2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 87 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4645642 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı solar

"Negredo giderse, şu alınacak. Negredo giderse bu alınacak." yeter ya bıktım. Taraftar Negredoyu linç etsin istiyorlar. Babayı alırlar. Ne bu saçmalık artık. Negredo gitmzse de transfer yapılsın. Negredo o sözleşmeyi size silah zoruyla mı imzalattı? Takımın ihtiyacı olan bir oyuncuyla anlaştıysan o transferi yaparsın. Adı üstünde ihtiyaç! Takımda 10 tane forvet varsa bu senin saçmalığın kusura bakma. Bu kalabalığı oluşturdun diye şuan ihtiyaç olan transferden vazgeçemezsin.

Yönetim olsun, teknik direktör olsun pek keyif alıyorlar taraftarları belirli kişiler üzerinden yönlendirmeye çalışmaya. Ama suçlamak olmaz, her seferinde yeterince işlerine yarıyor.

Forvetten önce Karius ve iyi bir on numara gelsin ben fitim. Forvet gelmez bu saatten sonra. Hele Gomez hiç gelmez. Boşuna heveslenmeyin bence.

Çevrimdışı cursedofdragon

arabistanda transfer dönemi kapandı.

Forvetten önce Karius ve iyi bir on numara gelsin ben fitim. Forvet gelmez bu saatten sonra. Hele Gomez hiç gelmez. Boşuna heveslenmeyin bence.

gomez gelse de arkasında iyi bir 10 numara yoksa iş yapmaz zaten.

Ha Quaresmanın ortalarından kafa gollerini yazar o ayrı :D

Karius’un en yakın arkadaşına transfer hakkında sorulan soruya cevap verdi.

Bugün öğle saatlerinde de ingiliz basını 24 saat içerisinde istanbul’a geleceğini söylemişti.

Karius için hayırlı olsun diyebiliriz....

Beşiktaş, Mario Gomez ile her konuda anlaştı. Negredo giderse Mario Gomez, bedelsiz olarak gelecek. (Habertürk/Kartal Yiğit)

Bide bedelsiz olarak deniyor  :alala:

Çevrimdışı 38life

Gomez haberi tamamen sallamasyonmuş. Zaten haberi yapan kişiden belliydi.

Çevrimdışı tuncaboylu

15 gündür FFP sadece bizi mi etkiliyor diye soranlar vardı.

Gördük ki rakipleri de etkiliyormuş, geçen sene en çok gol atan adamlarını ve kilit defansif oyuncularını satmak zorunda kaldılar.

Yani zayıfladılar. Ama bizim taraftar yine mutsuz, yine isyanda.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Transfer tahtasının kapanmasına tam 1 hafta kaldı!

Gördük ki rakipleri de etkiliyormuş, geçen sene en çok gol atan adamlarını ve kilit defansif oyuncularını satmak zorunda kaldılar.

bi de şey diyorlardıı adamlar satmadan oyuncu alıyorlar!

Alıyorlar bak ?

Çevrimdışı caner.eryigit

Mutlu olmamızı gerektirecek birşey söyle mutlu olalım hep beraber

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Haberturk türkiyenin en sallamasyoncu medyaaıdır

Çevrimdışı kyiv

İsyanda olacak tabi ki bana ne Galatasarayın Fenerbahçenin güçsüzleşmesinden.Benim takımım geçen seneden güç kaybetti mi kaybetmedi mi ondan haber ver? Kaleci,10 numara ve santraforun yok hadi savunma tosic vida muadili diyelim.3 eksiğin yerine gelen? ki geçen sene de oyunumuz özellikle ligde yeterli değildi yani her durumda güçlendirilmeye ihtiyacı vardı.Kimse durup dururken mutsuz değil yani kimse lüks istemiyor lig devam ederken arıza çıkarabilecek yerler besbelli.Şimdi bir de alınsalar bile uyum süreçleri olabilir bu riskle de karşı karşıya kalacağız.takım 7. maçına çıktı şu ana kadar çoktan oyun şeklimizin şemalimizin belli olması lazımdı.

Çevrimdışı tuncaboylu

Mutlu olmamızı gerektirecek birşey söyle mutlu olalım hep beraber

Soyledim, rakiplerin zayıfladı işte.

An itibariyle Galatasaray'ın santraforu Eren Derdiyok, tandemi Ahmet Çalık ile Serdar Aziz.

Fenerbahçe'nin 10 numarası yok, tek kalan 6 numarası Mehmet Topal, kaleci Volkan, stoper Neustadter.

Ama bizim eksik çok, ilk 3'e bile giremeyiz.

Sanki rakipler kusursuz kadroları ile korku saçıyor.

Soyledim, rakiplerin zayıfladı işte.

An itibariyle Galatasaray'ın santraforu Eren Derdiyok, tandemi Ahmet Çalık ile Serdar Aziz.

Fenerbahçe'nin 10 numarası yok, tek kalan 6 numarası Mehmet Topal, kaleci Volkan, stoper Neustadter.

Ama bizim eksik çok, ilk 3'e bile giremeyiz.

Sanki rakipler kusursuz kadroları ile korku saçıyor.

+1903

Çevrimiçi Necmi

Töre hazır degil q7 lensi zorlayamaz
Rocoyu begendim güveni begendim

Saygılar
:nerd: bunu senmi dedin

Çevrimdışı Egos

"töre hazır değil, q7 've/veya' lens'i zorlayamaz." diyor ağabey.

Çevrimdışı kyiv

töre için diyor q7 ve lensi zorlayamaz diye...relax necmi abi  :D

Çevrimdışı kyiv

yok mu üzerimize bir 9 numara bir 10 numara bir de Karius atacak babayiğit? Fenerbahçe maçına kadar ne ara form tutacak yeniler?

Çevrimiçi Necmi

şimdi de gitmiyor belki orayıda sever :D

Altında klozetler filan var gitsin söyleyin eşine instagramdan filan :D
sakın 50 derece sıcakta kadınların çarşaf giydiğini söylemeyelim
araba kullanmalarının yasak olduğunuda demezsek iyi olur :D

Çevrimiçi murat

nedir bu umutsuzlık bende anlayamıyorum.son senelerde alıştığımız üzere transferin uygun miktarlara bitebileceği döneme girdik.tutar tutmaz o ayrı ama neredeyse kalitesine ve yaşına göre fiyatı uygun gelen hemen hemen bütün isimler iş yaptı bizde.öyle veya böyle hem avrupa ligi hemde tsl de beklentimiz doğrultusunda bir konumdayız.

Çevrimiçi Necmi

"töre hazır değil, q7 've/veya' lens'i zorlayamaz." diyor ağabey.
arada ve/veya kelimesi varda benmi görmüyorum :alala:
resmen q7 lensi zorlayamaz demiş işde :D bir ek uyduracaksak eğer bende
uydurayım o zaman töre ve q7 lensi zorlayamaz daha doğru bir tanım olur :bandit:

Çevrimdışı murat baltacı

Takım hiç iyi sinyaller vermiyor oyun sistemi sıkıcı geçen sene giden şampiyonluk ders olmamış belliki.

Rakipler araplara fahiş fiyatlara adam satarken biz dünya kupası stoperini okutamadık reklam yüzü olacak q7 yi pepeyi okutamadık gulliano gibi vasat oyuncu 11 milyona gidiyo sonra üç beş kuruş için transferler yatıyo başkan taraftara laf söyleyeceğine çer çöp oyuncuları takıma dolduranlardan hesap sorsun başarı hedefimiz yoksa pepe vida tandemine ne gerek var 7-8 milyon euro maaş yükü stopere ayrılmaz 10-11 milyon euro maaş yükü forvet mevkine ayrılmaz he tek şartla ayrılır başarı gelirse.
BeŞiKtAşK

nedir bu umutsuzlık bende anlayamıyorum.son senelerde alıştığımız üzere transferin uygun miktarlara bitebileceği döneme girdik.tutar tutmaz o ayrı ama neredeyse kalitesine ve yaşına göre fiyatı uygun gelen hemen hemen bütün isimler iş yaptı bizde.öyle veya böyle hem avrupa ligi hemde tsl de beklentimiz doğrultusunda bir konumdayız.

ligde 2 de 2 ile başladık.

Avrupada gruplara yakınız.

Kadro kalitemiz halen renklilerden iyi.

Sorsan biz ölüyoruz geberiyoruz :D

Çevrimdışı kyiv

ligde 2 de 2 ile başladık.

Avrupada gruplara yakınız.

Kadro kalitemiz halen renklilerden iyi.

Sorsan biz ölüyoruz geberiyoruz :D
Bu maçları kolay mı kazandık?2 maçında 45 er dakikası çok kötü bir oyun var.Takım iyi olsa rakibin koca bir yarı iyi oynamasına izin vermez. Daha güçlü takımlarla oynamadık. Hadi Galatasaray ve Fenerbahçe maçlarını geçelim, Başakşehir maçında Larin,Oğuzhan 2 lisi ne yapar?Avrupa gruplarında vasat üstü misal liepzig ile gruplarda yeniden eşleşsek ne yaparlar?Keza Love,Tolgay?

Etiketler: