2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 71 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4656714 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı mrred

Son dakika yabancı bir forvet gelir mi ? Love giderse
The great gig in the sky

Çevrimdışı cursedofdragon

yabancı gelmez gelirse burak gelir.

Çevrimdışı 38life

Adem ya gergin ya da çok soğuk kanlı. Görüntülerden vardığım sonuç bu.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

@mylife1903  senin Weah kiralanacakmış galiba.

Çevrimdışı Mustafa UZUN

hahaha forumlarında What is Love klibini paylaşmaya başlamışlar.

Önce şiddetle inkar
Sonra "ee o kadar da kötü değil, hem de bizde parlayabilir"
En sonunda "evet evet çok iyi oyuncu, zaten ligi de tanıyor şu an en iyi alternatif."

alın alın  :D

Bende de hep bizden rakiplere gidecek oyuncu dedikodusu çıktığında ''ya orada parlarsa ve pişman olursak'' korkusu olur ve oyuncu bir anda değerlenir gözümde  :) Sonuçta bu adam iki sezon öncenin gol kralı ve geçen sezon da bize gelene kadar 10 atmış. Belli olmaz parlayabilir gs'de.

Çevrimdışı OnizukaSensei

Sağ bek için son anlarda Denis Diekmeier ismi geçmeye başlamış. Bileniniz var mı?

Beşiktaşımız sağ bek transferi için bonservisi elinde bulunan Dennis Diekmeier ile görüşüyor.. deniyor.

Çevrimdışı mylife1903

Galatasaray, Vagner Love ile anlaştı.(Futbol Arena)

Çevrimdışı 38life

Love gs'ye giderse ya Burak gol kralı olur ya da Love.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bence Love Gs için iyi transfer emre ile ikili oyun yaparlar. :)
Ayni fikirdeyim adamlar bizim gibi maç başı 50 tane orta yapmıyorlar yerden oynuyorlar ve hızlı oynuyorlar +olarak istemelerinin en büyük nedeni Emre Akbaba ile çok iyi anlaşıyor olmaları bence

Bir yandan göndermeyelim orada iş yapar bu adam diyor diğer yanım da gitsin de kurtulalım diyor iki ucu b.klu değnek
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Beşiktaşımız sağ bek transferi için bonservisi elinde bulunan Dennis Diekmeier ile görüşüyor.. deniyor.
💥 Beşiktaş, bonservisi elinde olan Alman sağ bek Dennis Diekmeier ile görüşüyor. (Mopo)

Çevrimdışı mylife1903

Ben fena arada kaldim
Gsnin santraforu eren suan yani yok
Love giderse kagit cekme sansi taniyon
Tutarsa royal yapar tutmazsa biz biraz kazaniriz
Tutma ihtimali var mi, bence var akbaba da var falan vesayre
Yari maasini verip alanyaya postalardim gsye yagmurlu havada su vermem erenle oynasinlar
Love yatagin altinda diye de pankart acariZ

Çevrimdışı iilkerr

yönetim art arda negredo, love, pektemek için twitter'dan falanca kulüple görüşmelere başlanmıştır diye tweet atsın, 5 dakika sonra gomez instagram'da, kartal emojisiyle birlikte 'yarım kalan bir işim var, tamamlamaya geliyorum' diye story atsın, story'nin arka planında da eyşan müziği çalsın istiyorum. çok mu şey istiyorum? :ebebe: :ebebe:

Çevrimdışı Mustafa UZUN

yabancı gelmez gelirse burak gelir.

Dün kapalıda maç sonuna doğru ''Hırsız Burak'' tezahüratı yapılmaya çalışıldı küçük bir grup tarafından ama kimse (büyük ihtimal transfer olasılığını göz önüne alarak) katılmadı. Bu adam alınırsa tribünü karıştıracak. Antalya maçında bile Oğuzhan'ı yuhalayanlar ile bunlara tepki gösterenler arasında büyümeye meyilli kavgalar yaşandı. Araya Sevsek Ali falan girdi de büyümeden halledildi.  Burak alınırsa ''Hırsız Burak'' çılar ile '' Hırsız olsa da artık formayı giymiş Beşiktaş oyuncusuna laf ettirmemciler'' arasındaki gerginlik büyük kavgalara gebe. 

Çevrimdışı iilkerr

eurosport veriyor. dün uefanın sitesi de vermişti. oraya bir bak derim.

pazarlık ediyorsak pektemeki de kitlemeye çalışıyoruzdur  :lol: şaka bi yana love ı bunlara kitleyip son dk düzgün bi golcü kiralasak fena kudururlar  :evillol:
Pazarliklarda LİNNES de olabilir mi diye düşünmüyor değilim

Ya kafa kafaya takas yada Linnes + para olabilir

Çevrimiçi murat

1.5 istemişiz bonservis bedeli :D

love'dan da alacaklarından vazgeç demişiz :D
Bizimkilerde pazarlığın şeyini çıkarıyor :D daha dün love bursa- alanya bedavaya gitmesine hatta maaşının bir kısmına razıydık.he şöyle yaparlarsa fit olurum son ana kadar oyalayıp parayı alıp evraklar yetişmez müthiş olur.  :lol::lol:

Çevrimiçi murat

Bende de hep bizden rakiplere gidecek oyuncu dedikodusu çıktığında ''ya orada parlarsa ve pişman olursak'' korkusu olur ve oyuncu bir anda değerlenir gözümde  :) Sonuçta bu adam iki sezon öncenin gol kralı ve geçen sezon da bize gelene kadar 10 atmış. Belli olmaz parlayabilir gs'de.
34 yaşından sonra parlasa ne olur.

Bizimkilerde pazarlığın şeyini çıkarıyor :D daha dün love bursa- alanya bedavaya gitmesine hatta maaşının bir kısmına razıydık.he şöyle yaparlarsa fit olurum son ana kadar oyalayıp parayı alıp evraklar yetişmez müthiş olur.  :lol::lol:

onlar alışkın zaten kevin greozykusrts'dan :D  :evillol:

Çevrimdışı Sercan62

💥 Beşiktaş, bonservisi elinde olan Alman sağ bek Dennis Diekmeier ile görüşüyor. (Mopo)

Almansa gelsin. Bir Hilbert effect olabilir.

SON DAKİKA - Galatasaray, Vagner Love ile anlaştı.(futbolarena)

Çevrimdışı Mustafa UZUN

34 yaşından sonra parlasa ne olur.

Sadece bu sezon, iki sezon önceki performansını gösterirse  (bizdeki performansıyla zor görünüyor ama) rakibimizi sıralamada bizim üstümüze atabilir. Gs şu an forvet konusunda sıkışık, alabilecekleri ve bütçelerine uygun forvet kalmadı Lowe'a kadar düştüklerine göre.
[ Son Düzenleme: 31 Ağustos 2018, 14:23:14 Mustafa UZUN ]

Çevrimdışı 38life

Güntekin Onay: Adem Ljajic geldikten sonra Vagner Love'ın çok değerli olacağını düşünüyorum.

Etiketler: