2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 83 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4638472 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı worns

Karius hayırlı olsun. 2 yıllık kiralık 2.5 milyon euro deniliyordu. Bu seviye bir kalecinin alınabileceği en uygun koşullar denilebilir. Kaleciler ilk dönemlerinde bir parça uyum sıkıntısı gösterebiliyorlar. Kariusda da geçen seneden kalan bir parça özgüven sıkıntısıyla birlikte bir parça sıkıntı yaşayabiliriz. İlk haftalar yapabileceği potansiyel hatalarda sıkı sıkıya arkasında durmak gerekiyor. Uyum sağladıktan sonra ligin açık ara en iyi kalecisi olacaktır. Fabri'yi aratmaz hatta daha fazlasını vaat ettiğini düşünüyorum.

10 numara işinde de ses bekliyoruz artık. Adam Lallana denmiş. Bu oyuncu aslında estetik orta saha oyuncusu seven çok sayıda taraftarımızı tatmin etmez ama oldukça faydalı bir oyuncudur. Geçen sene bir maçta premier lig tarihinin en çok koşan oyuncusu olmuştu sanırsam. Yalnız yıllık ücreti fazladır ve hala Liverpool'un rotasyonunda yeri olan bir oyuncu, biraz zor transfer gibi geliyor. Kagawa görünüşte daha kolaydı. Dortmund gözden çıkartmış görünüyor ama oyuncu istemiyor pek sanırım. Ben istediğim oyuncu tipinde olmasa da Fabian'a da okey noktaya geldim zaten. Orta saha almamalarından korkuyorum keza.

Bir de bedava medava bir sağ bek düşürseydik son hafta iyi olacaktı. Gökhan Gönül daha sezonun bu haftasında yorulmuş gibi görünmeye başladı gözüme. Halledilir gibi görünen ama aslında oldukça önemli bir sıkıntı yaşayacağız o bölgede sezonun devamında. Adriano sol bekten ayrılmamalı. Zaten geriden zor top çıkarıyoruz. Adriano'nun orada özel bir rolü var. Sağ tarafta sıradanlaşıyor ve geriden oyun kurmakta daha da zorlanıyoruz. Alternatif denen diğer oyuncuların da (Necip, Medel, Atiba falan) o bölgede oldukça sırıttığını defalarca deneyimledik. Bir senelik kiralık opsiyonsuz bir genç oyuncu bile soruna belli ölçüde derman olur.
[ Son Düzenleme: 24 Ağustos 2018, 20:42:54 worns ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Gomiş ffp den gitmedi, maaşına yüksek zam istedi diye gönderilmek zorunda kalındı.
Maykon da paratorun sisteminde ağır kaldığı için şutlandı.

Yani şimdi buna ffp demek çocuk masalı değilde nedir?

Geçeceksin o işleri.

Babel de zam istedi, vermedik ve oynuyor.

Şimdi son güne kaldılar, alacakları adama 5'ten aşağı vereceklerini mi sanıyorsun?

Stoper işleri de yaş, onu da yollayamadılar.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı underworld

Geçeceksin o işleri.

Babel de zam istedi, vermedik ve oynuyor.

Şimdi son güne kaldılar, alacakları adama 5'ten aşağı vereceklerini mi sanıyorsun?

Stoper işleri de yaş, onu da yollayamadılar.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Babıl, gomişin yanında daha toy.
Gomişin bu konudaki kaşarlıkları marsilya, Lyon dan gs ye kadar uzanıyor.
Helal olsun adam prensip sahibiymiş gs de de kaldığı yerden devam etti.

Çevrimdışı mrred

Chadli bu hafta da kadroda yok !
The great gig in the sky

Çevrimdışı EMİR EMRE

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Ne Cesch mi :nerd:

kim yazmış fabregas ı sansürlü muratsa inanırım da diğerleri sallıyor  :alala:
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Lovren'in, Karius’un gönderisine attığı yorum:

“Kardeşim, ben sana ne dedim? en iyisi 🇹🇷."

Video yarın dediler..Beklemeyin arkadaşlar..

Via Beşiktaş istihbarat

Çevrimdışı onurturan

80 dakkadır sayfayı yeniliyom allahını seven şuraya 10 numarayla ilgili yalan yanlış bir şeyler yazsın..

Çevrimdışı murat

ne kagava nede lallana nın olabileceğine inanmıyorum ama bir umut gelir diye bekliyorum.

Çevrimdışı cursedofdragon

ne kagava nede lallana nın olabileceğine inanmıyorum ama bir umut gelir diye bekliyorum.

2 sinden biri gelsin  abi yoksa intihar ederim  :D

Çevrimdışı murat

80 dakkadır sayfayı yeniliyom allahını seven şuraya 10 numarayla ilgili yalan yanlış bir şeyler yazsın..
hary kane ,griezman veya salahtan birini alacakmışız şenol hocaya santrafor forvet arkasımı , santrafor kanat oynayabilen birimi istersin diye sormuşlar.

Çevrimdışı MUSTAFA_

2 sinden biri gelsin  abi yoksa intihar ederim  :D

Adem Ljajic in de oluru var bence

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı underworld

Bir kaleci ile transfer kapanır

Çevrimdışı MUSTAFA_

maybe :D
Gelirse rahat 10+ gol 10+ asist yapar. Talisca muadili oyuncu arıyorsak oraya cuk  oturur bence.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Gelirse rahat 10+ gol 10+ asist yapar. Talisca muadili oyuncu arıyorsak oraya cuk  oturur bence.

kagawada güzel olur :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Kagawa Olmayacak
Fırat Günayer söyledi az önce TRT spor da

Çevrimdışı Erdem Ayaz

On numara İtalya dan gelecek diyor badem

Kagawa Olmayacak
Fırat Günayer söyledi az önce TRT spor da

badem şimdiye kadar hangi haltı bilmiş ki :D

Etiketler: