Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.
0 Üye ve 41 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben direk çıplak koşarım anlamıştım
Yasasın tam bağımsız ruh hastası Beşiktaşlılar
—SON DAKİKA———ÖZEL HABERŞenol Güneş’in isteği ile Beşiktaş Transfer Komitesi Başkanı Umut Güner bugün öğle saatlerinde Fenerbahçeli Şener Özbayraklı ile Kozyatağında bir Otelde transfer görüşmesi yaptı.( DERİN FUTBOL
Opsiyon koyduramamamiz kotu olmus.
Zaten deliydi bu kavruk. Bizim ligde cok kırmızı görürdü bu. Bize daha edeplisi lazım :(SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
1,5 milyon ise rezalet. Marka adam bu en az 5 almalıydık.
4.5 maasindan kurtuldun adamin. 1.5 bonservis ekle 6 milyon euro kârdasın. Neyin rezaleti?Ayrıca bonservis de vermedik diye hatırlıyorum geçen sene. Ne alirsak kâr.SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam kimi sattığına değil kime sattığına bakacaksın, araplara her türlü 5 e verirdin.
yanlış anlamışsın zorunlu satın alma opsiyonu yok normal opsiyon var yine.
GG ne zaman patlayacağı belli olmayan bir bomba inişli çıkışlı performansı böylesine uzun ve zor bir lig.maratonunda endişe verici + alternatifi olmayışı başka bi fiyaskoHoca istediyse okeylemek lazım vardır bi bildiği
Son Dakika. Vagner Love, Göztepe ile 1 yıllık kiralık sözleşme imzaladı. Özel Haber : @sercan_dikme Beyaz Futbol
adriano oynar orda gerek yok böyle gereksizlere.