2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 85 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4648579 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı matias_27

Adam transfer girişimi 14 ağustosta kulağıma geldi.  Yüzde 90 bitti dememin nedeni oyuncu ile anlaşılmıştı. Yalnız biz kiralamak kulübü ise kesin bonserviste diretiyordu.14 ağustostan itibaren yoğun bir pazarlık Söz konusuydu. Bizim elimizi güçlü kılan adam ile kesin olarak anlaşmamız ve adam ın Beşiktaşta oynamak istemeseydi. Bu da bu transferin kısa bir öyküsü. İyi oyuncudur. Hayırlı olsun
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Hayırlı olsun arkadaşlar transferlerimiz.

Duyum için çok teşekkürler. BÖylesi dogru duyumlara ihtiyacımız var  :biggrinking:

Forvet konusunda da bişey söylersen tadından yenmez  :ok:

Çevrimdışı mrred

@matias_27 oyuncu bizde oynamak istediği zaman pazarlık açısından elimiz baya kuvvetli oluyor. Aynı şey sanırım kariusta da oldu .
The great gig in the sky

Çevrimdışı tuncaboylu

benim aldığım bilgi böyle değil

Kiralama ücreti 1.250.000€
Oyuncunun maaşı 2.250.000€
Satın alma opsiyonu 6.500.000€

Satın alma opsiyonu zorunlu
Yani 7.750'ye satın almış oluyoruz.

Maaş makul, bence bonservis de makul.

Beklediğimize değdi gibi.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Nartallo

Rakamlar doğru ise makul fiyata yetenekli bir adam almış yönetim. Eleştiriyoruz tebrik de edelim.

Yalnız Karius’un lisansı hala çıkmadı, Bursa maçındaki o leş atmosfere Utku ile çıkmayalım.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Adem , şuanda Bosna -Hersek üzerinde  :tabe:

90 Dakika sonra İstanbul' da ... :sevinc

Çevrimdışı abdusta

Larini dün begendim

sırtı dönükde oynadı yüzü dönükde verkaçları kafaları gol olmasa bile
çok yararlı işler yaptı

Burak gelsede Negroda kalsada yakında yeni Cenkimiz bu çoçuk olacak.

diger yandan Utkunun kiralanması yerine 2ci kaleci olmayı hakediyor dun biraz daha güven vererek oynadı
en hoşuma gidenide bir kurtarışından sonra Pepe ve Quaresmanın Utkununsırtını sıvazlamaları oldu.

Medel zaten tartışılmaz günün adamıydı.

saygılar

Çevrimiçi Sinan66

simdi frikikleri kim atiyo ? q7 mi adem mi ? :)

Çevrimdışı abdusta

Bir tuhaflık var

İtalyan medyası Adem Ljajic gidişine daha uyanmamış

bir tek haber yok hala Adem karar aşamasında diye haberler var hemde 1 saat öncesine ait

saygılar

Çevrimdışı mrred

Bir tuhaflık var

bir tek haber yok hala Adem karar aşamasında diye haberler var hemde 1 saat öncesine ait

saygılar
Siesta yapıyorlardır :)
The great gig in the sky

Çevrimdışı tuncaboylu

Bir tuhaflık var

saygılar
Tepedeki takımların transferleriyle ilgileniyorlardır, Torino o ligin Bursaspor'u gibi.

Bursaspor'un Aziz Behiç'i sattığını biz ne zmaan öğrendik?

Çevrimdışı mylife1903

Rakamlar doğru ise makul fiyata yetenekli bir adam almış yönetim. Eleştiriyoruz tebrik de edelim.

Yalnız Karius’un lisansı hala çıkmadı, Bursa maçındaki o leş atmosfere Utku ile çıkmayalım.
Hem ikarus hem adem iyi fiyata alindi kimsenin fiyatlarina itiraz edecegini sanmiyorum
Maaslari da gercekci boyle negro maasi gibj degil yani

Çevrimdışı mylife1903

Tepedeki takımların transferleriyle ilgileniyorlardır, Torino o ligin Bursaspor'u gibi.

Bursaspor'un Aziz Behiç'i sattığını biz ne zmaan öğrendik?

Baya iyimser gordum seni bursaspor benzetmesiyle
Daha ziyade vefaspor falan

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Hem ikarus hem adem iyi fiyata alindi kimsenin fiyatlarina itiraz edecegini sanmiyorum
Maaslari da gercekci boyle negro maasi gibj degil yani
Şu ana kadar satın almamız olmadığına göre demek ki Abuş a para ayırabiliriz . Bu arada bir soru, zorunlu opsiyon seneye ise bu sene giderlerine girmez umarım. Gerçi öyle bir zorunluluğumuz yok ama .
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı sametbagan

ben giden olursa eğer forvet de geleceğini düşünüyorum.

love  veya negredo giderse sanırım burak kesin gelir.

pektemek yine elimizde kaldı.neyse tek avuntum bu sene son senesi olması

sağbek sanırım devre arasına kaldı gibi gözüküyor yada seneye

bugün bizden en az 2 veya 3 kişi gider diye düşünüyorum bakalım akşam 12 ye daha çok var :D

Çevrimdışı mylife1903

Şu ana kadar satın almamız olmadığına göre demek ki Abuş a para ayırabiliriz . Bu arada bir soru, zorunlu opsiyon seneye ise bu sene giderlerine girmez umarım. Gerçi öyle bir zorunluluğumuz yok ama .
Valla abi muhasebe teknikleri farkli
Ben bu seneye sokarim zorunlu opsiyonsa sonucta verilmis bir taahhut var
Kukup gerceklestigi zaman muhasebelestirebilir
Konuya daha hakim olanlarin goruslerini almak lazim borsaya kota sirket oldugumuz icin belki bu zorunlu opsiyon icin kaynak gostermek ve kaynak ayirmak zorundayizdir. Ben yatirimcisi olsam sorsrdim mesela aldin sen bunu kiraladin da bu opsiyon isi nasil olacak diye
Oblomov soyler bu isin olurunu

Çevrimdışı oblomov

Valla abi muhasebe teknikleri farkli
Ben bu seneye sokarim zorunlu opsiyonsa sonucta verilmis bir taahhut var
Kukup gerceklestigi zaman muhasebelestirebilir
Konuya daha hakim olanlarin goruslerini almak lazim borsaya kota sirket oldugumuz icin belki bu zorunlu opsiyon icin kaynak gostermek ve kaynak ayirmak zorundayizdir. Ben yatirimcisi olsam sorsrdim mesela aldin sen bunu kiraladin da bu opsiyon isi nasil olacak diye
Oblomov soyler bu isin olurunu

Muhasebe açısından da, mantıken de bu yılın bilançosunda göstermenin anlamı yok.
3 maç bile oynama zorunluluğu olsa oyuncunun, atıyorum çıktı ilk antremanda sakatlandı(Allah korusun)...
Bu işlemin tersi, stadımda 41903 koltuğum var o zaman bu sene bu koltuk sayısı X bilet ücreti kadar gelir elde edeceğim diye gelir kalemi yazmak gibi olur.

Öte yandan Medel' i alandan Allah razı olsun.
Dün ilk defa Larin' i canlı izleme şansı buldum. Hakikaten en fazla Cenk(kötülemek için söylemiyorum) olur bu çocuk.
Bir de dünkü oyunu görünce kesinlikle "orta oyunu" diye tanımlanan şeyin hocanın tercihi olduğuna inandım.
Adem de camiamıza hayırlı olsun. Yemin ediyorum benim bile umudum kalmamıştı transferden.
Beşiktaş kanserim nüksetti bu transfer sezonu.
Hoca gidecekse bile sezon sonunda umarım "efsane" olarak gitmeyi koymuştur kafasına.
Hadi inşallah dinimiz amin.

ASAP

Çevrimdışı 38life

Bakalım rotasyon nasıl olacak ? Medel stoper bölgesine geçebilir belki de ? Atiba şart,Oğuzhan'ı Adem geldikten sonra birlikte izlemek şart..

Medel, Oğuzhan, Adem olur. Atiba'nın ilk 11'e dönmesi, döndüğünde tutunması şuan soru işareti.

Çevrimdışı 38life

Adem'in satın alma opsiyonu gayet mâkul. Şimdi bir santraforla Ademin transferi daha anlamlı hale gelebilir.

Çevrimdışı balkan-kartal

Ademin fizigi hakkinda ne dusunuyorsunuz ?
besiktastan baskasini bilmeyiz

Çevrimiçi Samet Demir

Yabancı oyuncu göndermediğimiz sürece başka yabancı birisini alamıyoruz. Kota doldu sanırım.

Bence Burak da gelecek. İnşallah kiralık olur. Yoksa seneye onuda yollamak için takım ararız.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Ademin fizigi hakkinda ne dusunuyorsunuz ?
Adam senelerdir İtalyada oynuyor. Sen düşün artık.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı 38life

fenerbahçe de iyi bir 10 numara almış.

Etiketler: