2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 96 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4646566 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ömer Kaan

Jurgen Klopp: “Henüz bir gelişme yok. Buna yönelik bir karar alınmadı. Gelişme olursa ve gerçekleşirse transferi açıklarız.”

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Fabian zaten 1 hafta once ist.e getirilip anlasilmis. Daha buyuk bir isim kovalaniyormus su an icin ve son ana kadar beklenicekmis, olmazsa fabian aciklanicakmis.. via Bjk istihbarat.

Zaten umut bu topraklardan goceli cok oldu.. o yuzden bekleyelim 1 hafta daha bosverin. En azindan her turlu on numara alindi deriz. Sıtma mod on..
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Ömer Kaan

Sevilla ve Marsilya, Kagawa ile ilgileniyormuş. Oyuncunun tercihi ise La Liga'dan yana imiş.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Sevilla ve Marsilya, Kagawa ile ilgileniyormuş. Oyuncunun tercihi ise La Liga'dan yana imiş.

O Sevilla'nın Allah belasını versin ya. Kimi almaya calıssak salca oluyorlar.
Hayır bişey kazandıkları, kazandırdıklarıda yok oyunculara geleneceksel dördüncüsünüz zaten ligde.  :biggrinking:
Ne gerek var bunca harcamaya.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Joao Mario diyorlar

Allah korusun diyorum ve Joao Mario eğer 10 numara ise bende Cr7 yım diyorum

Dümdüz adamı bize 10 numara diye itelemeye çalışıyorlar :akuma:
[ Son Düzenleme: 24 Ağustos 2018, 16:14:30 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cursedofdragon

O Sevilla'nın Allah belasını versin ya. Kimi almaya calıssak salca oluyorlar.
Hayır bişey kazandıkları, kazandırdıklarıda yok oyunculara geleneceksel dördüncüsünüz zaten ligde.  :biggrinking:
Ne gerek var bunca harcamaya.

hayrını görmüyorlar ama genelde :D

konoplanka mı ne vardı ilgilendiğimiz onuda aldılardı :D

Çevrimdışı Gökhan Kurt

hayrını görmüyorlar ama genelde :D

konoplanka mı ne vardı ilgilendiğimiz onuda aldılardı :D

+ Nasri  :D

Çevrimdışı mrred

Lens cok mu top caliyor :alala:
Akhisar maçında bir pozisyon olmuştum medel ile birlikte 2 ye 5 yakalanmışlardı lens 70 metre depar atarak geri koşmuştu bu sadece aklımda kalan bir tanesi
The great gig in the sky

Çevrimdışı mylife1903

Akhisar maçında bir pozisyon olmuştum medel ile birlikte 2 ye 5 yakalanmışlardı lens 70 metre depar atarak geri koşmuştu bu sadece aklımda kalan bir tanesi
Peki

Ben Quaresmanin bir Avrupa maçında 90 metre depar atıp sağ bekin kademesine girip %100 lük Golu önlediğini de hatırlıyorum onama bakarsak ki Q7 de defansa yardıma geliyor çok kez

Lens formda ona lafım yok Q7 zaten 35 yaşında artık dönüşümlü olarak kullanacağız ikisini de ama Q7 neden 11 oynuyor tarzı eleştiriler yersiz , zira adam tabela yapıyor son zamanlarda

Çevrimdışı mylife1903

Ben Quaresmanin bir Avrupa maçında 90 metre depar atıp sağ bekin kademesine girip %100 lük Golu önlediğini de hatırlıyorum onama bakarsak ki Q7 de defansa yardıma geliyor çok kez

Lens formda ona lafım yok Q7 zaten 35 yaşında artık dönüşümlü olarak kullanacağız ikisini de ama Q7 neden 11 oynuyor tarzı eleştiriler yersiz , zira adam tabela yapıyor son zamanlarda
Hangi tabela

oo 2011 senesinde değilmiydi yav  :alala:

28 yaşındayken ?

Çevrimdışı yoruk

hepsi ellerinde patladı :D
konoplanka patladı mı ? Sahi ne oldu o adama hiç takip etmedim ? Bir bakayım

Çevrimdışı Jimexi

Karius yarın 19:30'da diyorlar.

Çevrimdışı mrred

Daha dünki maçta kaptırdığı bir topta gol yiyorduk ceza sahasının köşesinden topu kontrol etmeye çalışırken kaptırdı aynı hatayı bir çok kez yapıyor rakip iyi vuramadı yandan çıktı top . Ben q7 yi kötülemiyorum defoları var diyorum top kontrolü ortaları dünya klası ama oyun bilgisi vasat topsuz oyunu vasat içeri kat etmiyor hızlanması vasat bu da takım oyununu etkiliyor. Hücum setleri zaten onun üzerine kurulu aldığı rolü uyguluyor biz de diyoruzki alternatif başka hücum setleriimiz olsun hemen işin kolayına kaçıp sadece ona göre oyun kurmayalım çünkü rakipler bizi çözdü
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

The great gig in the sky

Çevrimdışı yoruk

Daha dünki maçta kaptırdığı bir topta gol yiyorduk ceza sahasının köşesinden topu kontrol etmeye çalışırken kaptırdı aynı hatayı bir çok kez yapıyor rakip iyi vuramadı yandan çıktı top . Ben q7 yi kötülemiyorum defoları var diyorum top kontrolü ortaları dünya klası ama oyun bilgisi vasat topsuz oyunu vasat içeri kat etmiyor hızlanması vasat bu da takım oyununu etkiliyor. Hücum setleri zaten onun üzerine kurulu aldığı rolü uyguluyor biz de diyoruzki alternatif başka hücum setleriimiz olsun hemen işin kolayına kaçıp sadece ona göre oyun kurmayalım çünkü rakipler bizi çözdü
Sorun zaten Q7 değil .Ona odaklı planımız olduğu için sorunmuş gibi görünüyor.Başka yapı yok adam yok, kadro yapın bu.Hocanın da pek seçeneği yok açıkcası.
Q7 gitsin istemiyorum aslında ben.Halen güçlü bir avantaj.Ama yedek avantaj.Q7 çok yetenekli, son 4 yıldır disiplinli ama oyun zekası eksi bilmem kaç civarında.Şutları da giderek düşüyor.

Hangi tabela
Erzurum maçı ------- > 2 asist - 1 Gol

Partizan Maçı ---------> 1 asist

oo 2011 senesinde değilmiydi yav  :alala:

28 yaşındayken ?
Aynen broo :D

Ama şimdi Q7 defansa yardım etmiyor diyen yalan söyler belki lig maçlarında geri çok gelmiyor ama özellikle bir çok Avrupa maçı ve Derbilerde tam bir kanat oyuncusu gibi oynadı sürekli ileri geri çalıştı çok kez Kademeye girip top çıkardı bunları gormemek de biraz insafsızlık

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Karius yarin 19.30

Via İ.seten
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

@mylife1903 abinin tarzi ile cevap vereyim sana

Defosu olmasa burada ne işi var :alala:

Defosuz olanı 10 sene Real de oynuyor 33 yaşında iken 100 milyon € bonservis veriliyor :bandit:

Çevrimdışı mrred

Sorun zaten Q7 değil .Ona odaklı planımız olduğu için sorunmuş gibi görünüyor.Başka yapı yok adam yok, kadro yapın bu.Hocanın da pek seçeneği yok açıkcası.
Q7 gitsin istemiyorum aslında ben.Halen güçlü bir avantaj.Ama yedek avantaj.Q7 çok yetenekli, son 4 yıldır disiplinli ama oyun zekası eksi bilmem kaç civarında.Şutları da giderek düşüyor.
Bu kadar fazla q7 odaklı oynamak ona da haksızlık hocanın yaptığı şey aslında olağanüstü bir şey, bir oyuncunun en iyi özelliklerini gol attırmak için kullanıyor öbür taraftan diğer takımın neredeyse tamamı o oyuncunun defosunu kapatıyor aslında bu kolay bir şey değil ve gerçekten zekice bir şey fakat bir şöyle bir durum var bizim yediğimiz gollerin büyük kısmı kendi sağ kanadımızdan. Oyuncular artık yaş aldılar q7 nin ve canerin açıklarını kapatmak bu sene daha zor. Geçen sene atibayı kötü gösteren şeyde buydu . Adam tek başına alanı oyun bilgisi ile nerede durcağını bilerek kapatıyordu fakat taliscanın yükü de ona binince artık yapamaz hale geldi. Aynı sorun gökhan gönülde de var çünkü o kanatta defans yapmak için ekstra efor harcıyor da nabzını yükseltiyor ve hata yapmaya başlıyor. Tolgayın dün yürücek hali kalmamıştı bu açıkları kapatma oyunun ilerde sakat vermek gibi riskleri de var. Hoca bunları dikkate alarak başka oyun setlerini de uygulatmalı
[ Son Düzenleme: 24 Ağustos 2018, 17:08:55 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Aynen broo :D

Ama şimdi Q7 defansa yardım etmiyor diyen yalan söyler belki lig maçlarında geri çok gelmiyor ama özellikle bir çok Avrupa maçı ve Derbilerde tam bir kanat oyuncusu gibi oynadı sürekli ileri geri çalıştı çok kez Kademeye girip top çıkardı bunları gormemek de biraz insafsızlık
Isı haritalarını incelemeni tavsiye ederim yardım etmiyor demiyoruz o kanatta bize zaaf yaratıyor diyoruz. Sol kanat babel adriano olunca bir zaafımız oluyor mu ? Ama babel caner olunca zaaf oluyor neden çünkü caner sol açıktan devşirme sol bek adam savunma yapmayı bilmiyor hoca o yüzden babeli hep tutuyor o kanatta.
The great gig in the sky

Etiketler: