2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 77 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4654269 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Bir de canavar forvet gelirse bekledigimize deger :evillol:

Çevrimdışı underworld

O yaştan sonra değişim olmaz
Ya da hoca topu şişiren oyunculara yerden oynayın diye direktif verecek. Alışkanlıklarını değiştirmeleri için diretecek

Çevrimdışı Gökhan Kurt

benim aldığım bilgi böyle değil

Kiralama ücreti 1.250.000€
Oyuncunun maaşı 2.250.000€
Satın alma opsiyonu 6.500.000€

Satın alma opsiyonu zorunlu

Büyük ihtimal senin dediğin doğrudur abi.
Duyum oldugu için paylaştım ben.
Zaten 12 De cok  :biggrinking:

Çevrimdışı balkan-kartal

yakinda dorukhan rotasyonda necip in onune gecebilir
besiktastan baskasini bilmeyiz

Çevrimdışı mrred

O zaman topu şişiren oyunculardan uzak duracaz
Caner ve q7 özelinde eleştirileri anlıyorum. Bu ikisiyle oynamanın da bazı avantajları var.
*Özellikle oyun kurulumunda q7 top tekniği ve kontrol tekniği sayesinde topu ilerde tutabiliyor fakat oyunu yavaşlatıyor dün larine bir topu bombaşken yine atmadı ama sonraki 2 pozisyonda attı ve larin pozisyona girdi sanki biraz gelişme var gibi. Oyunu yavaşlatması ve savunma arkasına yapılan koşuları görememesi q7 nin dezavantajı
*Bek oyuncuları orta saha özellikli oldukları zaman pas trafiği çok hızlanıyor. Topu savunmadan daha kolay çıkarıyoruz , Adriano da bu zaten var . Bence canerde de var. Ama canerin de pozisyon alması çok kötü savunmada zaafiyet yaratıyor.
Sonuç olarak rakibe göre bu oyuncular bence kullanılabilir. Tamamen silmek yanlış olur
The great gig in the sky

Çevrimdışı yoruk

Adem bence iyi transfer fakat Orta sahada savunma anlamında zayıf kalabiliriz. Zira atiba oğuzhan adem ya da medel oğuzhan adem üçlüsü savunma anlamında baya yumuşak kalır. O yüzden kesinlikle topu kıymetini bilen bir oyun oynamamız gerekiyor. Önümüze gelen topu içeri şişirip üstüne üstlük 2. topları da alamazsak kalemizde çok pozisyon görürüz. O yüzden net bir pozisyon olmadıkça topu kesinlikle ortalamamamız gerekiyor. Rakibi bezdirene kadar topu çevirmemiz rakibi hataya zorlamamız gerekiyor.
Zaten yumuşak durumda olduğumuz için sıkıntı yok.Adem İtalya'dan gelmeseydi düşünürdüm acaba mı diye.Ama İtalya görmüş adamın bizim lige alışma sıkıntısı çekeceğini sanmıyorum.

Atiba da girmeli kadroya.Zaten hocanın da takımın da niyeti var merkezden oynamaya.Bu belli oluyor.Ama işler zora çıkınca olmayınca direk kanatlara oynuyoruz.Maçın belli dönemlerinde dikkat edilirse bu açık olarak ortada.Hele hele maçın başlarına bir bakın.

Çevrimiçi Necmi

Son dakika santrafor sürprizi gelebilir mi ?
olacak gibi bilgi geliyor ama burakmı olur başkasımı olur bilmiyorum burak diyenler var
diğer taraftan ilgilenmiyoruz diyen Başkan ve Hoca var.
birde bir paket bilgisi geldi bana pek inandırıcı gelmedi zaten bu transferle yanlış bilgi olduğu
ortaya çıktı.

Çevrimdışı Mustafa UZUN

Bu transfer dönemi de sağ-bek almadan bitecek herhalde. Adı bile geçmiyor artık  :s20: Alternatifsiz tek bölgemiz ve yine adam almadık.   

Çevrimdışı mrred

olacak gibi bilgi geliyor ama burakmı olur başkasımı olur bilmiyorum burak diyenler var
birde bir paket bilgisi geldi bana pek inandırıcı gelmedi zaten bu transferle yanlış bilgi olduğu
ortaya çıktı.
Origi olabilir mi ? Adam çok hızlı bağlantı oyuncu keşke gelse
[ Son Düzenleme: 31 Ağustos 2018, 10:50:16 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı EagleForce

ortaya çıktı.

Paket Burak + Sosa miydi?

Çevrimiçi Necmi

Caner ve q7 özelinde eleştirileri anlıyorum. Bu ikisiyle oynamanın da bazı avantajları var.
*Özellikle oyun kurulumunda q7 top tekniği ve kontrol tekniği sayesinde topu ilerde tutabiliyor fakat oyunu yavaşlatıyor dün larine bir topu bombaşken yine atmadı ama sonraki 2 pozisyonda attı ve larin pozisyona girdi sanki biraz gelişme var gibi. Oyunu yavaşlatması ve savunma arkasına yapılan koşuları görememesi q7 nin dezavantajı
*Bek oyuncuları orta saha özellikli oldukları zaman pas trafiği çok hızlanıyor. Topu savunmadan daha kolay çıkarıyoruz , Adriano da bu zaten var . Bence canerde de var. Ama canerin de pozisyon alması çok kötü savunmada zaafiyet yaratıyor.
Sonuç olarak rakibe göre bu oyuncular bence kullanılabilir. Tamamen silmek yanlış olur
bir takım sadece pas oyunu oynamaz sadece orta oyunuda oynamaz kadron her tür opsiyonu değerlendirecek seviyede olmalı
bu takıma o noktada quaresmada canerde lazım. akşam orta oyunu oynamadık ama iki golümüz ortadan geldi Belkide en az orta açtığımız maçı oynadık
bir takım gerektiğinde orta açar gerektiğindekanatlardan içeri ka eder gerekirsede merkezden dalar bunların hepsini yapan takım savunmayı dağıtır biz orta açma dışında bir şey yapmadığımız için kısır kalıyorduk.

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı yoruk

Bakalım rotasyon nasıl olacak ? Medel stoper bölgesine geçebilir belki de ? Atiba şart,Oğuzhan'ı Adem geldikten sonra birlikte izlemek şart..

Çevrimiçi Necmi

Origi olabilir mi ? Adam çok hızlı bağlantı oyuncu keşke gelse
onunla ilgili dedikodu olarak bile bilgi gelmedi adı duyulmuyor hiç ben internet dışında duymadım adını

Çevrimdışı mrred

+ yusuf  :D
Yusufu bize verirlerse trabzon taraftarı şehri yakar :D
The great gig in the sky

Çevrimdışı Eray_Steiermark

onunla ilgili dedikodu olarak bile bilgi gelmedi adı duyulmuyor hiç ben internet dışında duymadım adını

Kimleri duydun peki?

Çevrimdışı mrred

Burak'ın daha yeni versiyonu daha genci :D
The great gig in the sky

Çevrimiçi Necmi

Bu transfer dönemi de sağ-bek almadan bitecek herhalde. Adı bile geçmiyor artık  :s20: Alternatifsiz tek bölgemiz ve yine adam almadık.   
dorukhanı aldık ya akşam kısa süre oynadı ama ben çok beğendim sakin soğukkanlı
ortada oynadığı kadar sağ bekte oynamışlığı varmış neden olmasın denemeden bilinmez

Çevrimdışı scarfright

8-9 ay dusunuyorkar oyuncu izliyorlar son saniyede bi menejer ariyor
Baskanim adem layic var
Gelsin baslasin

Tutarsa sampiyon tutmazsa 4.
Abi 4.lüğü çok gömerek söylüyon be. Sanki geçen sene ezilerek 4.olduk gibi. Son gs derbisini kazanaydık yine şampiyonduk bence.

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı matias_27

Arkadaşlar bir kaleci ve on numara kesin alınacak. Negredo gönderilirse kesin forvet alınacak. Kaleci ve on numara transferleri yüzde 90 bitme aşamasında.bilginize.

Hayırlı olsun arkadaşlar transferlerimiz.
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimdışı mylife1903

benim aldığım bilgi böyle değil

Kiralama ücreti 1.250.000€
Oyuncunun maaşı 2.250.000€
Satın alma opsiyonu 6.500.000€

Satın alma opsiyonu zorunlu
Normal fiyat
Kagit ustunde iyi tiransfer
Tosici falan arayip konusmustur insallah
Senol gunesten gelir gelmez dayak yemesin sonra
Bunun da arizasi bu dayak azgini bu
Yilmaz vurama verjen bunu

Çevrimdışı mrred

Hayırlı olsun arkadaşlar transferlerimiz.
Umarım güzel olur. Sen de bize herkesten önce haber verdin. Teşekkür ederiz. Forvet transferi olacak mı peki bilgin var mı ?
The great gig in the sky

Çevrimdışı Mustafa UZUN

dorukhanı aldık ya akşam kısa süre oynadı ama ben çok beğendim sakin soğukkanlı
ortada oynadığı kadar sağ bekte oynamışlığı varmış neden olmasın denemeden bilinmez

Alternatifsiz tek bölgemiz için ''denemeden bilinmez'' bir oyuncuya güvenip sezona başlamak çok riskli değil mi ? Hem de asıl mevkii sağbek olmadığı halde. O bölgeyi hep geçici çözümlerle geçiştiriyoruz. Atiba'dan, Necip'ten. Adriano'dan ve hatta (tek maç da olsa) Lens'ten sağbek yaratmaya çalışıyoruz. O bölgedeki sayısal eksikliğimiz kaç sezondan beri ortada olduğu halde bir türlü halledemedik problemi. Akılcı bir transfer planlamasında, alacağımız sağbek sezon bitmeden belli olmalıydı ve ilk açıklanan transferimiz sağbek olmalıydı. Michael Lang ismi vardı transfer sezonu başında, adam başka takıma gidince vazgeçtik alınabilecek tek sağ bek oymuş gibi. Neyse umarım Dorukhan bölgede iyi bir alternatif yaratır da sıkıntı yaşamayız.

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı Sercan62

Adem Ljajic transferi resmen ilaç gibi geldi. Dün tüm umutlarımı kaybetmiştim. Torino kiralamaz, kiralasa da bu adam daha iyi bir lige gider diye düşünüyor, kafamda Tolgay, Oğuzhan, Negredo'yu 10 numaraya koyup farklı sistemler falan düşünüyordum. Sabah kalkar  kalkmaz Adem haberini duyunca felaket rahatladım.

Forvet almadan en azından ligin ilk yarısına kadar idare edebilirdik ancak 10 numarasız o iş olmazdı. 26 yaşında (Fikret Orman mod on) ''pırıl pırıl'' (Fikret Orman mod off) bir genç aldık. Kendisi neredeyse herkesin bildiği bir oyuncu. Şutları, pasları, çalımları, frikikleri... İnşallah çok faydasını göreceğiz bu çocuğun.

Etiketler: