2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 69 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4640448 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Mevcut kadroların karşılaştırılması ;

Kaleciler ;

Karius-Tolga-Utku
Volkan-Kameni-Berke
Muslera-İsmail-yok

Sağ bekler ;

Gökhan-Dorukhan
Isla-Şener
Mariano-Linnes

Stoperler ;

Pepe-Vida-Roco-Fatih
Skertel-Neustader-Yiğithan-Yok.
Maicon-Serdar-Ahmet-Ozan

Sol bekler ;

Adrino-Caner
H.ali-İsmail
Nagatomo-Yok.

Ön libero ;

Atiba-Medel-Necip
Topal-Ozan-Oğuz
Fernando-Donk-Celil

Orta Saha ;

Tolgay-Oğuzhan
Eljif-Yok.
Tolga-Selçuk

Sağ kanatlar ;

Quaresma,Lens,Töre
Dirar-Barış alıcı.
Feghouli-Sinan-Yunus.

Sol kanatlar ;

Babel-Yok.
Ayew-Valbuena-Aatif
Henry-Garry

10 numara ;

Yok.
Alper-Ekici
Belhanda-E.Akbaba

Santraforlar ;

Negredo-Love-Larin-Pektemek-Umut-Güven
Slimani-Frey-Soldado
Eren-Muğdat.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Bu maçları kolay mı kazandık?2 maçında 45 er dakikası çok kötü bir oyun var.Takım iyi olsa rakibin koca bir yarı iyi oynamasına izin vermez. Daha güçlü takımlarla oynamadık. Hadi Galatasaray ve Fenerbahçe maçlarını geçelim, Başakşehir maçında Larin,Oğuzhan 2 lisi ne yapar?Avrupa gruplarında vasat üstü misal liepzig ile gruplarda yeniden eşleşsek ne yaparlar?Keza Love,Tolgay?

haklisin ama o maclara kadar forvet kaleci ve 10 numara transferi biter diye dusunuyorum. oyun felsefemiz ve tecrubemizle ölümüz bu maçlari kazandi. takim oturunca daha iyi oluruz..

Bu maçları kolay mı kazandık?2 maçında 45 er dakikası çok kötü bir oyun var.Takım iyi olsa rakibin koca bir yarı iyi oynamasına izin vermez. Daha güçlü takımlarla oynamadık. Hadi Galatasaray ve Fenerbahçe maçlarını geçelim, Başakşehir maçında Larin,Oğuzhan 2 lisi ne yapar?Avrupa gruplarında vasat üstü misal liepzig ile gruplarda yeniden eşleşsek ne yaparlar?Keza Love,Tolgay?

kolay kazandık demedim ki zaten ?

herkesin fikrine saygı duyuyorum fakat daha sezon başındayız.

Geçen sezon başı sarı gelinler'den birisi vardar'a birisi östersunds'a elendiler sadece kazada değil! Oyun olarak ezildiler öyle böyle değil.

Belirli bir 11 yok eksik oyuncular bölgeler var bunları zaten bizde dile getiriyoruz fakat öyle öldük bittik bi durum söz konusu değil.

Başakşehir maçında larin ve oğuzhan 2'lisini neden yazdın mesala nerden biliyon onların oynayacağını :)

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Gomez zehirli oktur fazla dillendirmemek lazım

Çevrimdışı kyiv

Başakşehir maçında larin ve oğuzhan 2'lisini neden yazdın mesala nerden biliyon onların oynayacağını :)

örnek verdim larin olmasa negredo oynayacak sonradan oyuna love veya larin girecek yetmez zayıf kalıyorlar takımı ilerde tutamıyorlar keza 10 numara oğuzhan yetmiyor tolga da 2 maç iyi oynasa sonra su koyveriyor. keşke form tutsalar hiç transfer yapılmasa ama olmuyor güven vermiyorlar. Şampiyonluk parası için çok önemli eğer o parayı bu senede alamazsak yine benzer tablolarla kısıtlı kadrolarla mücadele etmek zorunda kalacağız.

örnek verdim larin olmasa negredo oynayacak sonradan oyuna love veya larin girecek yetmez zayıf kalıyorlar takımı ilerde tutamıyorlar keza 10 numara oğuzhan yetmiyor tolga da 2 maç iyi oynasa sonra su koyveriyor. keşke form tutsalar hiç transfer yapılmasa ama olmuyor güven vermiyorlar. Şampiyonluk parası için çok önemli eğer o parayı bu senede alamazsak yine benzer tablolarla kısıtlı kadrolarla mücadele etmek zorunda kalacağız.

eee negredo ile larin bir mi :)

love göztepeye gider belki :)

Belki bi 10 numara gelir :)

Hele bir transfer dönemi bitsin ona göre konuşuruz :)

Çevrimiçi annoca

Mevcut kadroların karşılaştırılması ;

Kaleciler ;

Karius-Tolga-Utku
Volkan-Kameni-Berke
Muslera-İsmail-yok

Sağ bekler ;

Gökhan-Dorukhan
Isla-Şener
Mariano-Linnes

Stoperler ;

Pepe-Vida-Roco-Fatih
Skertel-Neustader-Yiğithan-Yok.
Maicon-Serdar-Ahmet-Ozan

Sol bekler ;

Adrino-Caner
H.ali-İsmail
Nagatomo-Yok.

Ön libero ;

Atiba-Medel-Necip
Topal-Ozan-Oğuz
Fernando-Donk-Celil

Orta Saha ;

Tolgay-Oğuzhan
Eljif-Yok.
Tolga-Selçuk

Sağ kanatlar ;

Quaresma,Lens,Töre
Dirar-Barış alıcı.
Feghouli-Sinan-Yunus.

Sol kanatlar ;

Babel-Yok.
Ayew-Valbuena-Aatif
Henry-Garry

10 numara ;

Yok.
Alper-Ekici
Belhanda-E.Akbaba

Santraforlar ;

Negredo-Love-Larin-Pektemek-Umut-Güven
Slimani-Frey-Soldado
Eren-Muğdat.
şeyleri eklemeyi unutmuşsun. Tff, yusuf namoğlu, ali palabıyık, cüneyit çakır, fırat, bülo ..... ligin en iyi oyuncuları bunlar bizde hiç var mı bunlardan.

Çevrimdışı Furkan Sarper

şunu göz ardı ediyoruz, rakipler güçsüzleşti, kadromuz bir şekilde kazanıyor şeklinde ifadeler yazılıyor

ama bizim odağımız bu ikisi olmamalı, taraftar olarakta yanlış düşünüyoruz

ben sahada iyi bir oyun izlemek istiyorum, 15/16 sezonundaki veya kısmen 16/17 sezonundaki gibi

ceza sahası yayında duvar olup ver kaç yapmalar, kapalı savunmayı hızlı kanat değiştirmeler sonucu araya atılacak tek paslarla geçmek

kısaca geçen sezonki gibi dakikasına kadar aynı olan ezbere değişiklikler, tek hücüm planı orta kafa olan şuursuzca top çeviren, deplasmanda bol bol 0-0 dakikaları, çöpe atılan ilk yarılar.... liste uzar gider, bunları görmek istemiyorum ve istememeliyiz taraftar olarak öncelikle

yoksa isterse rakip futbol şubesini kapatsın, banane, ben Beşiktaş taraftarı olarak güçlü bir oyun görmek istiyorum sahada...

şeyleri eklemeyi unutmuşsun. Tff, yusuf namoğlu, ali palabıyık, cüneyit çakır, fırat, bülo ..... ligin en iyi oyuncuları bunlar bizde hiç var mı bunlardan.

doğru onlar eksik :)

Sıcak bir gelişme !!
Liverpool muhabiri açıkladı.

Çevrimiçi annoca

Sıcak bir gelişme !!
Liverpool muhabiri açıkladı.

hadi gelsin artık. Her geri pasta kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor.
Bir de bu eleman bire bir de nasıl zamanlaması kaleden çıkışı felen nasıl. Herkes refleksleri çok iyi diyor ama şampiyonluğa oynayan takımın kalecisinde kaleden çıkışları daha önemlidir. En sıkıntılı pozisyonlar arkaya atılan toplar oluyor.

Çevrimdışı abdusta

arada ve/veya kelimesi varda benmi görmüyorum :alala:
resmen q7 lensi zorlayamaz demiş işde :D bir ek uyduracaksak eğer bende
uydurayım o zaman töre ve q7 lensi zorlayamaz daha doğru bir tanım olur :bandit:

Dogrusu açıklanmış.töre q7 ve lensi zorlayamaz olacaktı .saygılar
[ Son Düzenleme: 24 Ağustos 2018, 05:58:03 abdusta ]

Çevrimdışı mylife1903

sakın 50 derece sıcakta kadınların çarşaf giydiğini söylemeyelim
araba kullanmalarının yasak olduğunuda demezsek iyi olur :D
Abi ispanyol bunlar zaten arap artigi yahu
Ispanyada arabistandan cok arap vardir, gitmez bence o kadin

Çevrimdışı onurturan

şimdi de gitmiyor belki orayıda sever :D

Altında klozetler filan var gitsin söyleyin eşine instagramdan filan :D
Ulan hepsi aynı yemin ederim.. hiç düşünemiyorlar.. zorla yaptıracan sonra teşekkür eder ay ben bu aeabistanı niye fatkedemedim şimdiye kafar.. 

Çevrimdışı Necmi

Dogrusu açıklanmış.töre q7 ve lensi zorlayamaz olacaktı .saygılar
ben bilmem  :D ne dediysen o

Çevrimdışı Necmi

Ulan hepsi aynı yemin ederim.. hiç düşünemiyorlar.. zorla yaptıracan sonra teşekkür eder ay ben bu aeabistanı niye fatkedemedim şimdiye kafar.. 
isyan sezinledim :D

Çevrimdışı Necmi

ha bu arada bir kadının arabistana gidip yaşamak istemesi için aptal olması lazım :D
öyle aptal biriyle evli olmak istermisin bir düşün.

Çevrimiçi Samet Demir

Töre hazır degil q7 lensi zorlayamaz
Rocoyu begendim güveni begendim

Saygılar
En sonunda kabul ettin sende abi.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı underworld

15 gündür FFP sadece bizi mi etkiliyor diye soranlar vardı.

Gördük ki rakipleri de etkiliyormuş, geçen sene en çok gol atan adamlarını ve kilit defansif oyuncularını satmak zorunda kaldılar.

Yani zayıfladılar. Ama bizim taraftar yine mutsuz, yine isyanda.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gomiş ffp den gitmedi, maaşına yüksek zam istedi diye gönderilmek zorunda kalındı.
Maykon da paratorun sisteminde ağır kaldığı için şutlandı.

Yani şimdi buna ffp demek çocuk masalı değilde nedir?

Çevrimdışı underworld

şunu göz ardı ediyoruz, rakipler güçsüzleşti, kadromuz bir şekilde kazanıyor şeklinde ifadeler yazılıyor

ama bizim odağımız bu ikisi olmamalı, taraftar olarakta yanlış düşünüyoruz

ben sahada iyi bir oyun izlemek istiyorum, 15/16 sezonundaki veya kısmen 16/17 sezonundaki gibi

ceza sahası yayında duvar olup ver kaç yapmalar, kapalı savunmayı hızlı kanat değiştirmeler sonucu araya atılacak tek paslarla geçmek

kısaca geçen sezonki gibi dakikasına kadar aynı olan ezbere değişiklikler, tek hücüm planı orta kafa olan şuursuzca top çeviren, deplasmanda bol bol 0-0 dakikaları, çöpe atılan ilk yarılar.... liste uzar gider, bunları görmek istemiyorum ve istememeliyiz taraftar olarak öncelikle

yoksa isterse rakip futbol şubesini kapatsın, banane, ben Beşiktaş taraftarı olarak güçlü bir oyun görmek istiyorum sahada...
Güçlü oyun diyecem ama oyun namına bir şey yok.
Gidişat o kadar kötü ki bu duruma sade dransfer de fayda eder mi, bilemiyorum.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Takım çok ağır sıkıldım bu orta oyunundan transferler lazım

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Forvet alınmayacaksa on numara muhakkak alınmalı On numarasız olmaz
Birde sağ bek ama bi de forvet olsa 16.şampiyonluğu kutlarız yıl sonu

Çevrimdışı Necmi

Gomiş ffp den gitmedi, maaşına yüksek zam istedi diye gönderilmek zorunda kalındı.
Maykon da paratorun sisteminde ağır kaldığı için şutlandı.

Yani şimdi buna ffp demek çocuk masalı değilde nedir?
lig bittiğinden beri gitsin diye mobbing yapılıyor neden acaba
bu arada maikonun evrakları yetişmemiş deniyor. ne derece doğru bilmiyorum

Çevrimdışı underworld

lig bittiğinden beri gitsin diye mobbing yapılıyor neden acaba
bu arada maikonun evrakları yetişmemiş deniyor. ne derece doğru bilmiyorum
Tamam işte yüksek zamlı yeni sözleşme istedi diye şutlamaya çalıştılar

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Gs,  Gomis'i ffp'den dolayı satmadı. Adam şampiyonluktan sonra sürekli zam istedi ve artık verim alamayacaklarını anladıkları için göndediler adamı.  Bizim ffp ile kıyaslamak yanlıs.

Etiketler: