2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 87 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4638071 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

bizde sağ bek çok.. Adriano var.. Vida var.. Medel var.. Necip var.. Hatta Lens bile var..  :lol:
Olcayi isliklamasaydik mesela hem sag hem sol bek oynatirdik

Çevrimdışı abdusta

Torinodan haberler karışık

http://www.toronews.net/calcio-mercato/calciomercato-torino-ljajic-se-il-besiktas-lo-vuole-deve-pagare/

Oyuncu ayrılmak istiyormuş ama,Pazar gunku performansını begendik takımda tutmak istiyoruz ancak 15milyon euroyu verirseniz alabilirsiniz
şeklinde ısrar oldugunu yazıyor özetle
sonuç olarak klasik İtalyan oyunu,iyi bir pazarlama taktiği,Hoca son dakikalarda oyuna alarak oyuncusunu parlatmış bence..

Saygılar

Çevrimdışı mylife1903

http://www.toronews.net/calcio-mercato/calciomercato-torino-ljajic-se-il-besiktas-lo-vuole-deve-pagare/

Oyuncu ayrılmak istiyormuş ama,Pazar gunku performansını begendik takımda tutmak istiyoruz ancak 15milyon euroyu verirseniz alabilirsiniz
sonuç olarak klasik İtalyan oyunu,iyi bir pazarlama taktiği,Hoca son dakikalarda oyuna alarak oyuncusunu parlatmış bence..

Saygılar
Abi 60da falan girdi adam

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Saygılar

O da madem ayrılmak istiyor kötü oynasaymış..

Çevrimdışı black kartal

Alıntı

Saygılar
içimden bi ses bu işin olmayacağını söylemiyor bağırıyor inşallah yanılırım ama galiba transferi kapattık

Söz Konusu Vatansa Gerisi Teferruattır.
M. Kemal Atatürk

Çevrimiçi yaço58

artık şu on numara gelsin ademmi olur kagawamı ama biri olsun haftaya bursa deplasmanı bize karşı en çirkef oynayan takım bu kadroyla maalesef ordada galibiyet zor gibi ama bu haftayı telafi için bursayı yenmeliyiz bugun adem açıklansa bursada ilk 11 başlasa birde galibiyet tadından yenmez tırsıyorum bu adem işide yatacak diye zaten başkada alternatifimiz yok galiba ya adem yada transfer olmayacak

Çevrimdışı worns

Şu adamı Genoa 4 milyon euroya aldı bu transfer döneminde. Negredo'nun bir yıllık ücretinden az paraya.

Çok büyük bir scout operasyonu falan da denemez. Zaten 21 gol atmış Ekstraklasa'da geçen sene. Yeni takımında 2 maç 5 golle başlangıç yaptı.

Çevrimdışı abdusta

Alıntı
Beşiktaş’ın transferden sorumlu yöneticisi Umut Güner, Adem Ljajic transferini bitirmek için Torino’ya hareket etti.

Haber düştü umarız dogrudur

Saygılar

Çevrimdışı cursedofdragon

Haber düştü umarız dogrudur

Saygılar

zaten ordalardı hiç gelmediler  :alala:

ben mi yanlış biliyorum yoksa  :alala:

zaten ordalardı hiç gelmediler  :alala:
ben mi yanlış biliyorum yoksa  :alala:

Serdar Sarıdağ'a sormak lazım  :D "Başkan Fikret Orman Vida'nın satışı için şu an hala İngiltere'de, Londra'da. Bu gece ya da yarın sabah erken saatlerde Türkiye'ye dönecek" dediğinde başkan Vodafone Park'ta dostluk yemeği veriyordu.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

🗞 Juan Mata Manchester United'dan ayrılmaya karar verdi. (Daily Express)
Allah aşkına yapisalim şu adama Araya Guti ile Negredoyu sokarız her türlü ikna ederiz
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

Allah aşkına yapisalim şu adama Araya Guti ile Negredoyu sokarız her türlü ikna ederiz
Negro aman topa girmesin
Adam golleri kim ataacaaaj diye gelmeyebilir

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Göztepe love dan Vazgeçti
DHA

Çevrimdışı Necmi

Abu mesut almandir diyen sen degil miydin yaw
alman demedim alman vatandaşı dedim ve tepkimdeki
nedende bizim onun türklüğünü savunduğumuz kadar o savunmazken millete ne oluyor dedim
adam alman halkına ben almanım neden beni dışlıyorsunuz diye göz yaşı döküyor
mesut ben almanım diyorsa almandır adem boşnakım diyorsa boşnaktır bizim değil bosnalıların derdi
bu sen mesutun ben türküm dediğini duydunmu yarın iyice yaşlanıp türk takımlarından birine gelip emeklilik
maaşı almak istediğinde hepimizden fazla türk olur o ayrı.

Çevrimiçi Akil Emre

Ne oldu şimdi tüm forvetler elde mi kaldı, yollayın pektemek kardeşimi pafa, yanına loveda alsın hiç değilse maç başı ücretlerinden , galibiyet primlerinden kurtuluruz. Oyun felsefesine katılsam da nerde ne zaman duracağını bilen son vuruşları iyi dembaba tarzı forvet olmadığı sürece bu sene yatar.

Çevrimdışı sozkul

kim nereyi geçti.fener sürünüyor gs daha avrupada tokat yemedi.bizim takım oturmuş sadece bir kaç eksik var.

İşte böyle yahu, birtane pozitif adam çıktı....  :claps: :claps: :claps:
ilk sendelemede, ilk şampiyon olamamada başkan, taraftar , hoca, futbolcu dağılıp gidecekmiyiz... Bu ilk kötü gidişte dağılma sendromundan kurtulmamız lazım...
Yalnız hoca'nin başka bişey denemesi lazım,  o şey ney tam bilmiyorum ama bir şey denemesi lazım, onu da ikna et @MURAT ..
İlk iki haftayı ve UEL elemelerini çekirge gibi zıplayarak geçmiştik, o arada arızaları görmeliydi hoca..
Sanki kaleci sezon başında gelseydi eminim daha rahat olurduk, hocanın aklı kalede kalıyor diye düşünüyorum..
Maçta Vida'yı çıkararak büyük hata yaptı hoca.
Ama asıl hatası değişiklikten vazgeçmemesiydi. 3-1 ken hazırlandı Larin, 3-2 oldu o anda vazgeçtim otur diyebilirdi.
Vida kornerlerde Larin'den çok daha büyük tehlike rakip takım için.
Tam değişirken bu yanlış hamle dedim yanımdakilere, maç bitince yanımdaki arkadaş Güntekin'de aynısını söylemiş abi dedi.

Çevrimdışı mylife1903

ilk sendelemede, ilk şampiyon olamamada başkan, taraftar , hoca, futbolcu dağılıp gidecekmiyiz... Bu ilk kötü gidişte dağılma sendromundan kurtulmamız lazım...
Yalnız hoca'nin başka bişey denemesi lazım,  o şey ney tam bilmiyorum ama bir şey denemesi lazım, onu da ikna et @MURAT ..
İlk iki haftayı ve UEL elemelerini çekirge gibi zıplayarak geçmiştik, o arada arızaları görmeliydi hoca..
Sanki kaleci sezon başında gelseydi eminim daha rahat olurduk, hocanın aklı kalede kalıyor diye düşünüyorum..
Ama asıl hatası değişiklikten vazgeçmemesiydi. 3-1 ken hazırlandı Larin, 3-2 oldu o anda vazgeçtim otur diyebilirdi.
Tam değişirken bu yanlış hamle dedim yanımdakilere, maç bitince yanımdaki arkadaş Güntekin'de aynısını söylemiş abi dedi.
Abi sakatlanmis adam

Sakatlandı diye çıkardı Vida'yı  :alala:

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Tek Büyük Beşiktaş

Bizimle ilgili bir şey algılamadım ben  :alala:

abi arkadaşları kaç gündür kartal paylaşıp Beşiktaş filan yazıyor adem'de açıklamayaz zaten ilk biz açıklamamız lazım :D

Etiketler: