Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.
0 Üye ve 85 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kap gelmeden emin olmayın
Boşver iddiayı şimdi, şu elindeki paranın 30 milyonunu kulübe hibe et transfer yapalım lütfen..
Sen kimsin? Aynı takımı tutuyoruz değil mi?Akşam akşam trollemeye çalışıyorsun insanları. SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Duyumcu olmadığımı söyledim, bir sosyalkartal değilim yani. Karius gelirse en çok ben sevinirim, diğer mesajlarıma bakabilirsin. Ama mevcut şartlarda geleceğine dair bir kesinlik yok. Başkan da bu yönde konuşuyor.
Başkan alabileceğimiz en iyilerini alacağız, yoksa transfer yapmayacağız diyor. Bundan doğal bir şey yok.Buradan çıkan sonuç bir Negredo vakası daha yaşamak istemiyoruz
Zaten çürük çarık olacağına hiç olmasın daha iyi abi. SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İstifaya davet forum için ihraç sebebiymiş. Bunu bilmiyordum, kurala katılmasam da saygı duyuyorum ve forum ahalisinden özür diliyorum. Burada hepimizin gayesi Beşiktaş. Başkan, aklından geçen her neyse, umarım başarılı olursun.
Beşiktaş yönetimi, Ozan Tufan'ın menajeri Mirsad Türkcan ile Partizan maçı öncesinde Sırbistan'da bir araya geldi. (NTV) Abi hadi ya...
Bütün ingiliz basını yarın yola çıkacağını söylüyor. Senin şuan yaptığın ortamı germek kusura bakmada. SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ozan Tufan'ın menajeri Mirsad Türkcan mıymış?Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
haklısın bu forumda istifa kelimesi cezaya tabidir bilmiyor sanırım arkadaşlar.burası forza değil.
Başkanı dinledim tatmin edici değil..Önce kadro yeterli oyunculara fırsat doğdu çalışan formayı alsın diyor..Sonra kaleciylen ilgili birşeyler var bakacaz diyor.Ee saçma işte senin mantığına göre utkuyla tolga forma savaşı verebilir alın size şans diyor utkuya fakat oos için kim savaşacak var mı orada bir tolga bir utku ? Sıfır tane oyuncun var Madem bir atımlık kurşunumuz var 10 numaraya yoğunlaşmak varken kaleciynen ilgilenmek nedir..Bence Beşiktaş'ın parasını çarçur etmek tanımına girer..Menejer çantadan ne çıkarırsa onu alıyoruz diyen adama nasıl cevap verecez şimdi biz bu forumda.. Araştırmacı ateistin karşısındaki tembel dindar genç gibi kalacaz sağol başkanım..
eskiden böyleydi şimdikarar forum kuruluna ait.
Niye?? yanlış yaptığında ben neden istifa kelimesini kullanamayaacağım ki? Tazzikli su biber gazı falan da var mı ağabey?
Transfermarkta göre LIAN Sports' a bağlı. Mirsad türkcan da oraya bağlı gözüküyor.