2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 87 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4638270 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Hem Adem hem Niang'ı mı istemişiz  :alala:

niang bizde iş yapar bence :)

Çevrimdışı abdusta

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

gs ligde de daha tokat yemedi böyle 5 6 atsin arada gecen sene az koymadilar deplasmanlarda o tokatlari :)
Tokatın ağa babasını biz yedik hiç kimseyi eleştirmeye hakkımız yok

45 maçlık serimiz bir oyuncumuzun Laubaliligi yüzünden sona erdi

Her maça 3 puan yazdigimiz Vodafone parkta 3 puan bıraktık hemde ligin en kötü takımlarından birine

Umarim bu tokat bizim için hayırlı olur yoksa nice tokatlar yeriz...
[ Son Düzenleme: 28 Ağustos 2018, 16:23:45 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Niang??

Saygılaro

Abi haberde Niang ve Adem yazıyo ama bir bütünlük yakalayamadım onu soruyorum abi.

Başkanın artık bişeyler yapması lazım gözgöre göre sezonu kaybedeceğiz, en acilinden 10 numara ve forvet lazım gerekirse love ve pektemek pafta takılsın, koca sezon çöpe atılamaz

Baskan taraftara sallamaktan vakit bulabilirse Transfer yapacak

Başkan kongre üyelerinin de birer taraftar olduğundan habersiz galiba

Bu taraftar yeri geldiğinde onu o koltuktan indirmesini de bilir başkan çok ileri gitmeye başladı artık

Her röportajda taraftara sallamanın ne mantığı var acaba veya takıma ve kulübe ne faydası var ? Üstüne çok büyük zarar veriyor camiaya

Torino Başkanı Urbano Cairo: "Torino'nun güçlü bir kadrosu var, örneğin Zaza henüz oynama şansı bulamadı. Ljajic de oynamak istediği bir takıma gitmek istiyor. Takımdan ayrılırsa ekonomik bir kazanç elde etmeyeceğiz sadece oyuncunun daha çok oynayacağı bir yere göndermiş oluruz."

Kaptan iyidir iyi
Bi on numara gelsin oğuzhan ın yükü hafifler maestro moduna geçer
Son günlerde en komiğime giden ileti bu oldu

Yanlış anlama sana gülmüyorum şu adını yazdığın oyuncumuzun maestro olacağı kısmına gülüyorum :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Tokatın ağa babasını biz yedik hiç kimseyi eleştirmeye hakkımız yok

45 maçlık serimiz bir oyunumuzun Laubaliligi yüzünden sona erdi

Her maça 3 puan yazdigimiz Vodafone parkta 3 puan bıraktık hemde ligin en kötü takımlarından birine

Umarim bu tokat bizim için hayırlı olur yoksa nice tokatlar yeriz...
aynen öyle. sanki gecen sene deplasmanlarda cok iyidiler, gelenden gidenden tokat yediler, sonuc????
ilk önce kendimize bakalim, biz böyle oynarsak ligde ilk 4e girersek iyi. avrupa liginde ilk iki imkansiz bu futbolla. asıl üzücü olan, 1,5 senedir ne oynadigimiz belli degil, ama ne cözüm bulduk nede fazla umursamadi birileri.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

SON DAKİKA !
Kepe bitti diyor !

Çevrimdışı Ömer Kaan

niye moralimiz bozuk mu ki :D
Değil mi ?

Yenilgiye değil de 45 maçlık seri bitti ona daha çok üzülüyorum yoksa illa ki bir tokat yiyecektik

Çevrimdışı scarfright

Değil mi ?

Yenilgiye değil de 45 maçlık seri bitti ona daha çok üzülüyorum yoksa illa ki bir tokat yiyecektik
Seri 50 maç olsa ne olacaktı artı puan mı yazılacaktı? Telafisi olabilecek zamanlardayız daha ama daha önemlisi futbolumuz buna müsait olmalı. Onun dışında seri bence çok da önemli değil. Dünyanın en iyi takımının bile serisi bitiyor en nihayetinde.

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

SON DAKİKA !
Kepe bitti diyor !

Bunlar da Arda'nın İspanya'daki arkadaşları gibi.. Sanki yancılıkla geçiniyorlar havası sezdim. Ljajic'ten çok bunlar sevinmediyse ben de bir şey bilmiyorum. Adamlar paso kartal emojisi atıp duruyorlar sağa sola.

Seri 50 maç olsa ne olacaktı artı puan mı yazılacaktı? Telafisi olabilecek zamanlardayız daha ama daha önemlisi futbolumuz buna müsait olmalı. Onun dışında seri bence çok da önemli değil. Dünyanın en iyi takımının bile serisi bitiyor en nihayetinde.

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben Hocanın yerinde olsam

Q7 - Caner ve Babelin 3 unü de keserim

Adriano-Lens ve Töre yı 11 e yazar orta sahayı da Medel-Atiba yaparım ama hoca yapmayacak tabiki..

Değil mi ?

renklilerden birinde kaybetsek daha çok koyardı :)

illa ki kaybedicektik birine sonsuza kadar gidecek hali yoktu ya :)

takma kafana böyle şeyleri.

Çevrimdışı Ömer Kaan

Layiç hala mı gelmedi ya?

Çevrimiçi yaço58

Layiç hala mı gelmedi ya?
gelsede rahat bir nefes alsak artık valla ölümü gösterip sıtmaya razı ediyorlar inşallah bu sezon şampiyonluk gelir

Çevrimdışı abdusta

Abi haberde Niang ve Adem yazıyo ama bir bütünlük yakalayamadım onu soruyorum abi.

Niangın fransada bir klube satışından bahsediyor

saygılar

Çevrimdışı abdusta

Yeni Santrafor transferimiz

Alıntı
Negredo'nun Beşiktaş'taki geleceği netleşmeye başladı. İspanyol golcüyü takımdan göndermek isteyen yönetim, yüksek maaşı nedeniyle oyuncuya talip bulamamıştı. Son maçlarda kritik gollere imza atan tecrübeli oyuncunun takımda kalması için yeni bir formül bulundu.

BEŞİKTAŞ YÖNETİMİ, NEGREDO'NUN MAAŞINDA İNDİRİME GİTMEK İSTİYOR

Deneyimli futbolcunun maaşında indirime gitmek isteyen yönetim, golcü futbolcuya daha düşük maaşla 2 yıllık yeni bir sözleşme sunmaya hazırlanıyor.

saygılar

Çevrimdışı mrred

Adem, Sosa ve Kagawanın istatistiksel olarak verilerini karşılaştırdım. Bu tek başıma bir şey anlatmaz ama oyuncuların genel oyun tarzları nasıl bir fikir verebilir. Bütün oyuncuların güncel en iyi sezonlarını aldım
Önce Sosa
2015-2016 sezonu
defansif katkısı
30 maç
1.5 top çalma
0.9 top kesme
0.7 faul
0.1 topu uzaklaştırma
0.8 çalım yeme
0.1 blok
Ofansif Katkı
7 gol
12 asist
2.2 şut
2.1 kilit pas
1.3 adam geçme
2.8 faul
0.9 top kaptırma
1.9 kötü kontrol

Kagawaya bakalım
2015-2016 Dortmund
26 maç
defansif
1.2 top çalma
0.6 top kesme
0.9 faul
0.1 topu uzaklaştırma
0.3 çalım yeme

Ofansif
9 gol
7 asist
1.1 şut
1.4 kilit pas
0.7 adam geçme
1.2 faul
1.8 top kaptırma
1.6 kötü kontrol

Adem 2017-2018 Torino
Defansif katkı
23 maç
0.4 top çalma
0.3 top kesme
0.3 faul
0.3 uzaklaştırma
0.3 çalım yeme

Ofansif katkı
6 gol
10 asist
2.3 şut
2.5 kilit pas
1.6 adam geçme
0.6 faul
1.2 top kaptırma
1.5 kötü kontrol
The great gig in the sky

Çevrimdışı underworld

Geleceksen gel artık sabrımız kalmamıştır

Çevrimdışı mrred

Adem, Sosa ve Kagawanın istatistiksel olarak verilerini karşılaştırdım. Bu tek başıma bir şey anlatmaz ama oyuncuların genel oyun tarzları nasıl bir fikir verebilir. Bütün oyuncuların güncel en iyi sezonlarını aldım
Önce Sosa
2015-2016 sezonu
defansif katkısı
30 maç
1.5 top çalma
0.9 top kesme
0.7 faul
0.1 topu uzaklaştırma
0.8 çalım yeme
0.1 blok
Ofansif Katkı
7 gol
12 asist
2.2 şut
2.1 kilit pas
1.3 adam geçme
2.8 faul
0.9 top kaptırma
1.9 kötü kontrol

Kagawaya bakalım
2015-2016 Dortmund
26 maç
defansif
1.2 top çalma
0.6 top kesme
0.9 faul
0.1 topu uzaklaştırma
0.3 çalım yeme

Ofansif
9 gol
7 asist
1.1 şut
1.4 kilit pas
0.7 adam geçme
1.2 faul
1.8 top kaptırma
1.6 kötü kontrol

Adem 2017-2018 Torino
Defansif katkı
23 maç
0.4 top çalma
0.3 top kesme
0.3 faul
0.3 uzaklaştırma
0.3 çalım yeme

Ofansif katkı
6 gol
10 asist
2.3 şut
2.5 kilit pas
1.6 adam geçme
0.6 faul
1.2 top kaptırma
1.5 kötü kontrol
Bu verilere ek olarak
pas verileri
                                sosa                                                  adem                                      kagawa
maç başına yüz.         76                                                       82.1                                       85.2
başarılı pas pas          47.9                                                    43                                           50
maç başına orta         1.9                                                      1.2                                          0.1
maç başına uz.top      2.7                                                      1                                              2
maç başına ara pas    0.1                                                       0.1                                          -
The great gig in the sky

Etiketler: