2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 64 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4645929 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı worns

adamların takımdan göndermek istediği artıkları alalım.

Bizim iyi oyuncumuzu verelim diyon yani.

Benim Ozan'ın pek bir şeyini beğendiğim yok ama hoca istiyorsa bir şey diyemem.

Tolgay'ın takımdaki rolü konusunda senin kadar pozitif değilim malesef. Her şeyden önce pozisyonsuz bir oyuncu gözümde, belki tipik bir 4-3-3de işe yarayabilir. Şenol Hocanın orta saha için dağıttığı rollerin hiç birinde verimli olduğunu düşünmüyorum.

Çevrimdışı abdusta

https://www.dailystar.co.uk/sport/football/725160/Liverpool-news-Loris-Karius-praised-Man-City-boss-Pep-Guardiola-Amazon-Prime-video

şu şurada dursun

Giderayak
Pep Guardiolada, Kariusa destek vermiş,çok iyi kaleci demiş, başarılar dilemiş

hayırdır PEP?

Saygılar

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Takım iyi sinyaller vermiyor
On numara eksiği bariz ortada
Forvet eksiği ortada
Sağ bek eksiği ortada gg zombie gibi
Oynanılan oyundan hiç memnun değilim yine topu kanatlara atıp orta açarak gol bulmaya çalışıyoruz bu oyun bize geçen sene birşey kazandırmadı

Karius Türkiye ye gelmek üzereymiş

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı cursedofdragon

kulübede çürüyorlar

çürümesinler göstersinler kendilerini orkan ne yapıyor gösteriyor kendini mesala ?

ben söylüyeyim "hiç".

Çevrimdışı abdusta

Töre hazır degil q7 lensi zorlayamaz
Rocoyu begendim güveni begendim

Saygılar

Çevrimiçi Samet Demir

10 numara şart oğlu şart. Forvetten bile önemli. Kaleci geldi sayıyorum.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Larin 1.ci forvet almaz santrafor alınmazsa 1.ci santrafor negredo olur.

2.ci santrafor larin olur.

10 numara ve kaleci mutlaka şart.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Espriyi anlamamışım @İsmail Özyurt ağabey pardon..
Neyin son günü diyorum.. :kop:

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı Savaş

Geldi mi japon?

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı solar

Geldi mi japon?

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Öyle oynuyoruz ki gelse ne fark yaratacak tahmin edemiyorum, top Quaresma'ya daha efektif bir şekilde mi aktarılacak?

Çevrimdışı Mavi Tuna

Bu renkli arkadaşlar Arap piyasasına çatır çutur oyuncu satıyor ve hiçte inandırıcı olmayan rakamlar ile... Biz ne yapıyoruz acaba...

3~4 tane net transfer olmaz ise taraftarın tez elden kanser olacağı bir sene yaşarız. Son birkaç maçtır izlediğimiz takım çok kötü sinyaller veriyor.

SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mrred

Negredo sanırım bizde kaldı. Bu yıl 25 maça çıkar ondan sonraki sene de bizde olur.
The great gig in the sky

Çevrimdışı worns

Madem Belgradda Mirsad Türkcan'la yemek yediniz, Marko Rog'u kiralamak için girişimlerde bulunsaydınız. Aynı menajerlik şirketine bağlı oyuncu. Napoli'nin bu sene kiralamaya sıcak baktığı konuşuluyordu. Takımın futbol aklını ciddi manada yükseltebilecek bir oyuncu.

Çevrimdışı kyiv

Galatasaray ve Fenerbahçenin oyuncuları 1 er 2 şer suudilere gidiyor. Negredo gitmeyecek gibi. Acaba Negredo oralara kadar düşmedim bu sene kendimi ispatlayacağım derdinde mi yoksa istediği rakamı mı alamadı araplardan?

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

rakipler sacma sapan işler yapıyorlar. adam gibi 2 transfer  sampiyon yapacak bizi..

Çevrimdışı worns

Galatasaray ve Fenerbahçenin oyuncuları 1 er 2 şer suudilere gidiyor. Negredo gitmeyecek gibi. Acaba Negredo oralara kadar düşmedim bu sene kendimi ispatlayacağım derdinde mi yoksa istediği rakamı mı alamadı araplardan?

Muhtemelen Arabistanda yaşamak istemiyor. Ayrıca Negredo'nun hala üst düzey futbol için hırsının devam ettiğini düşünüyorum.

Çevrimdışı caner.eryigit

Kartal yiğit Habertürk
Beşiktaş eski göz ağrısı Gomez namı değer eyşan ile her konuda anlaştı negredo gittiği an gelecekmiş.
Son dakika.duyum duyumdur

Çevrimdışı 38life

Negredo'nun karısı İstanbula gelirken bile bin dereden su getirtmişti.

Negredo'nun karısı İstanbula gelirken bile bin dereden su getirtmişti.

şimdi de gitmiyor belki orayıda sever :D

Altında klozetler filan var gitsin söyleyin eşine instagramdan filan :D

Çevrimdışı 38life

Gomez ile anlaşıldıysa Love ve Pektemek gönderilsin, Gomez getirilsin. Neden illa Negredo'nun gitmesine bağlı? takımda 50 tane forvet var. Hatta Larini de kiraya versinler. Epey maaş yükü azalır. Gomez, Negredo, Umut neden yetmesin?

Çevrimdışı mellfred

Çin İngiltere derken arabları da kaçırdık sanırım

Çevrimdışı 38life

"Negredo giderse, şu alınacak. Negredo giderse bu alınacak." yeter ya bıktım. Taraftar Negredoyu linç etsin istiyorlar. Babayı alırlar. Ne bu saçmalık artık. Negredo gitmzse de transfer yapılsın. Negredo o sözleşmeyi size silah zoruyla mı imzalattı? Takımın ihtiyacı olan bir oyuncuyla anlaştıysan o transferi yaparsın. Adı üstünde ihtiyaç! Takımda 10 tane forvet varsa bu senin saçmalığın kusura bakma. Bu kalabalığı oluşturdun diye şuan ihtiyaç olan transferden vazgeçemezsin.

Çevrimdışı mylife1903

Gomez ile anlaşıldıysa Love ve Pektemek gönderilsin, Gomez getirilsin. Neden illa Negredo'nun gitmesine bağlı? takımda 50 tane forvet var. Hatta Larini de kiraya versinler. Epey maaş yükü azalır. Gomez, Negredo, Umut neden yetmesin?
Lsrin 1 sene oturup canli gomez izle iki kademe atlar

Çevrimdışı 38life

Tarihe geçecek derecede rezil bir transfer sezonu geçirdik. yap, yap, yap, yap, sonra bir anda YIK!

Teşekkürler Fikret Orman Yönetimi.

Etiketler: