2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 76 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4654048 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Şu aylarca süren transfer döneminde vermediğimiz paraların kat kat fazlası devre arası verim alamayacağımız oyuncuların panik transferi için (love gibi) kasamızdan çıkacak gibi duruyor. Kaybedeceğimiz lig performans gelirleri de cabası. hadi pektemekin sözleşmesi öyle yada böyle bu sezon sonu bitecek. love için her yıl kiralama stresi mi yaşayacağız. adamın 36 yaşına kadar garanti sözleşmesi var. millet arap liglerine gönderebiliyor oyuncularını. biz yapamıyoruz.

Bari olcayı da hediye etsinler de seti tamamlayalım :D
Nostalji seti
Cikdiriyorim suan
Sinirden kalbim sikisti

Çevrimiçi Rasim

Abi bak ben de iddia edemiyorum olayi cunku anadilim degil
En guzeli amerikadan katilan arkadaslarin yorum yapmasi, halil not alan simultane tercuman, ikarisun dediklerinin burebir cevirisi halilin turkceye ceviridgi sekilde de olabilir.
Art niyet yok sonucta, cok degerli bir insan halil bizim icin

100de 100 eminim halilden bir gram endisem yok, ozur de dilemeseydi daha iyiydi kapanir giderdi, simdi biraz daha uzayacak mevzu.

Bir daha bakmak lazim vidyoya sabah linki koymuslardi ben ordan izledim.

@Librarius var @ozankarakoc var bi el atsinlar @Serkan_KaNaDa var
reyiz cok net Kariusun Besiktas dedigi duyuluyor halil Besiktas kelimesini kullanmadi tercümesinde :bandit:
Beşiktaş!

Çevrimdışı mylife1903

yalnız bilic oğuzhan'ı oynatmıyordu :)
Cenki de oynatmiyordu pektoyu oynatiyordu sol kanatta
Adama da kiziyom ama yahu kadro da bomba
O kadroda bi babel bi quaresmaya olaydi sampiyon olurdu belki bilic
Sola pekto alip orta kesiyorduk

Çevrimdışı Akil Emre

Trabzon forumunda buraga karşı pektemek ve para konuşuluyo, pektemeği şutlamak lazım bu olay doğruysa burak benim için tamamdır

Çevrimdışı EMİR EMRE

Az önce Cenk'in Benfica ve Porto maçlarindaki gollerini izledim de... bu sene son iki gunde adi geçen kim gelirse gelsin o seviyeden çok uzağiz... Avrupa Ligi isabet olmuş.

Yunanlar saka maka AEK yi gruplara soktu. Eger bugun PAOK Benficaya sahasinda kapanir da 0-0 berabere kalirsa bile onlar da UCL gruplarina kaliyor. Daha gecen sezon maddi sebepler ve saha ici olaylardan ligine ara verilen 2 yunan takimi.. cok aciz bizim lig çok..

bu arada Paok 1-1 suan

edit: benfica atti 1-2 ne nazarim dokandi beeh :D
[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2018, 22:28:12 EMİR EMRE ]

Çevrimdışı EMİR EMRE

Trabzon forumunda buraga karşı pektemek ve para konuşuluyo, pektemeği şutlamak lazım bu olay doğruysa burak benim için tamamdır

Burak da babasinin hayrina gelmez bence 2.5 -3 arasi istiyordur..

Çevrimdışı onurturan

Burak + Sosa + 2.5 M diyorlar.

Fit miyiz gençler
Şuan fit değilim yarın bu saatlerde fit olurum ama Allah beni neetmesin  :s20: :s20:

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Burak 33 sosa 33 hey yavrum ne efso genclesiyoruz be :)))))))))))) yapmayin nolur yapmayin boyle bisey.
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı cursedofdragon

Burak da babasinin hayrina gelmez bence 2.5 -3 arasi istiyordur..

bizde 20 gol isteriz :D

Burak 33 sosa 33 hey yavrum ne efso genclesiyoruz be :)))))))))))) yapmayin nolur yapmayin boyle bisey.

sosa yok sadece burak.

Pektemek gidip burak gelicekse daha faydalı olur.

İyi yerli genç yok malasef.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Tolgay + 2,5 milyon euro ya Burak transferi bitti diyor ts kaynakları

tolgay + 2.5 milyon €.

net intihar ederim.

Çevrimdışı El Nino

İsmail Köybaşı'nı da geri getir Fikret Başkan

Çevrimiçi Kapkarakartal

Yok daha neler 33 yaşındaki adama 26 yaşındaki adam verip üstüne 2.5M mi vercez.

Çevrimdışı ekrembaser

Çevrimdışı Jimexi

Burak'ın gelmesine %100 karşıyım. Takımın yaşı zaten geçti bu sezonu feda edip maksimum sayıda genç oynatmaktan yanayım. Bunu bu sezon yapmazsak gelecek sezon yada diğer sezon muhakkak yapmak zorundayız. Çünkü kademeli bir gençleştirme çalışmasına girmedik.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

tolgay + 2.5 milyon €.

net intihar ederim.
Net asılsız haber. Tolgay ı bir sene parlatsak 10 yapacak oyuncu.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ekrembaser

Binbir emekle inşa ettiğimizi 1çok kolay yıkarlar böyle bişey olursa

Çevrimdışı Akil Emre

Pektemek love tapusuyla töre tolgay 1 yıl kiralık iyi olurdu

Burak'ın gelmesine %100 karşıyım. Takımın yaşı zaten geçti bu sezonu feda edip maksimum sayıda genç oynatmaktan yanayım. Bunu bu sezon yapmazsak gelecek sezon yada diğer sezon muhakkak yapmak zorundayız. Çünkü kademeli bir gençleştirme çalışmasına girmedik.

seneye toplu kontrat bitimi var bizi şampiyon yapıcak olan kim varsa gelsin.

1 sene oynar şampiyon yaparlar.

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Yonetim neler yapiyon yonetim??????????
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

yapamaz abi tolgay'da o patlama sıçrama yok yerinde sayıyor.

burak için en fazla şu olur.

Pektemek + Orkan (Kiralık) + 1 milyon € + şampiyon olursak 500 bin € fazlası olmaz.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

yapamaz abi tolgay'da o patlama sıçrama yok yerinde sayıyor.
Başkan ozi ya da Tolgay ı iyi paraya okutmazsa içine oturur. Bu ikisine de çok toleranslı
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Jimexi

Pektemek+Tolgay+ Kulübün tapusunu verelim. Umut Nayir oynasın daha iyi arkadaş yemin ediyorum 1 sezon boyunca gol atmasın tek ses çıkarmam yeter ki Burak gelmesin.

Etiketler: