2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 76 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4664692 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı autopsy

Son Dakika!

Burak Yılmaz Beşiktaş ile 1.5 yıllık anlaşma sağladı. Yıılık 2.2 milyon euro ücret alacak. Bu hafta sonuna kadr açıklanması bekleniyor. (via. MalumSite)

Polyanna mode on .
3,5 yıllık anlaşma ve yıllık 3,5 milyon Euro da olabilirdi.
Polyanna mode off.

Çevrimdışı yoruk

6 ay sonra yönetim değişmiş , teknik kadro yenilenmiş (tamamen olmasa da bir planlama yapılmış olsun) , ligi 2.bitirmiş Burak Yılmaz'ı 10+ gol atmış bir şekilde Katar Dubai Çin gibi yerlere yollamış olurak yeni sezona başlarız umarım.

Daha 2 saat önce gördük.Hoca değişir yönetim kalırsa daha beter olacağız belli oldu.

Çevrimdışı MUSTAFA_

bu hafta sonuna kadar neyi bekliyorlar anlaştıysan kampa götürürsün
En azından kampa katılacak. Buna da şükür. 2 gün geç de olsa katılacak. Artık ara pas ofsayt isimli yeni oyunumuz hayırlı olsun.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Savaş

Bundan sonra destek olmakta. Baska yapacak bişey yok.

Seneye muhakkak cl'de olmamiz lazım. Bunun için katkı yapsın bana yeter.

Beni şaşırtan tepkileri göze alarak geliyor. Umarım başarılı olur. Ne diyelim..

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı MUSTAFA_

6 ay sonra yönetim değişmiş , teknik kadro yenilenmiş (tamamen olmasa da bir planlama yapılmış olsun) , ligi 2.bitirmiş Burak Yılmaz'ı 10+ gol atmış bir şekilde Katar Dubai Çin gibi yerlere yollamış olurak yeni sezona başlarız umarım.

Daha 2 saat önce gördük.Hoca değişir yönetim kalırsa daha beter olacağız belli oldu.
Yönetim bitmiş, uzatmaları oynuyor. Ya başkan kalacak etrafındaki tüm yönetemeyiciler gidecek ya da komple gidecekler. Sene sonu her türlü (şampiyon olsak bile) hoca giderse şaşırmam.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Orhan_

sen nasıl bir şey bekliyordun abi.

bunlar şapkadan tavşan çıkarmaktır. bunun daha iyisine şapkadan tavşan çıkarmak değil tavşandan şapka çıkarmak denir. :)

Tam da böyle şeyler duymayı bekliyordum. Olağan olanı abartıyorsunuz bu bile yetmiyor daha da absürtleşerek abartıyorsunuz.Şapkadan tavşan böyle çıkmaz. İkna olmam buna (:

Çevrimiçi Necmi

derbiler 3 puan cümlesi hariç dediklerine katılıyorum. derbiler 3 puan değil 6 puandır. dembaba ilk yarı hırs yapıp oynaması sonra sowla beraber kebapçı gezmesi, törenin vefasızlığı ve bilicin devre arası çoktan ingiltereye gitmesi bizi bitirdi.

eğer yönetim iş yapabilseydi yumruğunu masaya vursaydı o yıl şampiyon olurduk.
birde sezonda oynadığın 4 derbi var kaybet hepsini geri kalan 30 maçı kazan güle oynaya şampiyon olursun
emin ol sivasa antalyaya kendi sahanda kaybettiğin puan gs fener deplasmanında kaybettiğinden çok daha değerli.
biliç dönemindede avrupa dönüşü eskişehire falan yenilmişdik yanlış hatırlamıyorsam bizi o puan kayıpları şampiyonluktan etmişdi
şimdi içerde fenerle dışarda gs ile oynayacağız bu maçları kazanırsak şampiyonmu olacağız sonuçta 4 derbi 3 galibiyet 1 beraberlikle
çıkmış olacağız ben hiç sanmıyorum

Çevrimiçi Necmi

Bundan sonra destek olmakta. Baska yapacak bişey yok.

Seneye muhakkak cl'de olmamiz lazım. Bunun için katkı yapsın bana yeter.

Beni şaşırtan tepkileri göze alarak geliyor. Umarım başarılı olur. Ne diyelim..

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
gelmeyip ne yapacak ts de kadro dışı kaldı. ya futbolu bırakacak yada istanbulda
35 yaşına kadar oynamayı garantileyecek. biride bana istanbulda yaşamam için 20 milyon verirse
yemişim tepkiyi koşa koşa gelirim.

Çevrimiçi Necmi

En azından kampa katılacak. Buna da şükür. 2 gün geç de olsa katılacak. Artık ara pas ofsayt isimli yeni oyunumuz hayırlı olsun.
:D
bence katılmasın katılırsa sakatlanır :bandit:

Çevrimdışı cursedofdragon

topu içeri sokuştursun yeterli.

taraftarın tepkisini merak ediyorum.

Çevrimdışı MUSTAFA_

topu içeri sokuştursun yeterli.

taraftarın tepkisini merak ediyorum.
Burak Yılmaz ve VAR ile ani sevinçlere son. Topu içeri sokunca VAR'ı beklemek lazım  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Rasim

Escudenin temasi var gibi posizyon penalti olabilir :naughty: :naughty:
Beşiktaş!

Çevrimdışı cursedofdragon

Burak Yılmaz ve VAR ile ani sevinçlere son. Topu içeri sokunca VAR'ı beklemek lazım  :ebebe:

bol bol ofsayt.

Çevrimdışı frantic

doğma büyüme Beşiktaşlı, pırlanta gibi çocuk. hayırlı olsun "qRaL"

Çevrimdışı kyiv

Burak için Trabzona bonservis ödenecek mi?

Ayrıca neden 2,2 milyon euro? Bu şu mu demek: bu yıl için 1,1 milyon euro? Bana kalsa 1,1 milyon / 17 maç yani maç başı 64.700 euro teklif ederim. Kabul  ederse gelsin etmezse zaten hiç zahmet etmesin. Gerçi Şenol Güneş sakat olmazsa formsuz da olsa 17 de 17 oynatır ama neyse...

Çevrimdışı f_madida

yönetimden  oyuncu tavsiyesi derken acaba ne demek istedi. yönetimde profesyonel scoutlarımız mı var. var da bugüne kadar niye yetenekli oyuncu keşfedemediler? çok garip

çok merak ediyorum yönetimdekiler kimleri tavsiye etmiş. hangi oyuncuda ne gördüler de tavsiye ettiler.

şu işi ne zaman profesyonellere bırakacağız.

Sef scout vardi, o tavsiye ediyordur.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimiçi annoca

Tam da böyle şeyler duymayı bekliyordum. Olağan olanı abartıyorsunuz bu bile yetmiyor daha da absürtleşerek abartıyorsunuz.Şapkadan tavşan böyle çıkmaz. İkna olmam buna (:
abi şapkadan tavşan çıkarmak nedir? bana bizim ligimizde bunu yapmış hocalar kimler söyler misin? ilk örnek benden olsun ertuğrul sağlam.

Çevrimdışı kyiv

bol bol ofsayt.

Ne bol bol ofsaytı? Ofsayt manyağı olacağız. Maç başı çift haneli ofsaytlara, sonradan vardan dönecek gollere hazır olalım. Kimse peşin sevinmesin.

Çevrimdışı f_madida

Şenol Güneş'in gitmesiyle düzeleceğimizi zanneden hayalperest arkadaşlara aç karnına bir doz Şafak Mahmutyazıcıoğlu röportajı tavsiye ediyorum. İyi gelir.

Ben almayayim dokunuyor.  :ebebe:
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Karabay

An itibatiyle tüm yaşam enerjim düştü.

Çevrimiçi annoca

birde sezonda oynadığın 4 derbi var kaybet hepsini geri kalan 30 maçı kazan güle oynaya şampiyon olursun
emin ol sivasa antalyaya kendi sahanda kaybettiğin puan gs fener deplasmanında kaybettiğinden çok daha değerli.
biliç dönemindede avrupa dönüşü eskişehire falan yenilmişdik yanlış hatırlamıyorsam bizi o puan kayıpları şampiyonluktan etmişdi
şimdi içerde fenerle dışarda gs ile oynayacağız bu maçları kazanırsak şampiyonmu olacağız sonuçta 4 derbi 3 galibiyet 1 beraberlikle
çıkmış olacağız ben hiç sanmıyorum
abi o yıl fener 74 biz 69 puanla bitirdik. fener bizi 2 maçta da yendi. eğer 1 maçı biz yenseydik fener 71 biz 72 puan olurduk. bunun için derbiler 6 puan diyorum.  hee şimdi feneri yensende yenilsende 3 puanlıktır. çünkü rakibiz değil.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

@tuncaboylu ya rastlamadin mi orda?
Camianin pozistof enerciye ihtiyaci vardir
Belki rastlamışımdır da nicki farklıdır :D

Çevrimdışı Orhan_

abi şapkadan tavşan çıkarmak nedir? bana bizim ligimizde bunu yapmış hocalar kimler söyler misin? ilk örnek benden olsun ertuğrul sağlam.

Şenol Güneş olmasaydı o kadrolar ile şampiyon olmamız imkansıza yakındı diyorsan diyecek bir şeyim yok. Şapkadan çıkan tavşan tanımını tartışmıyorum, olağan şeyi şapkadan tavşan çıkartmış gibi görüyor olmanıza şaşırıyorum.

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Hadi bakalim Hocanin istedigi santraforda geldi. Iki tane manevi evladi oldu takimda.

Burak bizde fazla ofsayta dusmez. Neredeyse SIFIR ara topu atiyoruz mac basi. Hepsi bekletilerek, top ezildikten sonra acilan ortalar. Burak istesede ofsatta kalamaz  :lol:

Çevrimiçi Necmi

abi o yıl fener 74 biz 69 puanla bitirdik. fener bizi 2 maçta da yendi. eğer 1 maçı biz yenseydik fener 71 biz 72 puan olurduk. bunun için derbiler 6 puan diyorum.  hee şimdi feneri yensende yenilsende 3 puanlıktır. çünkü rakibiz değil.
rakibine yenilirsen ona bir 3 puan kaybetme hakkı tanıyorsun olan bu
sonuçta iki takımla 4 derbi oynuyorsun ve ikiside rakibin olmuyor en fazla biri oluyor buna derbiler 6 puan diyemezsin
bu rakibinle oynadığın maç için önem kazanıyor. insanlarda kalıplaşmış bu kelime derbiler 6 puan alakası bile yok
diyelim bu sene gs ligi altıncı bitirdi antalya beşinci bitirdi şimdi gs ile oynadığın altı puan antalya ile oynadığın üç puanmı oluyor.
derbi maçların puanı diğer maçlardan daha değerli değil bunu anlatmaya çalışıyorum biz başaksporu geçip şampiyon olduğumuzda
onlara yenilmişdik içerdeki maçta berabereydi sanırım.
birşeyi anlamak lazım sen puan kaybetmemen gereken maçları alda derbileri almasanda olur. derbi kazanmak şampiyonluk için hayati önem kazanmıyor
kendimizi boşa strese sokuyoruz.

Etiketler: