2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 96 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4661837 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı yoruk

Vakit yeterse herkesi satalim feda diyelim, kenetlenelim
Ben sadece aciklama bekliyorum ama oyle kur artti falan diye degil
Icraatin icinden

Aklimla dalga gecmeyin diyen adam herkesi salak yerine koymayacak

Motivasyonu yokmus yahu kendi kendini motive edebilen insan ariyor firmalar, motive olamayana kimse maas vermiyor.

Pepe quaresma vida negredo lens basta olmak uzere medel tolgay oguzhan kim varsa 1-2 milyona bakmadan elden cikaralim bi sene disimizi sikariz ama surec duzgun yonetilsin.

Baskan dogaclama konusuyorum sonra cimbizliyorlar diyor kardesim cok dedigini anlatabilen bir adam degilsin kucuk kucuk notlar al piromter kullan. Ulkeyi yinetenler piromter kullaniyo, ayip bisi degil.

40 milyon civari bi girdi yaparsak rahatlariz biraz.
Boyle yarim yamalak yola cikacagimiza hic baslamayalim
Ben aslında başkanın bugün konuşmasını beğendim.2 gün önceki konuşmayı dinlediğimde ortalık karışacak yine ne oluyoruz falan diyordum.

Çevrimdışı mylife1903

Ben aslında başkanın bugün konuşmasını beğendim.2 gün önceki konuşmayı dinlediğimde ortalık karışacak yine ne oluyoruz falan diyordum.
Fazla konusmadi da ondan

Beşiktaş'ın bütün pazarlamasından, transferinden, takımın motivesi ile ben uğraşıyorum. Benim motivasyonumun yüksek olması önemlidir. Burada haksızlık yapılıyor. Doğrusu bizim fazla konuşmamamiz

Herseye baskan bakiyormus. Takimin motivesine kadar
Boyle aciklama yaparsan elestirilirsin
Isvicre cakisi gibi

Simdi herseye baskan bakiyorsa baskan tatildeyken tiransferler falan yurumez tabi

Çevrimdışı cursedofdragon

Arkadaş ne alaka ?

Sen anlamak istediğin gibi anlamışsın ! Orada bir espri var.Fikret başkan en ufak şeyleri hesap eden biri olduğu için öyle yazdım şakayla karışık...
Öyle de yazardım ,böyle yazmayı tercih ettim.Bedava göndermek yerine otursunlar altyapı da sürtsünler düşüncesindeydim.
Ben yönetimi eleştiririm de çok yazdım.Ama hakkını da veririm.Kötüye kötü iyiye iyi deriz !

demek espiri yaptın ? peki.

Japon basınına Beşiktaş ve Kagawa hakkında konuşan Yuto Nagatomo: "Kagawa'nın kendisi için en iyi kararı almasını istiyorum. Ona Türkiye'nin harika bir ülke olduğunu söyledim."

Çevrimdışı yoruk

demek espiri yaptın ? peki.
Kusura bakma espirilerimi sana beğendiremedim.

Sen benim mesajlarımı belli ki hep aksi düşünce ile ön yargılı okuyorsun .Bu kaçıncı.Kesin eleştirmiştir ,başka takımlı falan filan diye düşünüyorsun.Böyle ise bana yazma ben de yazmayayım olsun bitsin.

Şuradan yönetimi eleştiriyorsun anlamını çıkartmak için art niyetli ,ön yargılı olmak lazım.

Kusura bakma espirilerimi sana beğendiremedim.

Sen benim mesajlarımı belli ki hep aksi düşünce ile ön yargılı okuyorsun .Bu kaçıncı.Kesin eleştirmiştir ,başka takımlı falan filan diye düşünüyorsun.Böyle ise bana yazma ben de yazmayayım olsun bitsin.

Şuradan yönetimi eleştiriyorsun anlamını çıkartmak için art niyetli ,ön yargılı olmak lazım.

aynen ön yargılı ve art niyetli olan benim!

"Love Pektemek gidiyorlar belki ama paralarını yine biz ödeyeceğiz ? Ne anlamı kaldı ? "
[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2018, 16:44:05 cursedofdragon ]

Çevrimdışı Jimexi

Başkanın motivasyonun düşmesi yada düşmemesi beni ilgilendirmez. Başkan diyor ki destek olun motivasyonuma katkı sağlayın. Bunları demeye getiriyor aslında. Ben taraftarım kardeşim sen transfer lazımken yapacaksın o transferi 25 milyonu motive edeceksin sonra kendin isteyeceksin. Çoluk çocuk baba harçlığı ile geçiniyor dediklerinin hepsi o 25 milyona dahil. 25 milyon kişi para toplayalım aramızda başkanın yıllık maaşını verelim madem maaşlı değil. Bence başkan nadiren konuşsun konuştukça daha derine doğru gidiyor.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Nartallo

Efsane bir transfer sezonu geçirdik, kalecimizi, stoperimizi, en skorer adamımızı gönderdik.

Kaleci kiraladık, göndermeye çalıştığımız üç forveti gönderemeyip, sezon boyunca süre alamayacak iki forvet daha aldık.

Güçlenmesi, eksiklerini tamamlaması gereken takım hem kan kaybetti, hem biraz daha yaşlandı.

Başkanın gelmesiyle 2012’den beri yukarı giden ivmemiz geçen sezonla birlikte duraklamaya girdi, bu sezon da geri gitmeye başlayacaz.

Hadi ekonomik sıkıntılar nedeniyle adım atamadık, ofsayt golün hesabını niye soramıyoruz, ekonomik olarak zayıfız, federasyonda zayıfız, biz nasıl mücadele edeceğiz.

Halis var, Palabıyık var, Fırat var, renklilerin kurtarıcısı VAR var, ne yapacaz abi. Camiaya bir ışık, bir hedef gösteren kimse yok, camiayı motive edecek olanlar, kendilerinin motive edilmesini bekliyor.
[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2018, 17:07:33 Nartallo ]

Çevrimdışı 38life

Bizim Beşiktaşa ve Beşiktaş yönetimine desteğimiz ebediyyen sabittir. Fakat yapılan yanlışlar Beşiktaşa zarar vermeye başladıysa ve bu yanlışların geçerli bahaneleri yoksa en ağır şekilde eleştiririz. Eleştirmezsek ozaman Beşiktaş sevgimize ihanet etmiş, sorunlarla birlikte kulübe de sırt dönmüş oluruz.

Çevrimdışı ferdi1903

saka maka biyana baskan transfer yapmicak galiba  :D :lol: :lol: :lol: sinirden gülüyorum

Çevrimdışı murat baltacı

Biz on numarayı alalım son gün forvet sagbek falan düşürürüz diye umut ederken on numarada gelmedi bu şekilde lige başlarsak yazık.

Lig biter bitmez para eden oyuncuları satıp feda desek yerlerine genç oyuncular alsak kampa yetiştirip Şenol hocaya biraksak şuan daha umutlu olurduk,en azından Trabzon'da Bursa'da yaptığını yapabilirdi şu durumda hocada nakavt yönetimde taraftarda.

Bunca verilen emek çekilen çile iki şampiyonluktan sonra dağılmak olmadı işleyen çarkı büyütmek yerine kendi elimizle çomak soktuk ölü gs yi dirilttik fb de seneye dirilir hatta bizim yaptığımız hataları yapmazlarsa ligi domine edebilirler.
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Halbuki ne umut etmiştik?
FFP bitiyo, sarışınların eli darda olacaktı.
Biraz paraya kıyıp eksik bölgeleri kapatarak adam akıllı bir oyunla daha güçlü hale gelecektik.
Uefa yarı final yada final görüp daha da etkili olacaktık.
Herşeyi geçtik gelecek 5 yılın tohumlarını atabilirdik.
Olmadı...

Çevrimdışı Ömer Kaan

İyi bi 10 numara gelmeyecekse kimse gelmesin, Pepe, Negredo ve diğer yüksek maaslilar elden çıkarılsın, hedef avrupa kupaları olsun biz de en azından acı çekmeyelim.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Ne zamandır @tuncaboylu yok. Yönetimi eleştirenlere yanıt verecek, euro arttı, kurlar uçtu, siz nerede yaşıyorsunuz, FFP bitmedi diyecek birinin eksikliğini hissediyorum forumda. Muhalifler baskın çıkmaya başladı. :lol:

Çevrimdışı mylife1903

saka maka biyana baskan transfer yapmicak galiba  :D :lol: :lol: :lol: sinirden gülüyorum
Yapmayacaksa sataydi herkesi iste bay gecerdik seneyi
Baska islerle ugrasirdik salon insaati falan

Halbuki ne umut etmiştik?
FFP bitiyo, sarışınların eli darda olacaktı.
Biraz paraya kıyıp eksik bölgeleri kapatarak adam akıllı bir oyunla daha güçlü hale gelecektik.
Uefa yarı final yada final görüp daha da etkili olacaktık.
Herşeyi geçtik gelecek 5 yılın tohumlarını atabilirdik.
Olmadı...
geçen sene şampiyon olamamak işi berbat etti.

Önceliğimiz şampiyonlar ligi olmamalı diye yırtındık durduk.

2.ci yarı oynadığımız oyunu ilk yarı oynasaydık geçen sene çok rahat şampiyon olurduk.

Şenol hoca yüzünden oldu biraz bu sürekli önceliği şampiyonlar ligi dedi durdu ama şampiyon olamazsam bi daha nasıl gideceğim diye düşünmedi.

Geçen sene hoca'ya verdiğimiz kadro Beşiktaş'ın yakın zamanda ki en iyi en geniş kadrolarından biriydi.

Renklileri piyasadan silebilirdik fırsat teptik.

İyi bi 10 numara gelmeyecekse kimse gelmesin, Pepe, Negredo ve diğer yüksek maaslilar elden çıkarılsın, hedef avrupa kupaları olsun biz de en azından acı çekmeyelim.

pepe,negredo elden çıkarılmaz love ve pektemek gider utku ve orkan kiralık gider başka giden olmaz.

Çevrimdışı El Nino

Çevrimdışı mylife1903

Ne zamandır @tuncaboylu yok. Yönetimi eleştirenlere yanıt verecek, euro arttı, kurlar uçtu, siz nerede yaşıyorsunuz, FFP bitmedi diyecek birinin eksikliğini hissediyorum forumda. Muhalifler baskın çıkmaya başladı. :lol:
Muhalif yok, sorgulayan akliyla dalga gecirtmeyen var

Tuncaboylu cok moda olunca mikanosa gitmis

Çevrimdışı celiker1

2 gün daha bir umut sabredelim bakalım :money:
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Kapkarakartal

Düşündükleriyle uyguladıkları çelişen bir Başkanımız var UEFA finalini Vodafone'da oynamak istiyor ama geçen sene 4. olan takımın giden oyuncularının (Talisca) yerini bile doldurmuyorsa bu demektir ki mevcut kadro ile bu işi yapacağını düşünüyor, kusura bakmasın ama rüyalar aleminde yaşıyor. 

Çevrimdışı 38life

"Transferi son 1 haftaya bırakalım, ucuza kapatalım..."

"Yav he he" dediler yönetime. Yav he he!

Çevrimdışı abdusta

Hata Aboubakara 7milyon euro bonservis ödenmemesiyle başladı.

daha sonra telafisi için negredo oda olmayınca love transferleriyle bunun 2 katı maliyetini ödeyip
üstüne lig 4cusu olduk.
ne yazıkki bu hatalar düzeltilmeye çalıştıkça dahada kötü performans ile daha fazla borçlanıyoruz.

saygılar

Çevrimiçi yaço58

"Transferi son 1 haftaya bırakalım, ucuza kapatalım..."

"Yav he he" dediler yönetime. Yav he he!
son hafta böyle fırsat transferi kovalanır böyle planlama olurmu senin on numaran yok lazım sana kalmış 2 gün adamlar tabi 15den aşağı inmez elin mecbur onlarda biliyorlar bu durumu gerçekten sıkıntı büyük sonumuz hayrolsun ama olmaz böyle en kötü transfer dönemimiz

Etiketler: