.35 maas verdigin bi zahmet tutacak
Sagbek aldigin tutmadi olabilir
Santrafor ile sitoper yahu
Iyi izleyeceksin 4 vermeyi goze aliyorsan
4 verdigin patlayabilir takima uymaz yatmaya gelmis olabilir bunlar futbolda var
Ama 4 verdigin adam kafa topuna cikmayi bilsin yani
Yok bilmiyorsa da baska meziyeti olsun ona mahsuben verdim dersin

Çevrimdışı f_madida

babel ve larin niye hala kadroya aliniyor asil sacma tarafi bu. iki futbolcunun da Besiktas'ta yeri yok. Babel zaten bitirmis kafasinda, daha bu adami niye zorluyorsunuz, hicbirsey olmaz bu saatten sonra, gonderin gitsin iste. Larin de larin zaten, gitsin badminton flan oynasin futboldan daha basarili olacagi kesin.

Çevrimiçi Necmi

Burak Yılmaz transferi ile ilgili en büyük çekincem Güven Yalçın. Burak gelince Şenol Güneş Güveni maç başına 5,10 dakika oynatırsa yazık olur çocuğa. Hiç olmazsa maç başına 25-30 dakika süre alabilmeli. Burak bugün var yarın yok.
şakamı bu sakatlanmazsa eğer 5-10 dakika şans bulursa büyük başarı olur.
sakatlanırsa zaten sıkıntı yok bol bol oynar.
bu arada güvenide fazla abartmıyormusunuz Beşiktaşın forveti olmak için daha bir fırın ekmek yemesi lazım
çok erken yaşına göre yeterincede şans buluyor.

Çevrimdışı mylife1903

ffp'den oturu olabilir. kabak da watforda gidiyormus, serdar fenere, kabak watforda, maicon araplara..bunlar da ahmet calikla oynar artik.
Ahmet calikla lig bitmez vallahi
Fbnjn altina inerler

Çevrimdışı f_madida

ayrica Burak Yilmaz geldigine gore, Olcay Sahan'in gelmesine de kimse laf etmesin bir zahmet. Olcay-Burak-Tosic dizelim iste..

bu yonetimden gelecek maksimum transfer budur.. gerisi menejerlerin insafina kalmis, menejer bu sever de dover de.. 

Çevrimiçi murat

nie görmesin ozan tufan harun filan sahadan mantarvari mi türediler.

şuan gerek ülkede gerek yurtdışında adamın yetiştirip piyasaya sürdüğü ya da parlattıgı tonla topçu war umutcan ismini ele alalım mesela onur kadrodışı esteban zaten malum geriye bir umutcan kalmış hoca değil şenol sen ben olalım kimi oynatıcaz? buna benzer bi örnek yaşadık fabri satıldı tolga sakattı hoca utkuyu kaleye koydu çıkıp kendi oynamadı.
Ozan ve harun u o mu çıkardı bilmiyorum.çıkarta çıkarta onları mı çıkartmış.başarılı olduğu bir bursa var diyeceğim başarıda yok oradada hazıra kondu.beşiktaşta o kadroyla başarılı olmaması olay olur.kadroyu çöpe çevirdiği gerçeğide gözümüzün önünde.şenol güneşin takımın bu durumundan sorumlu olmaması nasıl izah edilebilir.bütün oyuncular kötüyse tek suçlu yönetim olamaz.köy takımı hüvviyetindeki avrupa takımlarına zor bela tur atlamak , çerez gibi gruptan çıkamamak yönetim suçumu?geçen sezon çin bahanesi vardı takım avrupada en azından başarılıydı bu sezon çin yok hem avrupa hem lig yok.ligi hadi neyse diyelimde bu kadro avrupada bu kadar kötüyse hocanın en önem verdiği kulvarda bile başarısızsa en büyük eleştiriyi hoca almalı.işi salt santrafor yok konumuna getirmeye hiç gerek yok çünkü geçen senede yoktu.

Çevrimiçi Necmi

Gs yi takip eden yok mu
Sebep nedir
yok fena halde ffp duvarına tosladılar. maaş dengesi zaten kötü birde
kar zarar dengesini tutturmak zorundalar. Hiç bir randımanı olmayan ama yüksek maaş alan oyunculardan kurtulmak zorundalar. bunların durumu artık bıçak sırtı bir defa daha zıplayamazlar gelecek ceza çok ağır olur
ya ffp ye uymaya çalışıp kadroyu kısıp avrupaya gidemeyecekler yada ceza alıp gidemeyecekler.
fenerdede durum aynı onların çok daha kötü ya transfer yapacaklar ligde kalmak için avrupadan ceza almayı göze alacaklarki şu anda bile uyamadıkları için böyle bir risk var yada küme düşecekler :D
ama bunları küme düşüreceklerine pek inanmıyorum son düzlükte kurtarırlar.
bu sezon çok şaibeli bir ikinci yarı olacak gibi görünüyor.

Çevrimiçi Necmi

Bizim altyapidan bisi olmaz abi
Onun bunun akrabasi torpillisi oynuyor
4-5 tane gurbetci cocuk var diyorlar altyapida olursa onlardan bisi olur
Sahaya cikip iki pas atinca taraftarin messi yaptigi altyapi topculsro 3.lige kadroya giremiyor
Bu piroce pilan isidir bah beck satildiginda azicik yonelip ustune dusselerdi simdiye sagbek ciksrdi ordan

Turkiyede yoneticilerin isine gelmiyor altyapi oyuncusu cunku komisyon alamazsin alsan da disini doldurmaz
yasin sülünün alt yapı hocası olduğu alt yapıdan ne bekliyorsun.
adam kazanmayı öğretmiyor fener on kişi kaldı diye takımından oyuncu çıkarıyorsan o takıma ne kazanmayı nede acımasız olmayı öğretemezsin. senin öğreteceğin şey rakibi yakaladığın anda parça parça etmek olmalı acaba fener yakalasa seni on kişi oyuncumu çıkarır yoksa seni yerle bir edecek bir sonucumu kovalar.
gomez ne demişdi daha acımasız olmamız gerekiyor. işde Beşiktaşın tarihin hiç bir döneminde yapamadığı şey bu. biz rakiplerimizi hep bu yüzden yenemeyerek kaybediyoruz. neden on kişi kalmış rakiplere karşı her zaman kötü oynarız işde cevabı alt yapıda gizli. sen o takımdan a takımına oyuncu falan kazanamazsın.  şans bulmuyorlarmı buluyorlar yaptıkları şey top alıp top vermenin ötesine gitmiyor. alt yapı oyuncularımız memur gibi oynuyor.

Çevrimiçi Necmi

Abi medya ayagini iyi hazirlamak lazim
Caner ve ggde fazla kullanamadik
Caner bi ara laf etti fbdeyken kazandigimizi dusunuyordum falan diye
Cocugu bi silkelemeyip kulaklarinin arkasindan asmadiklari kaldi
Burak olayinda yeni cephe acilabilir
Gs gunlerine mahsuben yani
Ft kendinizi atin abdurayim ayarladi diyordu bizi zorla yere attiriyordu falan dese saglam karisir ortalik
Tff ve hakemler hesab kesecekler bize gelirse zaten

Nobre fbde elle atiyordu eliyle duzeltip voleyle atiyordu
Bizde sdam kaleye 5m uzakta orta yapilan top kaleye girdi mi nobre elle oynadi diye gol iptal ediyorlardi
Boyle de serefli hakemlerimkz vardir yani

Medya ayagi onemli ben cephe acilmasindan yanayim ortam biraz gerginlesir gerginlik burahtan gsye doner tarafatr kenetlenir
ben olsam neler söyletir neler yaptırırımda bizde bunu yaptıracak adam yok malesef.

Etiketler: