2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 81 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4646406 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Fikret Orman, basına yaptığı açıklamalarda Karius, Marco Fabian ve Mario Gomez hakkında konuştu.

İşte Orman'ın açıklamaları:

-HAYIRLISIYSA OLUR-

"Karius ilgilendiğimiz bir oyuncu. Hayırlısıysa olur."

-BÜTÇEMİZE UYARSA ALACAĞIZ-

Marco Fabian hakkında çıkan anlaştı iddiaları ile ilgili konuşan Orman, "Bizde imza atılmadan konuşmak doğru şeyler değil. İlgilendiğimiz oyuncular var bütçemize uyarsa alacağız. Uymazsa almayacağız." ifadelerini kullandı.

-GOMEZ GÜNDEMİMİZDE OLMADI-

Bugün basında yer alan Mario Gomez haberleri sorulduğunda ise "Mario Gomez gündemimizde olmadı. Hiçbirzaman da konuşmadık." diyerek sözlerini sonlandırdı.

Haber Kaynağı: HABER1903

Çevrimiçi Necmi

Çoğu kişi Fabian ve Karius alınıp transferi kapatacak Beşiktaş diyor
transferi uçaktan inince öğrenenlermi diyor

Çevrimiçi Akil Emre

@Necmi abi sence toplamda kaç transfer yapacağız? Bana negredo ve pektemek kesin kaldı gibi geliyor, var mı inceden bi bilgi

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Bilemiyorum. Artık şuan ki gidişat bu söylenilenleri doğrular ispatlar nitelikte
Umarım bi on numara forvet ve sağ bek alınır da hepimiz seviniriz 7 gün kaldı

Çevrimdışı worns

Büyük ihtimalle Fabian geliyor orta sahaya. Epeydir alacağımızı düşünüyordum buraya kesin bunu alırız yazıp durdum. Bir şey bildiğimden değil transfere uygun profilde bir oyuncu olduğundan.

İdeal oyuncu olmasa da hiç yoktan iyidir. En azından ceza alanı içine bolca giren, şutu olan, teknik bir orta saha oyuncusu.

Çevrimdışı abdusta

https://www.liverpoolecho.co.uk/sport/football/football-news/loris-karius-transfer-perfect-chance-15066781

Bu akşam Istanbul da olması beklenen Karius için güzel bir haber çıkmış.

Antalya maçında Tribünlerde görecegimiz kesin de..
Kaleye geçmesi 2 ayı bulur sanırım.

Hoşgeldin LORİS..Q7 ve PEPE abine yapış futbolculuğu kalitesinden ögren

Saygılar

kendi kendime alıntı yapıyorum.

mesajımda yazdım ne zaman gelecegini..

en geç cumartesi günü burada,saglık kontrolleri bitimiyle,
yönetim Antalya maçında stada getirip SHOW yapacak.

Saygılar

Çevrimdışı worns

Kısa boylu hızlı bi 10 numara. Ben sadece Frankfurtta bazı maçlarını izlemiştim iki sene önce. Bundesliga standartlarında bile dikkat çekiyordu, geçen seneyi ise sakatlıklarla boğuşarak geçirdiğinden gözden düşmüş olabilir. Ceza sahasına sıkça giren, uzaktan şutu olan, topla arası iyi bir oyuncu. Sıkışık maçları açabilecek yetenekleri var, aslında Negredonun çevresinde gezinerek iyi işler çıkartabilir. Kanat ya da ikinci forvet gibi de oynatılabilir.

İdeal oyuncu değil dememin sebebi ise yine orta saha özellikleriyle öne çıkan bir oyuncu olmaması. Bir talisca değil ama pas oyununa katkısı hakkında şüphelerim var. Kagawa her bakımdan daha iyi alternatif olurdu. Ayrıca oyun disiplini, çalışkanlık vb konularda soru işaretleri olabilir. Çok savruk, fazla top kaybıyla oynadığı, içeri çalımlarla girmeye çalışıp sinir ettiği maçlar da hatırlıyorum.

Ama şu koşullarda en azından Oziyi geriye kaydırıp daha üretken bir orta saha ortaya çıkarabilir umudum var.

Bundesliga resmi hesabından 16/17de attığı top 5 golüde buraya bırakayım.

Çevrimdışı abdusta

Büyük ihtimalle Fabian geliyor orta sahaya. Epeydir alacağımızı düşünüyordum buraya kesin bunu alırız yazıp durdum. Bir şey bildiğimden değil transfere uygun profilde bir oyuncu olduğundan.

İdeal oyuncu olmasa da hiç yoktan iyidir. En azından ceza alanı içine bolca giren, şutu olan, teknik bir orta saha oyuncusu.

https://www.thesun.co.uk/sport/football/7089540/man-city-transfer-news-fabian-delph-besiktas/

2 saat önce Pep Guardialo sana mesaj yollamış.

saygılar

Çevrimiçi Samet Ç

Bayram tatilleri bitince gelecekmiş İstanbul'a Karius yani pazartesi.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Bayram tatilleri bitince gelecekmiş İstanbul'a Karius yani pazartesi.
Karius'un gelişiyle bayram tatilinin ne alakası var ki? Uçak biletleri ucuzlasın diye mi bekliyoruz :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

ligde 2 de 2 ile başladık.

Avrupada gruplara yakınız.

Kadro kalitemiz halen renklilerden iyi.

Sorsan biz ölüyoruz geberiyoruz :D
Orta sahamız GS orta sahası kadar kaliteli değil acı gerçek

Diğer bölgelerde üstünüz o ayrı konu

Hayvan gibi orta saha kurdular
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Mevcut kadroların karşılaştırılması ;

Kaleciler ;

Karius-Tolga-Utku
Volkan-Kameni-Berke
Muslera-İsmail-yok

Sağ bekler ;

Gökhan-Dorukhan
Isla-Şener
Mariano-Linnes

Stoperler ;

Pepe-Vida-Roco-Fatih
Skertel-Neustader-Yiğithan-Yok.
Maicon-Serdar-Ahmet-Ozan

Sol bekler ;

Adrino-Caner
H.ali-İsmail
Nagatomo-Yok.

Ön libero ;

Atiba-Medel-Necip
Topal-Ozan-Oğuz
Fernando-Donk-Celil

Orta Saha ;

Tolgay-Oğuzhan
Eljif-Yok.
Tolga-Selçuk

Sağ kanatlar ;

Quaresma,Lens,Töre
Dirar-Barış alıcı.
Feghouli-Sinan-Yunus.

Sol kanatlar ;

Babel-Yok.
Ayew-Valbuena-Aatif
Henry-Garry

10 numara ;

Yok.
Alper-Ekici
Belhanda-E.Akbaba

Santraforlar ;

Negredo-Love-Larin-Pektemek-Umut-Güven
Slimani-Frey-Soldado
Eren-Muğdat.
Yanlış karşılaştırma

Adamların orta sahası Selçuk-Tolga değil

Akbaba

Fernando    Ndiaye
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı worns

https://www.thesun.co.uk/sport/football/7089540/man-city-transfer-news-fabian-delph-besiktas/

2 saat önce Pep Guardialo sana mesaj yollamış.

saygılar

Abi ben Marco Fabian'ı kastediyorum. Fabian Delph ile ilgilendiğimizi bile bilmiyordum.

Saygılar

Çevrimdışı EMİR EMRE

Emre Tilev , İspanya da oynayan Fransız diyor , yer yerinden oynar diyor inanılmaz bir pazarlık var diyor

Kim acaba ?

BENZEMA ? :alala:

ayaga kalkmak yasaksa kesin Fikret Başkan all in çekti Benzema icin :D

Çevrimdışı Savaş

ayaga kalkmak yasaksa kesin Fikret Başkan all in çekti Benzema icin :D
Gese icin bu futbolcu. Bizim icin değil. Muhtemelen de Benzema.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Akil Emre

Gese icin bu futbolcu. Bizim icin değil. Muhtemelen de Benzema.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benzema ve gs ihtimal dahilinde bile olamaz

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi sence toplamda kaç transfer yapacağız? Bana negredo ve pektemek kesin kaldı gibi geliyor, var mı inceden bi bilgi

dostum iki tane kotamız var zaten kaleci alındıysa kaldı geriye bir.
kaç tane yapılabilir. oyuncu alınması için önce gitmesi lazım ben forvet alınacağına ihtimal vemiyorum şu anda,
bir on numara gelir gibi görünüyor ama bu arada bir yabancı boşaltırsak belki olur yani gomez hikayeleri falan
inanmayın derim. Ben zaten forvet ihtiyacımız olduğunu düşünmüyorum insanlar saplandı kaldı bizim elimizde bu kadar forvet
var gol atamıyorsa sorunu başka yerde arayalım. nihayetinde elinde gol kralı var alanyada atıp burda atamıyorsa
golcü lazım denmez neden olmuyor denir. bizim taraftar garip on numara ister sonra niyesekizin işini yapmıyor diye gömer
takımın en golcü oyuncusu olması asisti ikinci en iyi yapan olmasıda önemli değil adam neden merkeze gelip sekizin yapmadığı işi üstlenmiyor
sonra top geliyormu pozisyona giriyormuyuz bakmaz golcü gol atamıyor der tabi gelip topu defansdan alacak bütün sahayı geçip gol atacak
iki sarhoş top gelir düzgün vuramaz adı gol atamıyora çıkar.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bu arada Tolgay ın attığı gole yeniden baktım. Bu adam harbi gol atmayı bilmiyor. İlk defa kafayla kalecinin bacak arasından gol atıldığını gördüm. Daha sonra boş kale yerine dışarı atması ayrı bir fecaattı
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı mrred

https://www.mirror.co.uk/sport/football/transfer-news/divock-origi-left-limbo-liverpool-13131421
Dortmund origiyi kiralamak istiyor fakat liverpool 27 milyon istiyormuş ve görüşmelerde belirsizlik olmuş. Bu fırsattan istifade zorunlu satın alma opsiyonu ile kiralayabilir miyiz ? Kim bilir belki
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Dortmund son anda origiyi almaya karar verirse oyuncu fazlalığı olan bölgede satış yapma ihtimali artabilir .
The great gig in the sky

Çevrimiçi Necmi

Bilemiyorum. Artık şuan ki gidişat bu söylenilenleri doğrular ispatlar nitelikte
Umarım bi on numara forvet ve sağ bek alınır da hepimiz seviniriz 7 gün kaldı
kaleci alındı farzediyorum geriye tek kontenjan var nasıl alınacak 3 oyuncu
ikisi yerli olacaksa kimler olsun hepsi yabancı olacaksa kimleri göndersinler
sağbek oynayabilen bir dorukhan alındı mesela vidada oynar neden bir sağ bek alınsın almak salaklıktır bence alt
tarafı bek kendi içinden çıkarırsın kolayca gerçekten düşünmeden konuşuyorsunuz.
bırakın ergen triplerini artık önünüze gerçekleri koyun onun üzerinden yorum yapın
emzik isteyen bebek gibisiniz.
bu takıma tek elzem lazım olan oyuncu 8 numara on numarasız oynarsın zaten on numaradiye bir kavram kalmadı artık
ama 8 olmadan olmuyor bizim derdimizde 8 olmaması bunları görmeden istediğin on numarayı forveti al çöpe çevirirsin
love gol atamıyor diyemezsin adam iki sene öncenin gol kralı sana gelmeden ilk yarı on gol atmış sende atamıyorsa başka yere
bak. arıza göründüğü yerde olmaz öyle olsa tedavisi çok kolay olur. göründüğü yer yansımasıdır esas sorunun kaynağını bulamazsan tedavi edemezsin

Çevrimiçi Necmi

Bu arada Tolgay ın attığı gole yeniden baktım. Bu adam harbi gol atmayı bilmiyor. İlk defa kafayla kalecinin bacak arasından gol atıldığını gördüm. Daha sonra boş kale yerine dışarı atması ayrı bir fecaattı
kalecide ilk defa görmüşki yedi :D

Çevrimdışı mrred

kaleci alındı farzediyorum geriye tek kontenjan var nasıl alınacak 3 oyuncu
ikisi yerli olacaksa kimler olsun hepsi yabancı olacaksa kimleri göndersinler
sağbek oynayabilen bir dorukhan alındı mesela vidada oynar neden bir sağ bek alınsın almak salaklıktır bence alt
tarafı bek kendi içinden çıkarırsın kolayca gerçekten düşünmeden konuşuyorsunuz.
bırakın ergen triplerini artık önünüze gerçekleri koyun onun üzerinden yorum yapın
emzik isteyen bebek gibisiniz.
bu takıma tek elzem lazım olan oyuncu 8 numara on numarasız oynarsın zaten on numaradiye bir kavram kalmadı artık
ama 8 olmadan olmuyor bizim derdimizde 8 olmaması bunları görmeden istediğin on numarayı forveti al çöpe çevirirsin
love gol atamıyor diyemezsin adam iki sene öncenin gol kralı sana gelmeden ilk yarı on gol atmış sende atamıyorsa başka yere
bak. arıza göründüğü yerde olmaz öyle olsa tedavisi çok kolay olur. göründüğü yer yansımasıdır esas sorunun kaynağını bulamazsan tedavi edemezsin
Bize baskıdan takımı çıkarmaya alternatif olabilecek 8 numara gerekli
iki bekimiz de oyuncu kurucu bek zaten kalecinin de artık ayakları fena değil pepe ve vidanın da o şekilde ayakları fena değil

1.topu defanstan aldığı zaman dönebilecek bir orta saha bunu oğuzhan atiba ve tolgay yapıyor medel ve necip bunu yapamaz. Oğuzhan tolgay ve atibanın eksik oldukları nokta ise eğer oyun kontrol ve pas oyunundan çıkıp bir anda geçiş oyununa geçerse bu sefer aynı 3 oyuncunun fizik kalitesi yetersiz kalıyor
2.alacağımız oyuncunun profilinde topu kaybettiğimizde hemen geri kazanmak için press kalitesi yüksek de olmalı bu neden önemli şundan dolayı zaten sağ kanatta savunmada q7 defomuz var sol kanatta da savunmada caner defomuz var ekstradan savunma yapmayan biri olursa takım savunması zaafa uğrar.
3.aynı zamanda bu oyuncunun drippling ve pas açılarını iyi ayarlayabilen bir tekniğe sahip olması gerekiyor
bu profilden oyuncu kim varsa alınabilir ismin bir önemi yok.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Bize baskıdan takımı çıkarmaya alternatif olabilecek 8 numara gerekli
iki bekimiz de oyuncu kurucu bek zaten kalecinin de artık ayakları fena değil pepe ve vidanın da o şekilde ayakları fena değil

1.topu defanstan aldığı zaman dönebilecek bir orta saha bunu oğuzhan atiba ve tolgay yapıyor medel ve necip bunu yapamaz. Oğuzhan tolgay ve atibanın eksik oldukları nokta ise eğer oyun kontrol ve pas oyunundan çıkıp bir anda geçiş oyununa geçerse bu sefer aynı 3 oyuncunun fizik kalitesi yetersiz kalıyor
2.alacağımız oyuncunun profilinde topu kaybettiğimizde hemen geri kazanmak için press kalitesi yüksek de olmalı bu neden önemli şundan dolayı zaten sağ kanatta savunmada q7 defomuz var sol kanatta da savunmada caner defomuz var ekstradan savunma yapmayan biri olursa takım savunması zaafa uğrar.
3.aynı zamanda bu oyuncunun drippling ve pas açılarını iyi ayarlayabilen bir tekniğe sahip olması gerekiyor
bu profilden oyuncu kim varsa alınabilir ismin bir önemi yok.
Geçen sene Talisca çok gol attı doğru fakat top kazanma istatistiklerine bakmadım tahminimce düşüktür. Geçen seneki takım statistiklerinde gözüme çarpan bir şey var o da şu ;
top rakibe geçtiği zaman topu geri alma zamanımız neredeyse 10 saniyeye çıkmış bu da topun peşinden koşup yorulmamıza sebep olmuş olabilir. Bu sadece nedenlerden birisi. Topu kaybettiğimiz an takım olarak zaten 3 defoyla oynadık caner q7 ve talisca eğer bu sayı 1 kişiye inerse yani mesela q7 yerine lens ve talisca yerine daha iyi top çalan bir 8 numara olursa ben gol sıkıntısı çekeceğimizi düşünmüyorum.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mylife1903

Geçen sene Talisca çok gol attı doğru fakat top kazanma istatistiklerine bakmadım tahminimce düşüktür. Geçen seneki takım statistiklerinde gözüme çarpan bir şey var o da şu ;
top rakibe geçtiği zaman topu geri alma zamanımız neredeyse 10 saniyeye çıkmış bu da topun peşinden koşup yorulmamıza sebep olmuş olabilir. Bu sadece nedenlerden birisi. Topu kaybettiğimiz an takım olarak zaten 3 defoyla oynadık caner q7 ve talisca eğer bu sayı 1 kişiye inerse yani mesela q7 yerine lens ve talisca yerine daha iyi top çalan bir 8 numara olursa ben gol sıkıntısı çekeceğimizi düşünmüyorum.
Lens cok mu top caliyor :alala:

Etiketler: