2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 59 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4640884 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Theo Walcott:

"Cenk Tosun müthiş bir forvet. O nerede, ne zaman durmasını çok iyi biliyor. Eğer onun gibi akıllı ve zeki bir forvetle oynuyorsanız, işiniz çok kolay demektir."
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı EMİR EMRE

Theo Walcott:

"Cenk Tosun müthiş bir forvet. O nerede, ne zaman durmasını çok iyi biliyor. Eğer onun gibi akıllı ve zeki bir forvetle oynuyorsanız, işiniz çok kolay demektir."

dün maçin adamiydi suphesiz.. 10 kisi kaldiginda ileride tek adam olarak top tuttu savunmaya destek oldu 1 de sahane asist yapti. Lukakunun rolünü ustlenmeye basladi ve her izledigimde keyif aliyorum gururlaniyorum. Şu da var tabi ne zaman rakip 10 kisi kaldi Everton takimi disiplini elden birakip 2-0 dan mac beraberliğe geldi. Beşiktaş tozu yuttugu belli :D
[ Son Düzenleme: 26 Ağustos 2018, 13:45:52 EMİR EMRE ]

Çevrimdışı Burak Uzunoglu

Zemin düzelmis 😎

Almanya'da Kagawa'nin Sevilla'ya transfer olacagi konusuluyor. Dortmund taraftari Favre'nin Kagawa'yi ilk 11'de düsünmemesinden cok üzgün.

Götze'nin yerine onun oynamasinin gerektigini düsünüyorlar.
Hamburg Black Eagles

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Vodafone Park zemini %85 oranında düzeldi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Adem ljaic epl yolunun bizden gectigini biliyor o yuzden israrla bize gelmek istiyor olabilir bu da transferi kolay kiliyor :)
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Adem ljaic epl yolunun bizden gectigini biliyor o yuzden israrla bize gelmek istiyor olabilir bu da transferi kolay kiliyor :)

Bu çok iyimser bir önerme gibi oldu  :biggrinking:
Adamın Roma-İnter -Torino geçmişi var.
Alsalar çoktan almıslardı.

Çevrimdışı worns

Lucas Pratto haberi okudum. Gerçek olduğunu sanmam ama bu tarz bir oyuncu yerine Negredo'yu tercih ederim.

Bence Love elden çıkarılsa Negredo'yla 2.8-3 milyon bandından iki yıllık yeni sözleşme imzalanılsa santrafor enflasyonu bir parça dizginlenmiş olur. Negredo'yu daha dağıtıcı-besleyici bir rolle konumlandırıp çevresindeki 3lünün skor katkısını maksimize etmek üzerine bir planlama yapılırsa verimli birşeyler çıkar. Artık bu dönemde tatmin edici düzeyde bir santrafor bulunabileceğini sanmıyorum keza. Zaten Negredoda elden çıkarılamadı.

Çevrimdışı Barış Hoca

Vodafone Park zemini %85 oranında düzeldi
Gündüz maçları olsa keşke.
Şeref'inle oyna, Hakkı'nla kazan!

Çevrimdışı sozkul

2-3 haftadır takımla antrenmanlara çıkmıyor diyorlar, mutsuz ve ayrılmak istiyormuş.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Paracıl mı acaba, mutsuz olup takımıyla antremana çıkmayan topçudan korkuyorum ben.

Resmi hesap satin alma opsiyonu ile kiralandi dedi..

Bazi muhabirler haber siteleri falan opsiyonsuz diyordu, guzel oldu opsiyonun elimizde olmasi..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı tuncaboylu

Resmi hesap satin alma opsiyonu ile kiralandi dedi..

Bazi muhabirler haber siteleri falan opsiyonsuz diyordu, guzel oldu opsiyonun elimizde olmasi..
Hangi resmi hesap?

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Ryad Boudebouz diyorlar.
İstatikleri biraz düşük gibi.

Çevrimdışı scarfright

Hemen hemen ayni satisi yapmisik biz 90 milyona yakin ama fb iki kati para harcayip bu satislari yapmis biz 70-75 milyon fenerbahce 145-150 milyon arasi .
ayrıca bu satışları yaparken biz 2 kez şampiyon olduk. fenerbahçe şl ne bile gidemedi.

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hangi resmi hesap?

Facebooktaki resmi Besiktas sayfasi onur abi. Kariusun formali fotosunun altina yazmislar 2 yillik satin alma opsiyonuyla kiralanmistir diye.

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Ömer Kaan

Adem Ljajic ve M'baye Niang. Torino paket yapsın uyguna.

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı onurturan

Çevrimdışı underworld

Lahiçi istiyoruz da bonservis işi nolcak?

Çevrimdışı EMİR EMRE

Çevrimiçi Samet Demir

Lahiçi istiyoruz da bonservis işi nolcak?
Boşver onuda sen mi düşüneceksin. Yönetim düşünsün...

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı alimm

Adem Ljajic ve M'baye Niang. Torino paket yapsın uyguna.

niang mümkünse kalsın... Adem yeterli... santrafor hamlesini başka takımdan yapmalıyız...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı underworld

Boşver onuda sen mi düşüneceksin. Yönetim düşünsün...

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Onca kartal yuvasına gidiyorum Tabiki düşüncem

Çevrimdışı Hasan Tahsin

niang mümkünse kalsın... Adem yeterli... santrafor hamlesini başka takımdan yapmalıyız...
Bu Niang ın bir kaç videosuna baktım. Abuş tarzı aynen
Tek Büyük Beşiktaş

Etiketler: